barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Fistan said: benim anlamadıgım biz 11 ders yaz gönder kabul edilir desek, göndersen danışman kabul etmese ne olacak ne yapacaksın ? aquila said: Marmara uni öğrenci isleri de mi bizim foruma bağlandı. bingildak said: okuyacak adam 23'de girmez Biri inşaatçı amele, digeri amerikada kacak pompaci ( part time Pc tamircisi ), digeri de part time pron sektöründe cekim yapıyor ve full time oyun hype cisi. Bırakın adamı okusun lan. Az anlayisli olun.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 barbu said: Fistan said: benim anlamadıgım biz 11 ders yaz gönder kabul edilir desek, göndersen danışman kabul etmese ne olacak ne yapacaksın ? aquila said: Marmara uni öğrenci isleri de mi bizim foruma bağlandı. bingildak said: okuyacak adam 23'de girmez Biri inşaatçı amele, digeri amerikada kacak pompaci ( part time Pc tamircisi ), digeri de part time pron sektöründe cekim yapıyor ve full time oyun hype cisi. Bırakın adamı okusun lan. Az anlayisli olun. ahahah
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sen de bi daha oku istersen, okudugumuzu anlama derslerini atlamissin. barbu said: Bırakın adamı okusun lan. Az anlayisli olun.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 9 ders seçebiliyorum 11 dersim vara kadar okudum unuttum gitti çok olduda 3. sınıf derslerini seçeceksin, 2 tanede 4. sınıf dersini seçmeyeceksin. onlarıda yaz okulunda falan vereceksin işte.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bu tip önemli konularda direk yetkili birim yerine forumda cevap aramak ne büyük risk =/
Öne çıkan mesajlar