sith Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Merhaba beyler Buff pack nerden alabilirim ya da repair droid'de olabilir ve de büyük gemi nereden alabilirim topluca gezmek(travel) için :D Arkadaşlarımda binsin gemime gemim her zaman herkese açıktır ama bi alayım şu uçan makinayı sonra beklerim herkesi her zaman herkese her saatte ve her dakikada Bedava'dır ve Açıktır. Para sınırıı koymayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sen neymissin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Pilotluk için aha tüm soruların yanıtı burda var. yukardakini senin de cvp yazdığın bi thread a yazmıştım. buffpack için oyunda hiç kimseye sordunmu? yada hiç mall lara baktınmı? neyse doc ken aldığım yerler: tatooine: sandy hills mall - coono corellia: junction city - coronet mall - force meds[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu adamı götürüp vendorun önüne koysanda alamaz.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Freedom City e git ordaki vendorlarda bol bol war..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Buff yapmayacak alacaksan Coronet starpodun önü sabah 8- akşam 9 master doclar buff verio full buff 2500. Bu fiyattan bak.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Tavsiye : Konu başlığına yazacağın şeyle ilgili birşey koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Edit : Double post [Bu mesaj Erchamion tarafından 09 Ocak 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Olsun ben gene de Sith konu açmışsa gelip mutlaka bakıyorum... İlginç. Vuran bir ayakkabı gibi. Canın acıyo ama gene de yürüyorsun...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Niye? Eğlenmek için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 "Merhaba beyler okuyun" ne yazdığını okumadım ama bir dahaki açacağın konunun başlığının anlatacağın şeyle ilgili olmasına özen gösterirsen, başlığının okunma ve sorularına cevap alma ihtimallerin artabilir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar