Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Türkiye Kupası E Grubu Fenerbahçe Kayserispor Altınordu Barburt Grup Özel İdare Bu Bayburt bizi kesin yenecek şimdiden diyorum 17 Aralıkda zaten maç tam christmas zamanı zaten iplemeyiz , adamalar bide sevinç çığlıkları attı Fenerbahçenin grubu çekince biz olmasak ne olacak bu ülke futbolunun hali bilmiyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 altınordu yenebilir de bayburta 17 tane atarız
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Rerore said: https://www.facebook.com/video.php?v=772321789491076 yorumsuz vermek lazım...
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bonjo said: Türkiye Kupası E Grubu Fenerbahçe Kayserispor Altınordu Barburt Grup Özel İdare Bu Bayburt bizi kesin yenecek şimdiden diyorum 17 Aralıkda zaten maç tam christmas zamanı zaten iplemeyiz , adamalar bide sevinç çığlıkları attı Fenerbahçenin grubu çekince biz olmasak ne olacak bu ülke futbolunun hali bilmiyorum. Ne alakası var fb ile? Galatasaray ya da beşiktaş da çıksa aynı tepkiyi verirlerdi. Mevzu 3 büyüğün çıkması. Bu fblilerin de egosu, küçük dağları onlar yarattı havası öldürecek beni he. Klüp tarihindeki başarılarının 2katından daha fazlası var galatasarayda, ama en büyük klüp onlar. Şike yaptığı kanıtlandı, yine büyük klüp onlar. Büyük klüp demek sadece bankadaki para falan değildir.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 başka bir büyüklük adını koyamamışsın.
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ALLAH KİTAP ÇARPSIN ONLAR BİLİYORSA ADINI SIRF HAVA HIIIMINAAAA
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 escape said: Bonjo said: Türkiye Kupası E Grubu Fenerbahçe Kayserispor Altınordu Barburt Grup Özel İdare Bu Bayburt bizi kesin yenecek şimdiden diyorum 17 Aralıkda zaten maç tam christmas zamanı zaten iplemeyiz , adamalar bide sevinç çığlıkları attı Fenerbahçenin grubu çekince biz olmasak ne olacak bu ülke futbolunun hali bilmiyorum. Ne alakası var fb ile? Galatasaray ya da beşiktaş da çıksa aynı tepkiyi verirlerdi. Mevzu 3 büyüğün çıkması. Bu fblilerin de egosu, küçük dağları onlar yarattı havası öldürecek beni he. Klüp tarihindeki başarılarının 2katından daha fazlası var galatasarayda, ama en büyük klüp onlar. Şike yaptığı kanıtlandı, yine büyük klüp onlar. Büyük klüp demek sadece bankadaki para falan değildir. Ya olay başarı olayı değil, reyting olayı ilgi olayı düşmüyor mu jetonun? Boşuna mı bütün medya sürekli Fener Fener diye sayıklıyor, bu ezelden beri böyle Fener daha ilgi çekici bir camia. Bayburtun sevinç çığlığı atması da o maçtan Fener sayesinde daha çok para kazanacak olmaları, gündeme gelecek olmaları. GS, BJK da büyük takımlar ama Fenerin farklı bir yeri var işte önceden beri, Fenere karşı duyulan ekstra nefret kıskançlıkta buradan kaynaklanıyor. Başkanlık döneminde Azizin de bunda payı var elbet ama bunun öncesi de var işte benzer şekilde.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Caner yerine hasan ali, emre yerine diego. Ideal kadro sahada.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 milletin kombinleerini iptal etmis aziz yildirim erdogan.
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Maci boyle izliyorum http://i.capsspot.com/s/5/6/112214.jpg
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Rerore said: rize dmeli demli şu birrr
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Kadlec ya gshshsh fb icindeki virus resmen adam. Galatasaray macinda da golu kacirdi falan
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ilk yari bitmeden bi penalti filan olur simdi.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ikinci pozisyon penalti mi bilemedim. tekrar izlemek lazim. bu arada serkan kalecilik ogrenmis ya la. ahahah hasan ali takimdaki tek solak oldugu icin korner kullaniyor.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ucuncu pozisyonda hakkiyla yapicak o cocuk penaltiyi durun.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 gs'nin ali gunesli pozisyonu gibi penalti olmasi lazim, 3 penalti vrebilir o zaman hakem dengelenir.
Öne çıkan mesajlar