Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kuzey avrupa ülkelerinde yaşamak için ne yapmak gerekiyor? Herkes her yere elini kolunu sallayarak gidiyor. Almanya'ya bile gidip dil bile bilmeden sokaklarda yatıp vs iş bulup çalışıp orada yaşıyorlar. Sıkıldım bu ülkeden ya. Gerçekten gitmek istiyorum. Okul da uzadı değişen yönetmelik yüzünden anlayacağınız kaybedeceğim pek bir şey yok.

Şöyle 1500 dolar + çat pat ingilizceyle bir yerlere gidip oralarda yaşamaya başlayabilir miyim?

Var mıdır böyle kafası esip gidenler?
Mesaj tarihi:
senko said:

1500 dolar ile 2 hafta geçiremiom ben
nereye gidion yurtdışına

iş bulana kadar yeter herhalde. şöyle bi küçük bilgisayarcıya ya da media markt gibi bir yere girsem ve karnımı doyuracak barınmamı sağlayacak kadar para kazansam yeter valla.
Mesaj tarihi:
senko said:

1500 dolar ile 2 hafta geçiremiom ben
nereye gidion yurtdışına

iş bulana kadar yeter herhalde. şöyle bi küçük bilgisayarcıya ya da media markt gibi bir yere girsem ve karnımı doyuracak barınmamı sağlayacak kadar para kazansam yeter valla
Mesaj tarihi:
Somon said:

viyanada 700 euroya rahat yaşıyordum alkol + sigara dahil çok dahil hem de saddamda dahil hatta arada

O parayı da gayet tabi kazanırım. O kadar computer skill'imiz var.
Mesaj tarihi:
ben macaristanda yaşıyorum aylık 2500 liraya lüks yaşıyorum faturalar ev kirası vs herşey dahil. 2000 e de çok rahat yaşanır. ama öyle hadi bye diyip gidemezsin, madem computer skill var iş başvurusu yap ya da yabancı ülkelerden birinde türk firma bul seni kalifiye işçi diye alsın işe kendi çalışma vergini öde
Mesaj tarihi:
En iyisi ya. Ne uğraşıcan burada hayat kurmaya çalışmakla. Network Scientist olsam, avcılardan geçerken üstüme köprü düşer.

Nerde huzur orada mutluluk.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

sen otur bir düşün bence

düşünmeye pek vakit ayırmamışsın

yok abi düşününce işin içinden çıkamıyorsun.
böyle fütursuz yaklaşmamda ailenin de etkisi var.
doğru düzgün bir ailemiz yok herkes kendi dünyasında.
ben de kendi dünyamı bir şekilde kurmalıyım.
  • Yeni Oluştur...