Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Sanal Kart 2 ye ayrılır Sanal Banka Kartı Sanal Kredi Kartı İnternet şubelerinden açılır bunlar. Sanal Banka kartı (bkz: garanti), mevduat hesabından aktardığın para kadar bakiyeye sahip olur. sen o bakiyeyi gerçi çekene veya harcayana kadar Sanal Kredi kartı ise senin asıl kredi kartına bağlıdır, saatlik günlük haftalık vs bakiye aktarırsın ve o bakiye kadar alışveriş yaparsın Böylece; sanal kart numaran çalınsa da, gerçek kredi kartı numaran güvende olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 cicibeybe said: bankacıyım ve hiç kullanmadım daha :D ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Dworgian said: Sanal Kart 2 ye ayrılır Sanal Banka Kartı Sanal Kredi Kartı İnternet şubelerinden açılır bunlar. Sanal Banka kartı (bkz: garanti), mevduat hesabından aktardığın para kadar bakiyeye sahip olur. sen o bakiyeyi gerçi çekene veya harcayana kadar Sanal Kredi kartı ise senin asıl kredi kartına bağlıdır, saatlik günlük haftalık vs bakiye aktarırsın ve o bakiye kadar alışveriş yaparsın Böylece; sanal kart numaran çalınsa da, gerçek kredi kartı numaran güvende olur.Açıklama için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Önemli değil ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 BalisticGel said: Hayır toplamda 298 dolarlık zayıflama hapı alınmış. moriarty said: forumdan biri o zaman HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bunun 3lü paketii almış eleman. Hemde 2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 moriarty said: forumdan biri o zaman http://foodncuisine.com/image/cache/data/haribo/goldbaren_pc757-800x800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 moriarty said: forumdan biri o zaman Haha, geçenlerde benimde İş Bankası kartımın başına geldi. ABD'de Home Depot'tan 400$'lık alışveriş yapmışlar. Gece 3 gibi mesaj geldi tam bankayı arıyordum ki sonradan kartı hemen kapattılar . Üst üste 3 kere daha çekmeye çalışmışlar ama banka onay vermemiş. Neyse kredi kartından kestikleri 400$'lık işlem için şubeye gittim, hazır bi formları var onu dolduruyorsun. Yaklaşık 20 gün içerisinde sana dönüş yapıyorlar işte paranı iade ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 valla ben almadım lan. alsam da böyle sahte bir hap mı alırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar