Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oynadiginiz oyunlar?


Agirol

Öne çıkan mesajlar

diablo 2 lod...PoP(inatla ilk oyunu :) )...Stronghold Crusader...Ultima Online..Ragnarok...[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir:
--Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var?
--Hayır yavrum sana öyle gelmiştir!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Knights of Honor

bide Crusader Kings diye bişi var ama onu oynuyormuyum bilmiyorum. Şöylede haftada bir iki saat girip ne olduğunu anlamaya çalışıp çıkıyorum hepsi sam yüzünden o_O bilmiyomusunuz benim orta çağ takıntım olduğunu gurur yaptım şimdi hehe[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

medal of honor:pacific assault, rome:total war, bide pocket tanks diye bi oyunun demosu, süfer bişey.eski bang bang ile worms karışımı bi oyun ,çok zevkli kafa dağıtmaya birebir :)[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flameeye, 09 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
Şu an sadece Starwars:Galaxies oynuyorum.

Taaki şubatta Wow çıkana kadar.

final beta başladı bile[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu şimdiye kadar oynadıgınız oyunlar mı oluyo yoksa su an için mi
eger şimdiye kadarsa sayamam hesap makınasına anca sıgar rahat 500 oyun oynamısımdır belki daha fazla ciddiyim oyun alemındekı nerdeyse her oyunu oynadıgım ya .
ama su an için diyosan en son knight online oynadım bıraktım[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

half-life 2 ve vtm: bloodlines oynuyordum ama ikisi de yeni bitti, sanıyorum bu akşamdan itibaren heart of iron 2 oynuyor olacağım. sid meier's pirates! oynuyordum ama bitiremedim henüz. guild wars event'lerindeyim her ay. bir de rome: total war'ın yeni yamasının çıkmasını bekliyorum yeniden oynamak için..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...