Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ~ dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 edit2; sadece mimari görsel. uygulama yok. konspet, render ve photoshoplanmış birkaç fotoğraftan ibaret olacak. eğer gerçekten böyle olacaksa 10-20k aralığında fiyat verebilirsiniz. yok adam akıllı sunum diyorsan. en az 10-20 render görseli içeren güzel bir sunum paftası olan 35k+ fiyat biçebilirsin. teklif: istersen 50k de 35'i bana ver, sen kılını kıpırdatma. p.s: eğer gerçekten müşterinini cömert olduğunu düşünüyorsan fiyatların sonuna $ işareti ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Fin said: mimari tasarım dediğin nedir ada yüzeyine yaşam alanı,peyzaj,yol falan mı neyin renderı olacka hepsnini ayrı fiyatı var onların.sadece mimari çiziyorum diye bişeyde yok aydınlatma mekanikte girer her türlü bi gecekondu bile yapsan onun aydınlatması hidrantı var. ne alakası var adam konspet demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ~ 15-20 aralığındaki tüm ısrarlarıma rağmen, kaçırmamak adına 10 verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 abi ben mimarım topiği yeni gördüm kaçtı mı iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 iş zaten bize kalmayacaktı 10k tl mi? çok az olmuş, tabi netten resim koyulup halledilecekse ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ~ yok 10k usd. İş kaçmadı, haftasonu ön ödeme alınacak. edit : haftasonuna kadar bastırırsam mantıklı bir sebeple, yükselttirebilirim, o yüzden verdim haftasonu detayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 oka iyi güzel, elinde fazladan öyle iş olsa da paslasan keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ~ sitenizde portfolyo falan varsa yollayın özelden, belli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 lel bıyıkmış ekledim banlistime. internetin en dip noktasından biriside benim ban list sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kermit said: lel bıyıkmış ekledim banlistime. internetin en dip noktasından biriside benim ban list sanırım. ~ bıyık neyim değilim birader. neyin peşindesin sen (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 adam bıyık değil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 özel mesaj gelmiş engelli olduğundan konu içinde göremiyorum. benim gözümde bıyıktan farksız. engelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ~ hane olarak yastayız amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 eyüp sen misin grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ~ eyüp kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 iki stand tasarımı için tasarımcı arıyorum görüyorum ki bu konuda çok var bana ulaşsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar