Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Diyorum ya kapali kesmistir o yuzden kitlemislerdir oglana diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ha kapalı kestiyse o zaman tamam otel isteyebilir parayı çünkü muhasebede girmiş gözüküyodur para ama orda da söle bi angutluk var öle bi durum olsa kdv hariç ödesin demez kimse ortada bi gayri resmilik olmasa kimse kdv hariç ödesin demez çünkü ama burda da şöle bişi var bu çocuk muhasebede mi çalışıyo muhasebedeki adam ne iş yapıyo açık kapalı faturayı bilmiyo mu ödenmemiş faturayı kapalı kesiyo çoğu işletme mesela komple kapalı faturayı kaldırmış makuzla çalışıyo takibi kolay olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 guden said: bazı factoring firmaları, sözleşme yapıldıktan sonra o dediğini yapıyorlar bone, sancılı bir müşterim olmuştu bir ara mecbur "faturayı kırdırmak" zorunda kalmıştım:)o bütün faktoringciler zaten çek yanında fatura istiyor resmiyet ve tahsilat kolaylığı adına açık çek almıyolar yane ama direk fatura kırdırmayı yapıldığını ilk defa senden duydum doğrudur olabilir konuşuyolardı bi ara çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 açık kapalı fatura olmuyor biz de yani oluyordur belki ama takibi aşağıda. prosedür şöyle işliyor, grup konfirme kontrat imzalanır kontrat üzerindeki rakam asla tutmaz. + - değişir hep oda sayıları erken çıkışlar erken girişler vs. ödeme alınır. + ödeme doğarsa faturaya istinaden istenir. Fatura gruba ya da yetkiliye imzalatılmaz. ortada sözleşme yok çünkü gönderilen sözleşmeyi imzalamadı ancak grubun tüm parasını ödedi sadece onlar çıktıklarından sonra ki oluşan bakiyeye itiraz ediyor. O da haberleri var üzerinden zaman geçtiğinden dolayı. yoksa giden fatura mevcut, yapılan ödeme mevcut. Kullanılan odalar, odaların kapılarının açılış kapanış saatleri bile mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bu calisandan kesme muhabbeti de bi tek tr otellerinde var heralde oda hesabi kacar calisandan keserler, adam yer kacar calisandan keserler. ulan ne boktan is hayati o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben de bu arada parayı kessinler ok ama neye istinaden kesildiğine dair bana belge verilsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 müşterinin resmi bir rezervasyonu yoksa fazladan 2 oda için her iyi niyet kurbanı gibi sen ödersin parayı. 2 hıyardan bir imza falan almışsındır umarım odaya yerleştirmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi laleli oteli değil burası yurtdışında da otelleri olan koca 5 yıldızlı zincir. ne imzası alıyorsun? Beşiktaş, fenerbahçe galatasaray hepsi konaklıyor. Kopenhag konakladı dinamo moskova konakladı bi bu soktuğum anadolu kulübü göt etti beni. grup uzatmalarında herhangi bir şey almıyoruz sadece ya grup yetkilisi iletiyor ya da kalacak kişi bize iletiyor biz grup yetkisinden onay alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 beyaz mavi farketmiyor işveren - çalışan var iş kanununda ne bulduysan yardır ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 işletme illa herkesten peşin alacaksın yoksa odayı açmayacaksın demiyorsa sonradan ödeme yapma imkanı veriyorsa uyuz müşteri riskini almış demektir. yükümlülüğü de otelin olmalı. sana peşin vermeyeni içeri alma dese ama sen verir yea s.et desen kurallara rağmen anca parayı senden alabilir. tabi mantıken böyle. yasal olarak bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar