barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 oha lan. ayıp ettin. iyi bir işim var. mesleğim var. dilim var. görmüş geçirmişim de az biraz. yurtdışıysa yurt dışı. o köylülerin bilmediği şeyleri bilirim. neden böyle dedin ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bana da mi bakmaz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 sana bak bak bitiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 hayır arkadaş rus köylüsü apaçiye kaçar. ingiliz bize bakmazmış. ne bok yicez lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: Theridone said: abi benim sülalem raad o konuda, bana bakmayın. batı'dan bahsediyorum ben. ki bizde kız almak da öyle kolay iş değil, altın kemeri var ıvırı var zıvırı var. takı sağlam geliyor o kadar. Olm senin zaten evlenmiş olman lazımdı, yaşın geçiyordur bak memlekete gitme nişanlarlar direk dsf Gecen newrozda gidecektim bilet falan da aldim hatta 2 ay oncesinden ama babanin adaylik isleri olunca patladik :/ Teyzem bulmus amk orgut gibi calisiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Esh said: ha bi de 2 seneye boşanacaksınız. 200k yı sokağa atsan rüzgarla bi kısmı sana gelir. bunda o bile yok. bak ya asdljdksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Aramızda ilk esh evlenecek haberiniz olsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 lan torunu olacak var aramızda az zorlasan ne ilki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bekarlar arasından yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aramizda dedigi eshle kendi arasi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 eshle aramızda seviyeli bir ilişki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Theridone said: abi benim sülalem raad o konuda, bana bakmayın. batı'dan bahsediyorum ben. ki bizde kız almak da öyle kolay iş değil, altın kemeri var ıvırı var zıvırı var. takı sağlam geliyor o kadar. ağır siklet boks şampiyonu mu alıyorsun koynuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kizi almak icin mike tysonla unvan macina cikman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 lan çalışan kadınlar bile bu saçmalıkları isityor Para yağıyor filan zannediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Tabii ki öyle zannetmiyorlar, aileleri ilkel olduğu için bu tür ayinlerle mutlu oluyor, modernlikten nasibini yeterince alamayan bu kadınlar da benzer ilkel içgüdülerle ailelerini mutlu etmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Nope okumusla okumamisin kalibi ayni abi. Dugun turk kadini icin cocuktan daha onemli. Kocan kadar konus diye bi kitap gordum gecen d&r da biraz kurcaladim, 30larindaki kizin biri yardirmis evlilikten, genlerime kadar islediginden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kezban diyince kiziyorlar sonra..ha bizim de icimizde hamzalar yok mu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 axedice said: Tabii ki öyle zannetmiyorlar, aileleri ilkel olduğu için bu tür ayinlerle mutlu oluyor, modernlikten nasibini yeterince alamayan bu kadınlar da benzer ilkel içgüdülerle ailelerini mutlu etmeye çalışıyorlar. İyi güzelde dünyanın heryerinde düğün konsepti var , kilise düğünü denen zamazingo bile bizim düğünlerle aynı konseptte geçmiyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 evlilik dedigin legal fuhus degil mi zaten..cocuk senin sen bakacaksinin belgesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dana22 said: evlilik dedigin legal fuhus degil mi zaten..cocuk senin sen bakacaksinin belgesi.. Evlilik dediğin beleş seks möhöhöhö diye bakıyosan olaya sen hiç kasma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ohaaaa evlenince de mi para veriyoz? Gerçi o kadar takı, harcamadan sonra ömür boyu peşin ödenmiş gibi oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 legal fuhuş ne iyice delirdiniz lan hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dana22 said: evlilik dedigin legal fuhus degil mi zaten..cocuk senin sen bakacaksinin belgesi.. baban mı öyle öğretti kardeş? "meheheh olm bak free pompiş evlilik süper xdxdxd" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Evlilik, birlikte olduğum insanla fuhuş yapmıyorum ey toplum lütfen bizi dışlama bildirgesi. Onun da temeli erkeğe aile sorumluluğu yükleyerek iş gücüne katkıda bulunmasını garantiye almakta yatıyor. Bütün toplumsal kaidelerde olduğu gibi. GenjuroXXX said: İyi güzelde dünyanın heryerinde düğün konsepti var , kilise düğünü denen zamazingo bile bizim düğünlerle aynı konseptte geçmiyor mu zaten? Diğer kültürlerde gelin başı, altın kemer vb. ilkelliklerin karşılığı nedir bilmiyorum ama "gelenek" olduğu için yapılan bişeyler illa ki vardır. İşte bu gelenekleri devam ettiren ister italyan ister arjantinli, çokça da ortadoğulu kim olursa olsun kendi isteklerini toplum beklentilerinin önüne koyamayan ve birey olmaktan korkan ilkel insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar