dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 hani siz asik oldugunuz duygusal birseyler paylastiginiz insanlarla evleniyor olabilirsiniz de toplumun geneli annesinin markette gordugu semtin potansiyel gelin adaylarindan biriyle evleniyor..hos bu hayat pahaliliginda evlenmek de zorlasti ya..neresinden baksan 200 gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 banlananlar zuladaki hesapları çıkarmış mallık duvardan duvara sıvanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dana22 said: neresinden baksan 200 gider. gitmez yahu senin hiç bilgin yok bu konularda cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: banlananlar zuladaki hesapları çıkarmış mallık duvardan duvara sıvanmış sdasdhasjkdhaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Dworgian said: dana22 said: neresinden baksan 200 gider. gitmez yahu senin hiç bilgin yok bu konularda cidden tahmini ne kadar gider peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 burdan fizana kadar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Masakari said: Ohaaaa evlenince de mi para veriyoz? Gerçi o kadar takı, harcamadan sonra ömür boyu peşin ödenmiş gibi oluyor sanırım. normalde disari cikip parasini verip ata bindigini dusun, sonra bi gun diyosun ki, ben gidip disarda ata binecegime, at alayim besliyim. kolay mi lan oyle at beslemek. belgesi resmi evraklari ile basliyo, yemi, suyu, timari, ahiri diye liste uzadikca uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dana22 said: tahmini ne kadar gider peki? Ben ucuza hallettiydim gerçi ama (toplamda 30 fln harcandı) hani eşyaları fln da katsan 70 80 fln taş çatlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: burdan fizana kadar gider "fizbana" diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dana22 said: tahmini ne kadar gider peki? 55-60 direk senden cıkacak (söz+nişan+düğün+ev masrafları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 abi 60.000 lira ne demek lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 köylü style örnekler ya bunlar sözde ne masrafı anasını satayım modern 2 aile oturur bir yemek yer kalkar nişanda eşi dostu çağırır bir arada yer içer kutlarsın gidecek para 3-4k'ı geçmez düğün tamamen ne kadar görgüsüz ve gösteriş bağımlısı biri olduğun veya öyle biriyle evlendiğin ile alakalı ev aynı şekilde, zaten bir ev vardır, taraflar durumunca döşer evi, gidip kredi alınıp ev döşenmez, yine köylü style bir hareket evin içinde olanla idare edilir geldikce durumun ev verdikce döşersin no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: ev aynı şekilde, zaten bir ev vardır, taraflar durumunca döşer evi, gidip kredi alınıp ev döşenmez, yine köylü style bir hareket ben evlenirken 2 tarafın da durumu sıfır altıydı ve ev mev yoktu ortada abi böyle çok para kazanıp genellemeyin. her evlenmek isteyen kendi evinde yaşıyor da sonra haydi birleştirelim demiyor. benim kuzen dubai ye taşınmasa ve eşyalarının hepsini bana vermiş olmasa ben daha hala kendimi toparlamaya çalışıyor olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 koylu style dediklerine cogu tc vatandasi ort adet anane diyor. ileride gorecegim evlenmemis delikanlilari o koylu style dedikleri her olayi 1-1 yerine getirecek gelinin kucuk kiz kardesi icin kilotlu corap bakarken bulacaklar kendilerini.. ben de zamaninda olur mu canim ole bole diyordum da eline alinca vitrinde durdugu gibi durmuyor meret. bir de bu tur showlari kendin icin yapmiyorsun aile ve sosyal cevren anlamlandiriyor...ay ne banal dediginiz dugun konvoylarini hepiniz yapacaksiniz...kacis yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ev vardırdan kastım iki taraftan biri kiradadır anlamında kirada boş evde oturacak hali yok ya anne evinden çıkıyorsa zaten evlenmeden ev tutulmuş içine eşya alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 demekki neymis...harcaniyormus..bir de mentalite su..evlenirken sadece karsi cinsle degil de aile ve sosyal cevresiyle de evleniyorsun.. kendim icin konusayim yaptigim genel gereksiz harcamalari es kaza karsi tarafin bilmem kimi hosnut olmaz laf eder soz eder 40 yil gecse doner dolasir yine sirtimi kasir diye yaptim... ha olan var olmayan var..dogrudur cekirdek cekirdek borc harc evlenen de bir cok insan var saygi duyarim ama dugun dernek isleri denildiginde altin taki isin icine girdiginde rakam biraz artabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: köylü style örnekler ya bunlar sözde ne masrafı anasını satayım modern 2 aile oturur bir yemek yer kalkar nişanda eşi dostu çağırır bir arada yer içer kutlarsın gidecek para 3-4k'ı geçmez düğün tamamen ne kadar görgüsüz ve gösteriş bağımlısı biri olduğun veya öyle biriyle evlendiğin ile alakalı ev aynı şekilde, zaten bir ev vardır, taraflar durumunca döşer evi, gidip kredi alınıp ev döşenmez, yine köylü style bir hareket evin içinde olanla idare edilir geldikce durumun ev verdikce döşersin no offense. Sözdeki masrafın çiçektir ,çikolatadır,takım elbisedir Nişandaki masrafın yine takım elbisedir , kızın nişanlığıdır , eh boş geçmezsin bişeyde takıverirsin kişisel olarak mesela oda bana saat almıştı çok şık Düğündeki masraflara pek girmicem ama havuzbaşı ve yemekli olmasına rağmen inanılmaz uygun bi fiyat indirimin indiriminin indirimini yaptılar mekanda şef aşçı kayınpederin akrabası çıkınca Ev yok , agustos başında tuttum , yatak odasıdır çamaşır bulaşık makinasıdır tabak çanaktır zaten onlardan , tv salon takımı halı avize perdeydi benden ortada pek haksız bi durum yok ve buna ragmen söylediğim miktar gerçek Ayrıca benim amacım düğünden sonra sıfır borçla kalkmak bitek kredi borcum var onun yarısıda nakit olarak bankada durucak şu anki duruma göre az bi miktar düğünden gelenleri gömdüğümüzde ufak bi birikimle bakıcaz başımızın çaresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dana22 said: demekki neymis...harcaniyormus..bir de mentalite su..evlenirken sadece karsi cinsle degil de aile ve sosyal cevresiyle de evleniyorsun.. kendim icin konusayim yaptigim genel gereksiz harcamalari es kaza karsi tarafin bilmem kimi hosnut olmaz laf eder soz eder 40 yil gecse doner dolasir yine sirtimi kasir diye yaptim... ha olan var olmayan var..dogrudur cekirdek cekirdek borc harc evlenen de bir cok insan var saygi duyarim ama dugun dernek isleri denildiginde altin taki isin icine girdiginde rakam biraz artabiliyor.. buradan senin "200 gider" lafını bilerek ettiğini anlıyorum ve adına üzülüyorum cidden abi sakldjsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Dworgian said: te] buradan senin "200 gider" lafını bilerek ettiğini anlıyorum ve adına üzülüyorum cidden abi sakldjsal neyse ben sizi evlilikten sogutmayayim gencler..parasiz da evlenilir tabi..nikahi kiyar gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 gönüller bir olunca samanlık seyran olur diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bende seneye evlenıyorum eylulde nişan. hatun nişan + isteme olayını birlikte olsun istedi. kıyafet bile istemedi. herkesin cebine göre hayat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Zaten istemede bir tantana, nişanda ayrı düğün gibi bir davet, üstüne bir yerde nikah bir yerde de düğün fln yapanları anlamıyorum. Parasını geçtim de tantanası insanı bezdirir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 totemic said: bende seneye evlenıyorum eylulde nişan. hatun nişan + isteme olayını birlikte olsun istedi. kıyafet bile istemedi. herkesin cebine göre hayat.. seni yine de kiz tarafinin cevresini iyi analiz et abi..10 sene sonra es kaza huzursuzluk cikar tek tek sayarlar simdi negzel negzel dedigin seyleri.bi de o kizi kacirma..bir yastikta kocayin..:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 niye abi ataerkil aileler sanim yurusun diye yapiyor bole seyleri..ozellikle esnaf vs ailen varsa boynunun borcu musterilerin yarisi neden beni dugune cagirmadin diye alisverisi kesiyor gonul koyuyor.. bir de gozlemledigim zorluk..kiz anyada sen konyada aranizda anadolu aile olarak..mecburen bir orda bir burda animasyon yapmak durumunda kaliyorsunuz..hadi bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dana22 said: koylu style dediklerine cogu tc vatandasi ort adet anane diyor. ileride gorecegim evlenmemis delikanlilari o koylu style dedikleri her olayi 1-1 yerine getirecek gelinin kucuk kiz kardesi icin kilotlu corap bakarken bulacaklar kendilerini.. ben de zamaninda olur mu canim ole bole diyordum da eline alinca vitrinde durdugu gibi durmuyor meret. bir de bu tur showlari kendin icin yapmiyorsun aile ve sosyal cevren anlamlandiriyor...ay ne banal dediginiz dugun konvoylarini hepiniz yapacaksiniz...kacis yok. off kendi düştüğü sefilliği genellemeye vurup, kendini iyi hissetme cabası da iç parçalayıcıymış neymiş küçük kardeşine kilotlu çorap bakacakmışız neymiş düğün konvoyları yapacakmışız https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380432697/869472.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar