umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 evet, işin derinine inince nedir bu üniversite hazırlık? biz şimdi bütün bölümler karma mı olucaz, yoksa bölümümüze göre mi hazırlık okuyacağız? hazırlığı geçme sınavlarında ne tür şeyler soruyorlar, bu sınavla kur belirleme sınavı aynı formatta mı yapılıyor? ps: yeditepe ünv
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Karma olacak ama hazirliklarda bir sey ogretmiyorlar. Az cok Ingilizce cozebilen biri gecer.
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 az çok ingilizcem var da hazırlığı geçebileceğimi zannetmiyorum. yarım dönemde bitirme olayları kolay mı?
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 speaking listening writing'den giricen profa. ingilizce durumun iyiyse hazırlığı atlaması zor değil. ama iyi seviyede değilsen oku 1 sene. diyorsan hazırlık benim için zaman kaybı olur. o zaman essay tekniklerini öğren atla hazırlığı.
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 yarım dönemde bitirmen için son kurdan girmen lazım hazırlığa.
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 abi işte essay hakkında bi bilgim yok lisede ygs-lys kastık biz, ama ingilizcem var az çok, ilk kurdan başlamak için az biraz essay şart mı?
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 o zaman sen öylesine gir artık bi sdfds. şanslıysan upper düşersin. bi de yeditepe 2-3 sene hazırlık okuyanlarla meşhur. az ing ile girince bitiremiyorsun çünkü bi bok öğretmiyorlar.
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 of :( neyse 11inde sınav var, gelişmeleri bildiririm.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Dip boyası gelmemiş çıtır sarışınları göreviliyorsun bu evre de snra teyze oluyorşlar
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 insanlar gerizekalı çünkü. 3 sene hazırlık okuyanlar var ya. lan ben amerika'da 5 sene yaşayıp gelip burda hazırlık'ta 2 snee kaldıktan sonra okulu bırakan adam gördüm sdfds. how ya doin'den ötesini bilmiyordu skdfjs. özellikle kızlar daha fena.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 amerikada 30 sene yasayip cumle kuramayanlar var, hor gorme, senden iyi hallederler islerini dil bilmeden.
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 hazırlık oku abi her bölümden insanla tanışıyosun bikere.seks gırla.yarın bölüme geçince ağlarsın.tabi bölümüne göre değişiyo.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Reading ve writing soruyorlardi sanirim hazirlik atlamada. Kur belirleme direk coktan secmeli oluyor. C ve B kuru karma. A kurunda teknik ingilizce goruyorsun (bolumune gore ayrilicaksin). C kuru alfabeden falan basliyor tam shit-tier. B kuru gramer ogretiyor. A da dedigim gibi teknik writing ve vocabulary. Okuma hazirlik salla.
Öne çıkan mesajlar