Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Emre MBH ye mi geçtin?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yok yaw fala FrF üyesiyim,her zamanda öle kalirim. Meslek açısından MBH :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bir iyldir yokum heralde wow dayim mutluyum su an herkesi de beklerim gelenlerede yardimci olurum:P swg ye hayir![signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: emr00, 11 Aralık 2004 16:04 tarihinde demiş ki: Yok yaw fala FrF üyesiyim,her zamanda öle kalirim. Meslek açısından MBH :) Ha oke =) Karizma karizma geziyosundur sen şimdi BH armorla =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 swg ye hayır! lol aman atmasınlar swg forumlarından şaka saka... wow un betası çıkalı aylar oldu hala bulamadım....[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bende varim! Degoe Duststrider[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Acc acik ama uzun suredir girmiyorum kapatmayıda dusunuyorum.Sistem degisirse belki dönerim ki sanmıyorum.. +1 mi -1 mi bilemiyorum nötr üm su an.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bende buradayım dedimde bir aydır girimiyorum sağlam bir patch gelmedende girmem.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben oyundayim sowhard terinsam deadric tuman souldark hep beraber oyundayiz zaten ... yeni bi iki kisi daha katicaz bu gruba elimden geldigince de girmeye calisiyorum bi kach ameliyat olmam soz konusu onlardan sonra daha cok aranizda olucam insallah ... [Bu mesaj Uthmatar tarafından 22 Aralık 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Sne v'knox (retired frf recruiter, 3rd jedi of Turkey) Odesa ile oyundayım şu anda imperial safta devam edicem belli bi süre[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 oh maşallah herkes burdaymış, ben de açim bari accountu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 malesef herkes yok. sadece forumlardayız.. othmobast oyunda ve birkaç tane diğer serverlarda. -------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 agidayı unutmayın :) heyd de pazartesinden sonra dantooine semalarında olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ya ilginç oldu, eski tayfada bi hareketlilik var. bugün önce ihtyr'ların da oyuna döndüğü haberini aldım, şimdi de burda bu başlığı gördüm. ihtyrlar chimaera'dalarmış. forumda da baya muhabbet çeviriyolar, dönenlerin sayısı az değil: http://www.ihtyr.com/forum/viewforum.php?f=50 ben de önümüzdeki aylarda dönücem gibi gözüküyo :) [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:54 tarihinde, MrBomb tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar