barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Fistan said: benim anlamadıgım biz 11 ders yaz gönder kabul edilir desek, göndersen danışman kabul etmese ne olacak ne yapacaksın ? aquila said: Marmara uni öğrenci isleri de mi bizim foruma bağlandı. bingildak said: okuyacak adam 23'de girmez Biri inşaatçı amele, digeri amerikada kacak pompaci ( part time Pc tamircisi ), digeri de part time pron sektöründe cekim yapıyor ve full time oyun hype cisi. Bırakın adamı okusun lan. Az anlayisli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 :D okusun ben bisey demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 barbu said: Fistan said: benim anlamadıgım biz 11 ders yaz gönder kabul edilir desek, göndersen danışman kabul etmese ne olacak ne yapacaksın ? aquila said: Marmara uni öğrenci isleri de mi bizim foruma bağlandı. bingildak said: okuyacak adam 23'de girmez Biri inşaatçı amele, digeri amerikada kacak pompaci ( part time Pc tamircisi ), digeri de part time pron sektöründe cekim yapıyor ve full time oyun hype cisi. Bırakın adamı okusun lan. Az anlayisli olun. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sen de bi daha oku istersen, okudugumuzu anlama derslerini atlamissin. barbu said: Bırakın adamı okusun lan. Az anlayisli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 9 ders seçebiliyorum 11 dersim vara kadar okudum unuttum gitti çok olduda 3. sınıf derslerini seçeceksin, 2 tanede 4. sınıf dersini seçmeyeceksin. onlarıda yaz okulunda falan vereceksin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 vivavale said: abi... hissizlestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bu tip önemli konularda direk yetkili birim yerine forumda cevap aramak ne büyük risk =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar