Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstedikleri gibi Fenerbahçe aleyhine de bağırabilirler. Ama 23. dakikada takım aleyhine bağırırsa, yönetim istifa diye bağırırsa... Biz ligin lideriyiz, geçen senenin şampiyonuz. Amatör şubelerde bu şekilde... Bunlarla gurur duymamız gerekirken üç beş tane çapulcuya izin vermem.
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi gfb için: mustafa kemalin askerleriyiz sloganıyla prim yapmak istiyolar dedi.

ulan şerefsiz sen beni aklayın protestosuna 10. yıl marşlarıyla gitmedin mi?

olay çıkartıp avrupa'dan men olmamıza neden olacaklar diyor. halbuki kendi yüzünden takım 2 sene men edildi. liderleri içerde, politika yapıyorlar diyor. kendi de içerdeyken aynısını yaptı. bu ne perhis bu ne lahana turşusu.
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/B2bUyL_CEAADle6.jpg

Liderleri içerde diyor ama adam dışarda, cezası filan yok.Yıllardır çıkıp aynı yalanları söylüyor, yok esrar içiyorlar kokain içiyorlar.Bedava bilet verdiği Anadolu GFB üyelerine baksın bir, hepsi at hırsızı, fenerbahçe ile alakası olmayan adamlar.Tribünün içinden biri olarak uzun yıllardır bu adamın yaptığı pislikleri biliyoruz.Ama adam rte gibi çok güzel propoganda yapıyor, son kale, cumhuriyet elden gidiyor diye.Televizyon başından Fenerbahçe'yi takip eden insaların tabi hiçbirşeyden haberi olmuyor.
Mesaj tarihi:
Allahtan Anadolu GFB'yi migrosa koydu. GFB'de gidince huzur ortamı geldi Telsime. Tayyip cacık olmasa bugün Ali Koç olacaktı ne güzel, kafadan adamı 5 sene daha tutu klüpte.
Mesaj tarihi:
benjani said:

https://pbs.twimg.com/media/B2bUyL_CEAADle6.jpg

Liderleri içerde diyor ama adam dışarda, cezası filan yok.Yıllardır çıkıp aynı yalanları söylüyor, yok esrar içiyorlar kokain içiyorlar.Bedava bilet verdiği Anadolu GFB üyelerine baksın bir, hepsi at hırsızı, fenerbahçe ile alakası olmayan adamlar.Tribünün içinden biri olarak uzun yıllardır bu adamın yaptığı pislikleri biliyoruz.Ama adam rte gibi çok güzel propoganda yapıyor, son kale, cumhuriyet elden gidiyor diye.Televizyon başından Fenerbahçe'yi takip eden insaların tabi hiçbirşeyden haberi olmuyor.

Esrar olayi dogru,

Adam hapiste demedi, hapiste oldugu donemi soyledi

Aziz hep iyiydi simdiye kadar, neden kotu oldu?

GFB gibi lesleri icinde barindiran baska bir olusum yok, kufur holiganizm hep bir arada. Ya iclerinde buyuk temizlik yapacaklar ya da masa olmaya devam edecekler.
Mesaj tarihi:
Esrar olayı nerden doğru, tribünde içen mi gördün.onun dışında dışarda içen vardır, bu forumda bile vardır bir sürü esrar içen.aziz'in kombinelerini iptal ettiği insanlar arasında gfb den çok az kişi var.okul açık kültürünü kuran insanların kombineleri iptal edildi.hala çıkmış 3-5 çapulcu diyor.benim için hiçbir zaman iyi olmadı aziz.
Mesaj tarihi:
benjani said:

Esrar olayı nerden doğru, tribünde içen mi gördün.onun dışında dışarda içen vardır, bu forumda bile vardır bir sürü esrar içen.aziz'in kombinelerini iptal ettiği insanlar arasında gfb den çok az kişi var.okul açık kültürünü kuran insanların kombineleri iptal edildi.hala çıkmış 3-5 çapulcu diyor.benim için hiçbir zaman iyi olmadı aziz.

Evet gozumle gordum, tezahurata katilmayip dayak yiyen de gordum.
Mesaj tarihi:
Telsime geldikten sonra kaç kere gördüm ben dayak olayını, Olayların çoğundada Sefa vardı. Neden saldırdı orası muamma, bağırmıyorlar diyemi, farklı tezaruhat yapıyorlar diyemi bilemiyicem.
Mesaj tarihi:
yaptığınız terörizm yetmiyor bi de üstüne volkan'ı mı suçlu çıkaracaksınız.

bi adam gibi maç izlemeyi öğrenemediniz be. BvB maçına gider saha yakar, milli maçta şuursuz şuursuz küfür eder. Süper kupa maçında hakeme maytap atar.

siz ne biçim taraftarsınız la
Mesaj tarihi:
turkiyede ilk kufur yiyen topcu volki degil. kaldi ki volkiden bahsediyoruz, hani kendisi bir ahlak timsali efendi bir adam olur anlarim bu posta koymasini.

https://pbs.twimg.com/media/B2l1gD7CEAEtA6z.jpg

neyse ya. ayiyla ayi olunmaz sdf.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

yaptığınız terörizm yetmiyor bi de üstüne volkan'ı mı suçlu çıkaracaksınız.

bi adam gibi maç izlemeyi öğrenemediniz be. BvB maçına gider saha yakar, milli maçta şuursuz şuursuz küfür eder. Süper kupa maçında hakeme maytap atar.

siz ne biçim taraftarsınız la

dövlet volkana bohmiyir.
Mesaj tarihi:
Zamanında GS'li topçular niye küfür yiyor diyince, Ergün Penbe'ye niye küfür edilmiyor, demek ki sorun çirkef futbolcuda diyenler oluyordu. Hey gidi...
  • Yeni Oluştur...