fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Trabzonspor, Spartak Moskova'dan Waris Majeed'in transferi konusunda anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi. Fesih bedeli olarak Moskova takımına 6 milyon avro ödenecek. Trabzonspor, Mustapha Yatabare'nin transferi için Guingamp'a 2.5 milyon avro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. Nereden buldular bu kadar parayı bu adamlar adasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 1 tane orta saha alsaydık iyiydi, takım oyun kuramıyor sdf Bu yeni zenci abiler nasıl acaba.Dark gelsin anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 souldarkorn said: Trabzonspor, Spartak Moskova'dan Waris Majeed'in transferi konusunda anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi. Fesih bedeli olarak Moskova takımına 6 milyon avro ödenecek. Trabzonspor, Mustapha Yatabare'nin transferi için Guingamp'a 2.5 milyon avro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. Nereden buldular bu kadar parayı bu adamlar adasdas. Gs veriyordur. Seneye lazim olur altyapida adam yetissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yabancilarini almiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 6 ay önce oyuncuların maaşını ödeyemiyorduk.şimdi bitmek tükenmek bilmeyen bir kaynak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Kaynak belli, Hacıosmanoğlu boşuna mı Tayyip'in köpekliğini yapıyor. http://www.sondakika.com/haber/haber-trabzonspor-un-sponsoruyum-5929608/?utm_source=sondakika.com&utm_campaign=twitter_paylas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/988069-recep-tayyip-erdogan-spor-kompleksi bıcır bıcır kompleksiniz hayırlı olsun lan ben de Galatasaray'ın yaptığını bir bok sanardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yakında tüm stadların adı recep tayyip erdoğan olcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 trabzonsporla ne alakasi var, sehir vermis karari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben trabzonspora bi şey mi dedim şu an 10 tane falan recep tayyip erdoğan stadı oldu en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bana ne lan senin ne dediginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://cdn.zmescience.com/wp-content/uploads/2014/08/pms.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Pms sürekli olmaz. Aquila hep böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ay salak midir nedir, lafi ustune alinip sinir yapmis, bi de hesap soruyo. hap mi aldin naptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sinirlenmedim ki olm sdfd öyle anlama diye güncelleyip duruyodum. bana yazdın sandım cevabı ona anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 SANA YAZMIS OLSAM HABERIN OLURDU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ADAMSIN ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 aquila said: trabzonsporla ne alakasi var, sehir vermis karari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 stad cokse, suya batsa mac varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kökü trabzonda abi 40 gider 40 gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=rb2nctxmrvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=I8OjfvS2BD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Harbiden bu para nerden geliyor ? UEFA çakacak korkum o ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar