Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 İlk izleyen bir çok eleştirmene göre iyi bir film değil fakat aynı şekilde büyük bir kesim tarafından Altın Palmiye'nin en büyük adayıymış film. İyice merak etmeye başladım ya :) Tarantino'ya güven sonsuzdur fakat Death Proff'tan sonra nasıl toplanabilir bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 death proof müthişti be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Güzeldi kötü bir film değildi fakat beklentileri hiçbir şekilde karşılamadı,gişede bekleneni veremedi ve çokta olumlu yorumlar almadı diğer filmlerinin aksine o yüzden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bu tarantino nedir ya? Bu herif durmasın senede 5 film çeksin her filmi mi ayrı güzel olur. Ben hayatımda bi fragmandan bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 burtonesk said: death proof müthişti be! +katriyonötesizitrilyon falan. dialoglar kozmik orgazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 biri haziran demisti bi yerlerde cikis tarihini ama 21 agustos diyor official trailer da da. hangisi dogru tarih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 haziran degilde mayis sonu cannes'da gosteriliyor, 21 agustosda turkiyede gosterime girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 amerikada daha once mi giriyor yani gosterime 21 agustostan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Aman yaaa, ne zaman böyle bişey olsa, yani Türkiye de GEÇ girse, en vurucu sahnelerini filmden önce gözümüze gözümüze sokuyorlar. İzlemiycem işte karrdeşim korsan. Görmek istemiyorum filmden görüntü falan, resmi fragmanı dışında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 avrupada 19-20 de basliyor iste gosterime girmeye. amerika ile ayni gun (21 agustos) girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 insanların işleri güçleri yok mu ya canları sıkılınca nazi öldürmece filmleri yapıyorlar dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 heycanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Şu film çeksinde oturup machete yi çeksin ya da gazlasın robert kankasıyla çeksinler. Brad Pitt süper iş çıkarmış gibi geldi trailerdan bana. görücez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 machete televizyona ve dvd'ye verilmek üzere zaten rodriguez tarafından çekiliyordu yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 up up up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 demin gördüm fragmanı. geldiği gibi gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 2 gün sonra geliyomuş lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 eet bilet almak lazım hatta yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 fede said: demin gördüm fragmanı. geldiği gibi gidecem ben de sanirim gittigim gibi gelecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 birlikte gelgit yapalım o zaman edit: gidgel dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 metcezir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 DarKRideR said: machete televizyona ve dvd'ye verilmek üzere zaten rodriguez tarafından çekiliyordu yanlış hatırlamıyorsam YAAAA =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 MasterHapLo said: bu film izlenir korsana hayir p2p ye evet ahah ne fark varsa korsanda aradan hiç haketmeyen birileri para kazanıyor, p2p'de kimsenin maddi kazancı yok. önemli bi fark bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 torrent sıteleride reklam dolmaya başladı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kimse tıklamıyo ki onlara, tıklıyo mu? toreent indiren adam banner tufasına gelmeyecek kadar internet-literate değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar