Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moriarty said:

applev0dka said:

son hafta lider olalım bize yeter, 4 . haftanın lideri olmak cok da mehh.

en son ne zaman lider oldunuz 34.hafta sjdsjfdj

googledan bakmadan söyle ama

tarlalı mı tarlasız mı ?
Mesaj tarihi:
Bu Sow ve benzeri tip golcüler pek seviliyor bizim ülkede. Ama buyrun bakın, istatistik, verim, başarı ortada.

Burak iyi deyince bana uzaylı muamelesi yapıyorsunuz, trol falan diyorsunuz sonra.
Mesaj tarihi:
Alper+Diego>Emre+Meyreleş
kafasız Aziz, madem sen TD oldun kız gibi 2 adamlan orta sahayı niye kuruyorsun bre moloz, futbol bu bale değil
Madem Emre Meyreleş sakat, hiç değilse Alperi öne koy, Emrenin yerine de Topuzu veya Selçuku koy. Alper güçsüz, ileriye yakın oynaması gerek.

Diyegoyu almanın zaten hiçbir mantığı yoktu, hem Salihi kaptırdık hem Meyreleşe yabancı slotu kalmadı, geldiğinden beri naaptı Diyego?
Madem Yanalı kovdun, onun taktiğini kullanma, ya da kullancaksan tam kullan böyle AMC ekleyip bok etme.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Bu Sow ve benzeri tip golcüler pek seviliyor bizim ülkede. Ama buyrun bakın, istatistik, verim, başarı ortada.

Burak iyi deyince bana uzaylı muamelesi yapıyorsunuz, trol falan diyorsunuz sonra.

Mesaj tarihi:
sostizm said:

Hocam kusura bakma bak seni severim biliyorsun, ama Sowa laf ediyorsan sen cidden futboldan anlamıyorsun.
Sowun olayı maaşının 3m'den 1,4e düşmesi ve Aziz denyosunun bunu düzeltmemekte inat etmesidir. Sow dünyanın her takımında oynayacak derecede bir topçu normalde.
  • Yeni Oluştur...