Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türkiye Kupası E Grubu

Fenerbahçe
Kayserispor
Altınordu
Barburt Grup Özel İdare

Bu Bayburt bizi kesin yenecek şimdiden diyorum 17 Aralıkda zaten maç tam christmas zamanı zaten iplemeyiz , adamalar bide sevinç çığlıkları attı Fenerbahçenin grubu çekince biz olmasak ne olacak bu ülke futbolunun hali bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Türkiye Kupası E Grubu

Fenerbahçe
Kayserispor
Altınordu
Barburt Grup Özel İdare

Bu Bayburt bizi kesin yenecek şimdiden diyorum 17 Aralıkda zaten maç tam christmas zamanı zaten iplemeyiz , adamalar bide sevinç çığlıkları attı Fenerbahçenin grubu çekince biz olmasak ne olacak bu ülke futbolunun hali bilmiyorum.

Ne alakası var fb ile? Galatasaray ya da beşiktaş da çıksa aynı tepkiyi verirlerdi. Mevzu 3 büyüğün çıkması.

Bu fblilerin de egosu, küçük dağları onlar yarattı havası öldürecek beni he. Klüp tarihindeki başarılarının 2katından daha fazlası var galatasarayda, ama en büyük klüp onlar. Şike yaptığı kanıtlandı, yine büyük klüp onlar.

Büyük klüp demek sadece bankadaki para falan değildir.
Mesaj tarihi:
escape said:

Bonjo said:

Türkiye Kupası E Grubu
Fenerbahçe
Kayserispor
Altınordu
Barburt Grup Özel İdare

Ne alakası var fb ile? Galatasaray ya da beşiktaş da çıksa aynı tepkiyi verirlerdi. Mevzu 3 büyüğün çıkması.
Bu fblilerin de egosu, küçük dağları onlar yarattı havası öldürecek beni he. Klüp tarihindeki başarılarının 2katından daha fazlası var galatasarayda, ama en büyük klüp onlar. Şike yaptığı kanıtlandı, yine büyük klüp onlar.
Büyük klüp demek sadece bankadaki para falan değildir.

Ya olay başarı olayı değil, reyting olayı ilgi olayı düşmüyor mu jetonun? Boşuna mı bütün medya sürekli Fener Fener diye sayıklıyor, bu ezelden beri böyle Fener daha ilgi çekici bir camia.
Bayburtun sevinç çığlığı atması da o maçtan Fener sayesinde daha çok para kazanacak olmaları, gündeme gelecek olmaları.
GS, BJK da büyük takımlar ama Fenerin farklı bir yeri var işte önceden beri, Fenere karşı duyulan ekstra nefret kıskançlıkta buradan kaynaklanıyor. Başkanlık döneminde Azizin de bunda payı var elbet ama bunun öncesi de var işte benzer şekilde.
Mesaj tarihi:
ikinci pozisyon penalti mi bilemedim. tekrar izlemek lazim.

bu arada serkan kalecilik ogrenmis ya la.

ahahah hasan ali takimdaki tek solak oldugu icin korner kullaniyor.
  • Yeni Oluştur...