bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 arkadaşlar, sanal pos üzerinde gün sonu yapıldığını bir cahil olarak yeni öğrendim. satış operasyonunun yönetimi bir süre bende olacağı için bu işlemi de benim yapmam veya yaptırmam arz ediyor. eğitim falan verecekler ama ben upper hand bilgi alırsam daha rahat edicem. var mı bilgisi olan, nedir ne değildir nasıl yapılır? 4 banka var, hepsine ayrı ayrı mı işlem yapıyoruz? banka arayüzünden mi yoksa direkt web üzerinden mi? ne kadar zaman alıyor? bilgi ve/veya kaynak paylaşırsanız süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 garanti için; https://eticaret.garanti.com.tr/Garanti-Sanal-POSun-Ozellikleri.aspx Elle Yapılabilen Gün Sonu İşlemleri Gün sonu işlemleri Sanal POS yönetim ekranlarından üye işyerleri tarafından kapatılabilmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 basit mantığı anlatayım: sanal pos ile çekilen işlemler müşterinin açık provizyon'una yazılır. eğer ki gün sonu işlemi yapılmazsa bu çekme işlemi sürekli olarak açık provizyonda kalır ve 1 hafta sonra gün sonu yapılmadığı için işlem iptal edilir (para müşteriye geri verilir..) gün sonu yapıldığında ise açık provizyondaki miktar müşterinin dönem içi işlemlerine yazılır. ayrıca müşteri satın aldı bir ürünü. sonra iptal etti. iptal edilen işlemler gün sonuna alınmaz diye biliyorum. özet olarak tek düğmelik bir işlem sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Normal posta oyle degil sanirim. Bir de otomatik gunsonu talimati verebiliyosun normal pos a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kek said: basit mantığı anlatayım: sanal pos ile çekilen işlemler müşterinin açık provizyon'una yazılır. eğer ki gün sonu işlemi yapılmazsa bu çekme işlemi sürekli olarak açık provizyonda kalır ve 1 hafta sonra gün sonu yapılmadığı için işlem iptal edilir (para müşteriye geri verilir..) gün sonu yapıldığında ise açık provizyondaki miktar müşterinin dönem içi işlemlerine yazılır. ayrıca müşteri satın aldı bir ürünü. sonra iptal etti. iptal edilen işlemler gün sonuna alınmaz diye biliyorum. özet olarak tek düğmelik bir işlem sanırım... oha aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 peki eticaret işi yapan arkadaşlar var mı, sanal pos'ta gün sonunu nereden yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 her bankanın nasıl bilmiyorum ama çoğunun yönetim ekranından ulaşabilirsin, en azından garanti, iş bankası için böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Akbank: https://www.sanalakpos.com/akbank/report/user.login Yapı Kredi: http://www.yapikredipos.com.tr/odeme-cozumlerimiz/sanal-pos.aspx İş Bankası: https://sanalpos.isbank.com.tr/isbank/report/user.login Garanti Bankası: https://sanalposweb.garanti.com.tr/gvpsui/login/LoginStart.jsp Finansbank: https://www.fbwebpos.com/finans/report/user.login Hepsi " Sanal Pos Yönetici" google lanarak bulunmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Benim Vakıfbank'tan World Sanal Pos var işte, kendisi otomatik yapıyor. Para 1 gün sonra %1.5 mu ne komisyon kesip işte vadesiz hesabıma aktarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ok eyvallah otomatiğe bağlayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 DarKRideR said: Benim Vakıfbank'tan World Sanal Pos var işte, kendisi otomatik yapıyor. Para 1 gün sonra %1.5 mu ne komisyon kesip işte vadesiz hesabıma aktarılıyor. %1.5 komisyon ne lan çok güzelmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 babsim sağolsun asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bende de 7 bankanın sanal posu var biçız YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 payu mu aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 hea, BKM Express de eklediler sisteme. Onu kurcukluyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Theridone said: bende de 7 bankanın sanal posu var biçız YEAH gören de holding ceo su sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 cebime 50 lira girince sevinen adamım abi ben ne ceo'su hâşâ =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 payu iyiymiş la harbi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 payu iyi de sığır müşteri yüzünden çok sorun çekiyor millet banka ekstresinde alışveriş yaptığı yerin adını değil orayı görünce bankayı arayıp iptal ettiren vs. çok adam var. Ya da işte şikayetvar'a girin bakın "XXX TEN ALIŞVERİŞ YAPTIM, PAYU YAZIYOR. BUNLAR DOLANDIRICI" vs. tarzı şeyler vs... ya da en temeli "BEN PAYU DİYE BİR YERDEN ALIŞVERİŞ YAPMADIM." temelde çok güzel bir şey ama sığır türk müşterisine fazla gerçi sistemi geliştiriyorlar. Yakında her posta işletme isimleri yazar vs. diyorlar. O zaman tahminen ben de geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar