Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 korsanların tek sevdiğim yanı filmlere kafalarına göre isim koymaları:), "şerefsiz p*cler" diye bi title ile sokaklarda görebiliriz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bılmem tıklamıyolardır herhalde, doğru dıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 benim bildigim pop uptan asil kazanclari, linke tikladiginda veya sayfaya girdiginde falan pop up cikariyorlar, o ekranin yuklenmesi yeterli eger sadece islem uzerinden para gibi bi anlasmalari yoksa (ki yoktur ciddi olmayan sitelerin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 filmi izlemeyi planlıyorum ama şu 2. dünya savaşı ve nazi muhabbeti feci baydı, hani çokda severim savaş filmleri ama bıktım ya nazi nazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 izleyen var mı ya? bugün gidicem ben de. şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 torente düşmüş düzenleme: ve silmişler hemen, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çok beğendim ben filmi özellikle Christoph Waltz mükemmel oynamış, canlandırdığı karakter çok iyi yazılmış, kendisi de filmdeki en görkemli oyunculuğu sergilemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Az önce geldik filmden. Özet yorum: Film güzel, ama tarantino beklentileri çok yükselttiği için hayal kırıklığı yaşamadım dersem yalan olur. Spoiler açıp bişeyler yazıcam ama illaki açıp okursunuz diye yazamıyorum. Şunu söyleyeyim: Avrupa dilleri arasındaki geçişlere, aksanlara ve dil oyunlarına (linguistik anlamda) bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Tarantino için kötü,film olarak idare eder olmuş,ama Tarantino kariyeriyle oynuyo bence 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bence cok guzel bi filmdi. uzun olmasina ragmen hic sikilmadan izledim yani. oyle hayatimda izledigim en guzel film degildi ama iyiydi yani yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Film için denebilcek tek şey var oda: "Christoph Waltz" Onun dışında 1-2 sahne daha güzel ama daha iyisini bekliyordum, pek bi freestyle yapamamış o yüzden benim Tarantino'ya puanım 6 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 benim adamım Til Schweiger.. daha once baska filmlerini de izlemistim bence iyi bi oyuncu.. pitt e de oscar verilsin artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tüm beklentilerimi doldurdu sadece az daha kan gövdeyi götürür diye düşünüodum, öyle kanlı sahneler abartılmamış tahminimden farklı olarak. ama bayaaa bayaaaaaa iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 *tarantino filmi olmuş direk,ama garip olan sırf başka filmlerden değil kendinden de baya alıntı yapmış. *düşündüğüm kadar aksiyon yoktu,şiddet çoktu. *alman abimize rep,oskar adayı olmalı kesinlikle,filmin adamı olmuş ,net. *2. dünya savaşı yahut aksiyon filmi izlemeye giderseniz sıkılabilirsiniz,tarantino "lan en sevdiğim sahnelerin çorbasını yapıp 10 ölçü şiddet koyayım bide sevdiğim aktör koyayım tam benlik olsun kimse sevmesse ben severim" diye film yapmış.biraz uzun,bazen diyaloglar bir hayli bayıyor,azcık aksiyon filmi geçmişiniz varsa sahneler copy/paste geliyor.(dirty dozen vb propagandalık nazi dövme filmi +envai sayıda sergio leon filmi izlemiş bana öyle geldi en azından) *müzikler süper *bence bu film sinemada değilde,arkadaş meclisinde üzerinde bol bol geyik yapılarak evde DVD kafasında izlenmeli. *kruger hatunu ölsün abi,sıfır verdim kendisine,hiç olmamış. *OF FİLMİN BAŞLARI OF,mü-kem-mel,oha deli filme gelmişim diyordum ama filmin en iyi kısmı başıymış zaten,sonra sönmüş. 5/10,meraklısı sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 *bence bu film sinemada değilde,arkadaş meclisinde üzerinde bol bol geyik yapılarak evde DVD kafasında izlenmeli. AHAH bunu sinemada yaptık ! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 film gayet eglenceli ben baya eglendim, en vahsi sahnelerde ZUAAAAAA diye bir bizim sira bide arkadaki bikac fag guluyordu herkes ciddi ciddi izlerken italyanca geyigide superdi adsfasdf bide adolf oluyor :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 filmden yeni geldim. Harikaydi, cok eglendim. Hem germeyi basardi, hem diyaloglarla icine cekti, hem guldurdu hem de guzel guzel vahset yasatti bize en kralindan. Ozellikle italyanca konusma kismi yerlere yatirdi. "I know the best italian here..." hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 haha third best :) bence leziz bi filmdi. izlerken zevk almadım diyosanız gercekten ya zaten sinema size hitap eden bişey degildir yada kendi kendinizin tadını kacırıcak kadar sıkıcı bi adam olmuşsunuzdur. filmin 2. yarısının sonuna dogru biraz e hadi dedirtiyo dogrudur 9/10 bence genre ı icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ben de daha destekli bi yorum yapayım bari tam bir tarantino filmi yavas gidio diyaloglar falan inanılmaz guzel bi anda aksiyon siddet oluyo ve bitio tekrar diyaloglar.. kan miktarının azaltılmasına sevindim kendi adıma artık su gibi kan akınca etki kalmıyo sıkıcılasmaya baslıyo.. film de killsteal war izleyenler hatırlıycaktır bunu yadırgadım.. evde dvd kafası super olur bu filme.. ama sinemaya da 5 6 kisi gidiyosanız da olur.. ben bu filme tek basıma gitsem net sıkılırdım ama salih burak saolsun ZUHAAA die yarılmaktan duramadım.. shoot'em up,crank ten sora benim en amacsız izledigim filmlerden biri oldu sırf vahseti icin izledim.. baska amaclarınız warsa zorlamayın film documentary tadında olmayan bi nazi filmi ve vahseti ve eglencesi geyikleri icin izleyin.. alman abinin konusmalar inanılmaz iyiydi.. hatta ilk chapter i izlerken abiye veresim gelmedi desem yalan olur.. filmde hatunlar basarısızdı guzel hatun gormedik yasamadık bi french maid tadında olan hatun guzeldi.. brad pitt de cok basarılıydı bence hatta bence goze batan hic bi oyunculuk yoktu sunun ne isi war lan surda die.. spo spo spo spoiler zamanı.. en muthis sahneler benim gozumde 1. alman ss ini techizata sıkılan kursunla ortalıgın savas alanına donusu 2. ongorulebilir bi espri olsa da italyanca geyigi 3. beyzbol sopasıyla dayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 film ciddi kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 simdi ekside falan da filme kotu diyen insanlar gordum. bu film kotuyse hangi film guzel acaba diye merak ediyorum. daha ne olabilir ki filmde? hani inanilmaz muthis demiyorum ama kotu de diil yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ben, ki öyle tarantino hastası biri değilim, filmi çok iyi buldum. İlk yarı özellikle biraz diyaloga boğuluyor izleyici ama gerilim yükselirken beklemediğiniz bir anda giren anlık aksiyon önce sizi yerinizden hoplatıyor, sonra ne olduğunu farkettiğinizde bağıra bağıra güldürüyor Karamizahtan anlayan bir arkadaş grubunuz varsa, sinema yada dvd farketmez, kesinlikle izleyin. Biz 5 ayı film boyunca salonda bağıra bağıra güldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hakkaten nasıl biri bu filme kötü diyor ki ne iyi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bu film evde izlenir diyenler halt ediyo bence. tarantinonun jackie brown'dan bu yana en iyi filmi diyorum kesinlikle. her sahne özene bezene çekilmiş, çok kendine has bi atmosferi ve rengi var filmin, cidden gözünü kırpmadan izliyosun 2.5 saat boyunca. christoph waltz birebir evil-incarnate olmuş, dark knight'daki heath ledger ile karşılaştırılabilir bi performans adeta =) filmin şiddete dair müthiş bi altmetni de var gibi geldi bana, sıçan-sincap karşılaştırması, aslında biz "şiddet seyircileri"ne acaip giydiriyor. amerikalılar vahşice nazi öldürdüğünde alkışlıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz..almanlar kendi savaşa övgü filmlerini izleyip eğlenirkense onlardan tiksiniyoruz, iğreniyoruz hem de içgüdüsel olarak. halbuki adamlar bizimle birebir aynı şeyi yapıyo aslında heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 filmin uzun olduğunu unuttum izlerken, bazı sahneler hakkaten durağandı düşününce ama kesinlikle sıkmadı değişik bi keyif kattı. cristoph waltz'ın performansı kesinlikle mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar