Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 İstedikleri gibi Fenerbahçe aleyhine de bağırabilirler. Ama 23. dakikada takım aleyhine bağırırsa, yönetim istifa diye bağırırsa... Biz ligin lideriyiz, geçen senenin şampiyonuz. Amatör şubelerde bu şekilde... Bunlarla gurur duymamız gerekirken üç beş tane çapulcuya izin vermem.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Esh said: abi gfb için: mustafa kemalin askerleriyiz sloganıyla prim yapmak istiyolar dedi. ulan şerefsiz sen beni aklayın protestosuna 10. yıl marşlarıyla gitmedin mi? olay çıkartıp avrupa'dan men olmamıza neden olacaklar diyor. halbuki kendi yüzünden takım 2 sene men edildi. liderleri içerde, politika yapıyorlar diyor. kendi de içerdeyken aynısını yaptı. bu ne perhis bu ne lahana turşusu.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 https://pbs.twimg.com/media/B2bUyL_CEAADle6.jpg Liderleri içerde diyor ama adam dışarda, cezası filan yok.Yıllardır çıkıp aynı yalanları söylüyor, yok esrar içiyorlar kokain içiyorlar.Bedava bilet verdiği Anadolu GFB üyelerine baksın bir, hepsi at hırsızı, fenerbahçe ile alakası olmayan adamlar.Tribünün içinden biri olarak uzun yıllardır bu adamın yaptığı pislikleri biliyoruz.Ama adam rte gibi çok güzel propoganda yapıyor, son kale, cumhuriyet elden gidiyor diye.Televizyon başından Fenerbahçe'yi takip eden insaların tabi hiçbirşeyden haberi olmuyor.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bence sen de bize katıl burası baya güzel napıcan kulubun içinde adamın ne yaptıgını
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Allahtan Anadolu GFB'yi migrosa koydu. GFB'de gidince huzur ortamı geldi Telsime. Tayyip cacık olmasa bugün Ali Koç olacaktı ne güzel, kafadan adamı 5 sene daha tutu klüpte.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/B2bUyL_CEAADle6.jpg Liderleri içerde diyor ama adam dışarda, cezası filan yok.Yıllardır çıkıp aynı yalanları söylüyor, yok esrar içiyorlar kokain içiyorlar.Bedava bilet verdiği Anadolu GFB üyelerine baksın bir, hepsi at hırsızı, fenerbahçe ile alakası olmayan adamlar.Tribünün içinden biri olarak uzun yıllardır bu adamın yaptığı pislikleri biliyoruz.Ama adam rte gibi çok güzel propoganda yapıyor, son kale, cumhuriyet elden gidiyor diye.Televizyon başından Fenerbahçe'yi takip eden insaların tabi hiçbirşeyden haberi olmuyor. Esrar olayi dogru, Adam hapiste demedi, hapiste oldugu donemi soyledi Aziz hep iyiydi simdiye kadar, neden kotu oldu? GFB gibi lesleri icinde barindiran baska bir olusum yok, kufur holiganizm hep bir arada. Ya iclerinde buyuk temizlik yapacaklar ya da masa olmaya devam edecekler.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Esrar olayı nerden doğru, tribünde içen mi gördün.onun dışında dışarda içen vardır, bu forumda bile vardır bir sürü esrar içen.aziz'in kombinelerini iptal ettiği insanlar arasında gfb den çok az kişi var.okul açık kültürünü kuran insanların kombineleri iptal edildi.hala çıkmış 3-5 çapulcu diyor.benim için hiçbir zaman iyi olmadı aziz.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 korkusundan telekoma kombine çıkarmadı, bilet çıkarmıyor.salonlara taraftar almıyor.hepsinin hesabı sorulacak ama.
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ultraaslana katilsanıza, öcünüzü almış olursunuz Aziz'den :) Okul açık kültürü ne bu arada her maç kavga çıkarma herhalde.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 benjani said: Esrar olayı nerden doğru, tribünde içen mi gördün.onun dışında dışarda içen vardır, bu forumda bile vardır bir sürü esrar içen.aziz'in kombinelerini iptal ettiği insanlar arasında gfb den çok az kişi var.okul açık kültürünü kuran insanların kombineleri iptal edildi.hala çıkmış 3-5 çapulcu diyor.benim için hiçbir zaman iyi olmadı aziz. Evet gozumle gordum, tezahurata katilmayip dayak yiyen de gordum.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 5 yıldır aktif olarak tribündeyim iç saha deplasman, salon bir ben denk gelmedim durduk yere dayak yiyenlere
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Telsime geldikten sonra kaç kere gördüm ben dayak olayını, Olayların çoğundada Sefa vardı. Neden saldırdı orası muamma, bağırmıyorlar diyemi, farklı tezaruhat yapıyorlar diyemi bilemiyicem.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ben bazen yalan soylerim abi takma bosver.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 https://pbs.twimg.com/media/B2liBskIYAIhMoO.jpg
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Haklı bir sebebi olmaksızın kısmını da oku Oldboyzların ana avrat kufretmesi baya haklı bir sebep.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 yaptığınız terörizm yetmiyor bi de üstüne volkan'ı mı suçlu çıkaracaksınız. bi adam gibi maç izlemeyi öğrenemediniz be. BvB maçına gider saha yakar, milli maçta şuursuz şuursuz küfür eder. Süper kupa maçında hakeme maytap atar. siz ne biçim taraftarsınız la
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 turkiyede ilk kufur yiyen topcu volki degil. kaldi ki volkiden bahsediyoruz, hani kendisi bir ahlak timsali efendi bir adam olur anlarim bu posta koymasini. https://pbs.twimg.com/media/B2l1gD7CEAEtA6z.jpg neyse ya. ayiyla ayi olunmaz sdf.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Theridone said: yaptığınız terörizm yetmiyor bi de üstüne volkan'ı mı suçlu çıkaracaksınız. bi adam gibi maç izlemeyi öğrenemediniz be. BvB maçına gider saha yakar, milli maçta şuursuz şuursuz küfür eder. Süper kupa maçında hakeme maytap atar. siz ne biçim taraftarsınız la dövlet volkana bohmiyir.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 polis arabasi yakan takim taraftari konusmasin bence :) iyi olmus volkana, zaten kufredenin gsli olup olmadigi belli degil
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 küfür ederler, kim yaptı belli değil. sahaya madde atarlar, güvenliğin suçu. he ya he
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Zamanında GS'li topçular niye küfür yiyor diyince, Ergün Penbe'ye niye küfür edilmiyor, demek ki sorun çirkef futbolcuda diyenler oluyordu. Hey gidi...
Öne çıkan mesajlar