Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Sanal Kart 2 ye ayrılır Sanal Banka Kartı Sanal Kredi Kartı İnternet şubelerinden açılır bunlar. Sanal Banka kartı (bkz: garanti), mevduat hesabından aktardığın para kadar bakiyeye sahip olur. sen o bakiyeyi gerçi çekene veya harcayana kadar Sanal Kredi kartı ise senin asıl kredi kartına bağlıdır, saatlik günlük haftalık vs bakiye aktarırsın ve o bakiye kadar alışveriş yaparsın Böylece; sanal kart numaran çalınsa da, gerçek kredi kartı numaran güvende olur.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 cicibeybe said: bankacıyım ve hiç kullanmadım daha :D ohooo
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Dworgian said: Sanal Kart 2 ye ayrılır Sanal Banka Kartı Sanal Kredi Kartı İnternet şubelerinden açılır bunlar. Sanal Banka kartı (bkz: garanti), mevduat hesabından aktardığın para kadar bakiyeye sahip olur. sen o bakiyeyi gerçi çekene veya harcayana kadar Sanal Kredi kartı ise senin asıl kredi kartına bağlıdır, saatlik günlük haftalık vs bakiye aktarırsın ve o bakiye kadar alışveriş yaparsın Böylece; sanal kart numaran çalınsa da, gerçek kredi kartı numaran güvende olur.Açıklama için teşekkür ederim.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 BalisticGel said: Hayır toplamda 298 dolarlık zayıflama hapı alınmış. moriarty said: forumdan biri o zaman HAHAHAHAHA
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bunun 3lü paketii almış eleman. Hemde 2 kere.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 moriarty said: forumdan biri o zaman http://foodncuisine.com/image/cache/data/haribo/goldbaren_pc757-800x800.jpg
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 moriarty said: forumdan biri o zaman Haha, geçenlerde benimde İş Bankası kartımın başına geldi. ABD'de Home Depot'tan 400$'lık alışveriş yapmışlar. Gece 3 gibi mesaj geldi tam bankayı arıyordum ki sonradan kartı hemen kapattılar . Üst üste 3 kere daha çekmeye çalışmışlar ama banka onay vermemiş. Neyse kredi kartından kestikleri 400$'lık işlem için şubeye gittim, hazır bi formları var onu dolduruyorsun. Yaklaşık 20 gün içerisinde sana dönüş yapıyorlar işte paranı iade ediyorlar.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 valla ben almadım lan. alsam da böyle sahte bir hap mı alırım ya.
Öne çıkan mesajlar