Odeon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=248096957&asrc=st| bumu yoksa bumu http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=258161704&asrc=st%7Cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 gunde 50 km fix yol yapiyorum. yazlari belki uzun yol gidiyorum. 1.8 buyuk gelirmi? hem ucuz hem ici cok daha iyi 1.6 dan. tabi 100 km de 1 litre fazla yakiyordur 1.8 ama degermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Selam, Ford dedi... bakın dedi... Ben yabancısıyım Ford'un : Edit_1: 2009 model olanı seçerdim. 1.6 diesel sana hayli hayli yeterli gelir. Edit_2: Ama 2006 olan Ghia donanım, o yüzden içi güzel ama sayaç resmen x2 olmuş; 120k km! Araç gerçekten temiz ise ve motor iyi bakılmışsa ancak tercih edilebilir. O da donanım için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 1.8 in bide sigortasi var tabi. fark ne kadar ona bi bakmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 2009 olanı al baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben basta meriva 1.3 almayi dusunuyodum aslinda. sonra birkac arkadasla konustum beni vazcaydirdilar. 1.3 motor arac agir hem fazla yakar hem motor omru uzun olmaz diye. peki bu konuda ne diyonuz atayizler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Selam, MPV düşünüyorsun değil mi kısaca? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=248096957&asrc=st Prezzo al pubblico: € 7.900,- Negoziabile Bu adamdan al. Bak esnaf bu adam pazarlık payı var demiş. Gözüme girdi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 aradim yok pazarlik payi. 100 200 indirirm diyo 500€ kayit parasini bile vermiyo hipna @para: evet abi monovolume istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Adam BabaPati. Arka koltuğa oturtacak veletleri, verecek ellerine tabletleri, bu yaşta pro-gamer olacak hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Selam, Eğer 3üncü sıra koltuk gerekli değilse sana Scenic II de bakabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 http://m.autoscout24.it/details?vehicleId=258379337&referrer=search_result daldan dala atladim biliyorum ama bugun bu arabayi denedim ve cok begendim. teknikten cok anlamasamda fena degil gibi. nediyosunuz kronik bir sorunu yoksa ciddi dusunecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 biraz arastirdim. anti partikül filtresi disinda sorun cikarabilecek bisey yok gibi. onuda sokturtsemmi almaya karar verirsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Selam, anti partikül filtresi tabiri kayıtlara geçsin! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Egr ni soktur temizlettir iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 paramecium said: Selam, anti partikül filtresi tabiri kayıtlara geçsin! Saygılar. abi ben ne bileyim turkcesi nasil o aletin :d yorumlarini bekliyorum paracim aracla alakali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Selam, Abi SW de olsa sonuçta bir 207. Hacim olarak seni ne derece mutlu eder, tatmin eder bilemiyorum. Küçük veya normal boy bir MPV bakarken bunlara kadar düşmek olmadı. Araç fena durmuyor ama. Güvenlik elemanları falan mevcut. NCAP testleri nasıldır bakmak gerek. Belirtildiği gibi EGR temizliği (eğer mümkünse iptali) falan ile sorun çıkartmadan seni taşır. Ama o bir aslancık, kronik dertleri nelerdir iyi bakmak gerek ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Fiat panda 1 bu 2 sanirim... ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi bunlara kadar dusmek derken fiyatlar neredeyse ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 İtalyadaysan ve SW bir Alfa Romeo 159 almıyorsan o fiyata. Euheuh. Bence bide bu dediğime bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 safi sorun alfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yoo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Selam, Düşmekten kastım, iç hacim ve çocuklu kullanıma uygun pratiklik olarak bahsettim. Fiyat olarak bir kıyaslama yapmıyorum ben :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar