ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Wayy iyimiş. yeni pc almasaydım yine almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 lan ozi asdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 pontipati said: 2 paket camel green + yarım paket ezilmiş camel soft, ezilmiş çünkü pantolonumun cebinde unutmuşum + 100 gram mentollü sigara tütünü başka da bişey vermem sabah uyanır uyanmaz sigara mı yakıyorsun bu nedir pontipati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 pontipati said: 100 gram mentollü sigara tütünü bunu nereden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 almadım gizli formül *kıps* pm attım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 600-700 satarsan öp başına koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ozii_x said: Wayy iyimiş. yeni pc almasaydım yine almazdım. sadlşakdsaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 demek ki benim bilgisayarı satmaya kalksam üstüne para vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 parayla kalsan gene iyi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ne terbiesiz forum oldu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 facebooktada bakıyorum Millet düdüklemeye yer arıyor. 2 çekirdekli pc yi adam 500 liraya satmaya calısıyor şaka mı bu ya.Arkadaş bilgisayarın ikinci el fiyatları leş. Aldığınız şeyler ya elinizde kırılasıya kadar kullanın ya da o düşük fiyata razı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-gaming-full-set-178041308/detay koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 iyi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Dworgian said: ne terbiesiz forum oldu arkadaş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 spompas said: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-gaming-full-set-178041308/detay koşun Amd Kablosuz Maus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 spompas said: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-gaming-full-set-178041308/detay koşun Amd Bluetouth Sterio Kulaklık bu daha iyimiş http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-tamamen-satlik-canavar-gibi-bilgisayar-takimi-175863611/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 adam cahil belli 1000 liraya satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Çalıntıdır veya hiç yollamayacaktır sen havaleyi yapınca ya da çöp yollayacaktır, o yüzden GET sistemi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 iyi de oradaki ana 3 component ın (ram, mb ve cpu) newegg fiyatı zaten 900 tl edio. diğer ürünler tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 baltaya doymuşsunuz lan resmen 3 sayfada ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 anakartı ssd yi fln vermiyo aşağıyı okuduysanız. başka anakart veriyo yerine. yine de uygun olabilir bilmiyorum ama resime kanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Adam öldü mü? Olmediyse son kez ben vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 df said: anakartı ssd yi fln vermiyo aşağıyı okuduysanız. başka anakart veriyo yerine. yine de uygun olabilir bilmiyorum ama resime kanmayın. benim anladığım asus anakartı verio, resimdeki 2. mavi anakart dahil değil dio. ama evet ssd yi vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 En son sener sen koyu boyle satmaya calisiyodu. O da 38 sene onceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ben aliyim diyordumda adamı oldurdunuz simdi alırsam beni de öldürürsünüz alamam artık bu bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar