Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Kuzey avrupa ülkelerinde yaşamak için ne yapmak gerekiyor? Herkes her yere elini kolunu sallayarak gidiyor. Almanya'ya bile gidip dil bile bilmeden sokaklarda yatıp vs iş bulup çalışıp orada yaşıyorlar. Sıkıldım bu ülkeden ya. Gerçekten gitmek istiyorum. Okul da uzadı değişen yönetmelik yüzünden anlayacağınız kaybedeceğim pek bir şey yok. Şöyle 1500 dolar + çat pat ingilizceyle bir yerlere gidip oralarda yaşamaya başlayabilir miyim? Var mıdır böyle kafası esip gidenler?
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 1500 dolar ile 2 hafta geçiremiom ben nereye gidion yurtdışına
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 senko said: 1500 dolar ile 2 hafta geçiremiom ben nereye gidion yurtdışına iş bulana kadar yeter herhalde. şöyle bi küçük bilgisayarcıya ya da media markt gibi bir yere girsem ve karnımı doyuracak barınmamı sağlayacak kadar para kazansam yeter valla.
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 senko said: 1500 dolar ile 2 hafta geçiremiom ben nereye gidion yurtdışına iş bulana kadar yeter herhalde. şöyle bi küçük bilgisayarcıya ya da media markt gibi bir yere girsem ve karnımı doyuracak barınmamı sağlayacak kadar para kazansam yeter valla
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Gideyim Oulu'da yaşayayım abi.
Somon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 viyanada 700 euroya rahat yaşıyordum alkol + sigara dahil çok dahil hem de saddamda dahil hatta arada
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Somon said: viyanada 700 euroya rahat yaşıyordum alkol + sigara dahil çok dahil hem de saddamda dahil hatta arada O parayı da gayet tabi kazanırım. O kadar computer skill'imiz var.
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Voys said: uçak bileti alınca paran biter millet dünyayı dolaşıyor parasız ya para çok da önemli değil sdf
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben macaristanda yaşıyorum aylık 2500 liraya lüks yaşıyorum faturalar ev kirası vs herşey dahil. 2000 e de çok rahat yaşanır. ama öyle hadi bye diyip gidemezsin, madem computer skill var iş başvurusu yap ya da yabancı ülkelerden birinde türk firma bul seni kalifiye işçi diye alsın işe kendi çalışma vergini öde
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben en son MBA ayağına kağaı atıp oturma iznin de bir kere aldıktan sonra derslere falan öyle sine girip networking yapmaya kazcam
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Voys çok sağolasın bak bu fikir çok işime yarayacak. Ben bunu bir araştırayım.
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 En iyisi ya. Ne uğraşıcan burada hayat kurmaya çalışmakla. Network Scientist olsam, avcılardan geçerken üstüme köprü düşer. Nerde huzur orada mutluluk.
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 çalışma vergisi 1500 dolar mış, işte 1 ay gezer gelirsin senin parayla.
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 gidersem mülteci olarak kalırım yine de dönmem. bide yedek subay olmak istiyordum. yok abi ne için yaşıyoruz ya.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 sen otur bir düşün bence düşünmeye pek vakit ayırmamışsın
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: sen otur bir düşün bence düşünmeye pek vakit ayırmamışsın yok abi düşününce işin içinden çıkamıyorsun. böyle fütursuz yaklaşmamda ailenin de etkisi var. doğru düzgün bir ailemiz yok herkes kendi dünyasında. ben de kendi dünyamı bir şekilde kurmalıyım.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 düşünmeden havaalanına kadar gidersin pasaportu istediklerinde evine dönersin
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Her okulu uzatan veya iş bulamayanda olur böyle düşünceler. Benim bi akraba almanyadan dönmek istiyor
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 erdoğancı olmayan mı kaldı :)
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Lancelion said: finlandiya'ya gelme sakin da. neden?
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 is tecrubesi olmayan adama is yok burda it sektoru gotu basi dagiti.
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 tecrübemiz var az çok da mobile software cennetiymiş oulu da duyduğuma göre
Öne çıkan mesajlar