senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 eskisinde de çalışmaya devam edicem. ama bunu yaparken HR'a bildirmem mi lazım mesela, ben artık bakur'dan devam edicem bana ssk yatırmayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi bişiler yazdımda vazgeçtim ikisinde aynı anda çalışacaksan nasıl işliyor bilmiyorum yanıltmıyım snei bu konuda yasalar bi 5 sene önce felan değişti hata yapma bir muhasebeciyle görüş şeyi sorucam kendi işletmende saat göstericek misin? yane başka çalışan var mı yoksa tek çalışan mısın yoksa sadece patron mu olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 başka çalışan olcak ama o da benim ile aynı durumda firmasında çalışırken bende oluyor olcak anlayabildiğim kadarı ile şirket benim ssk'mı ödemeye devam ederken, ben kendi şirketimde kendi ve çalışanların bağ-kurunu ödüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 2 sigorta oluyor yarım gün orada yarım gün burada çalışıyorum diyebiliyorsun(tam günden yatırabiliyorsun 30 gün). Benim bi ara öyleydi ama ikiside ssk idi, bağkur değil. Prensipte aynı gibi bişi olmaz bence. Danışmanlık dersin sorulursa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 senko said: uzmanlar size bir soru: şimdi x kişisi özel şirkette çalışırken ve ssk'sı tatlı tatlı yatarken, bu x sahış şirketi açarsa ssk'tan çıkıp kendi bağkurunu mu yatırması gerekiyor? ikisi de işlemeye devam eder. emekli olduğunda tercih hakkın olur hangisinden emekli olmak istiyorsun diye, tercihine göre ufak bir fark ödeyip ya da ödemeden emekli olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar