Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba beyler okuyun :P

sith

Öne çıkan mesajlar

Merhaba beyler Buff pack nerden alabilirim ya da repair droid'de olabilir ve de büyük gemi nereden alabilirim topluca gezmek(travel) için :D Arkadaşlarımda binsin gemime gemim her zaman herkese açıktır ama bi alayım şu uçan makinayı sonra beklerim herkesi her zaman herkese her saatte ve her dakikada Bedava'dır ve Açıktır. Para sınırıı koymayacağım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Pilotluk için aha tüm soruların yanıtı burda var.
yukardakini senin de cvp yazdığın bi thread a yazmıştım. buffpack için oyunda hiç kimseye sordunmu? yada hiç mall lara baktınmı? neyse doc ken aldığım yerler:
tatooine: sandy hills mall - coono
corellia: junction city - coronet mall - force meds[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

Buff yapmayacak alacaksan Coronet starpodun önü sabah 8- akşam 9 master doclar buff verio full buff 2500. Bu fiyattan bak.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun ben gene de Sith konu açmışsa gelip mutlaka bakıyorum...

İlginç. Vuran bir ayakkabı gibi. Canın acıyo ama gene de yürüyorsun...[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
Sosyal ağlarda paylaş

"Merhaba beyler okuyun"

ne yazdığını okumadım ama bir dahaki açacağın konunun başlığının anlatacağın şeyle ilgili olmasına özen gösterirsen, başlığının okunma ve sorularına cevap alma ihtimallerin artabilir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...