applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 o maçta güvenlik açığıydı. maçtan saatler önce gişeler kırıldı polis müdahale etmedi, ota boka gaz sıkan copa davranan polis, oturdu izledi. benim üstümü aramadılar o maça girerken, bilete bile ben gösterdim de öyle baktılar. napsın Beşiktaş 3000 kişilik polis ordusu mu tutsun, o maçta gelmiş geçmiş en büyük güvenlik zaafı vardı maç oynandı, 4 maç sahamız kapandı. 70000 biletli yere 85000 kişi girdi. ha cezayı hak ettik mi ettik, ama bunu önleyecek olan Beşiktaş klübü değil, nasıl Manisa'da gs cezayı hak ettiyse ama önleyemiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 onların hepsi gs formalı fb tarafarıydı. kasten attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 noldu stad kapandı diye ağlıyomu oldboyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 applev0dka said: o maçta güvenlik açığıydı. maçtan saatler önce gişeler kırıldı polis müdahale etmedi, ota boka gaz sıkan copa davranan polis, oturdu izledi. benim üstümü aramadılar o maça girerken, bilete bile ben gösterdim de öyle baktılar. napsın Beşiktaş 3000 kişilik polis ordusu mu tutsun, o maçta gelmiş geçmiş en büyük güvenlik zaafı vardı maç oynandı, 4 maç sahamız kapandı. 70000 biletli yere 85000 kişi girdi. ha cezayı hak ettik mi ettik, ama bunu önleyecek olan Beşiktaş klübü değil, nasıl Manisa'da gs cezayı hak ettiyse ama önleyemiyorsaBesiktasın stadıysa besiktas onluycek gerekirse 20bin kisilik ordu tutucak. yoksa cezasını cekicek. Cunku onun sorumlulugu. Aynisi arenada gs icin sukrude fb icin gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 demiroren said: "Deplasmanda alınan ceza deplasmandaki taraftara kesilecek" TFF Başkanı, ceza sistemini tamamen değiştirdiklerini kaydederek, "Yaptırımlar kademe kademe ilerleyecek. Ev sahibi takım taraftarı ceza alsa bile, rakip takım taraftarı maça gidebilecek. Deplasman yasağı da kalkacak. Mesela Galatasaray İzmir'de maça gitti ve deplasman seyircisi ceza aldı diyelim. O zaman Türk Telekom Arena'daki taraftar etkilenmeyecek, yine deplasmandaki taraftar ceza alacak" dedi. bak yapıstırıp duruyorum biriniz okur belki diye. Deplasmandaki cezanın evde cekilmemesinin sebebi ne olabilir bi dusunun bakalım? Belki de Rize stadında gs nin bir yaptırımı olmaması olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 1.si bu maç deplasman maçı değil, tarafsız saha olduğu için yapıştırabilirler cezayı. 2.si hayır klüplerin öyle bir sorumluluğu yok, stad dışı güvenliğini valilik sağlamak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ha deplasman ha tarafsız. arena mı? degil. galatasaryın bir yaptırım gucu var mı? yok. aynı bokun laciverti. stadın giselerinin stadın icersinde olmadıgını belirten bir kanun varsa onu da bugun degistirsinler. o da yanlıs. sizin kapı eve dahil mi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ama işte yönetmelikte öyle gözükmüyorsa orda bir açık bulup yapıştırmıştır TFF, aynısını 1-2 sayfa önce de söyledim abi. Adamların amacı mesaj vermek, bu sene acıma yok, bu işi temizleyeceğiz diyorlar. Hayır o zaman tarafsız sahada nasıl bir ceza gelecek, deplasman değil deplasman veremezsin, ev sahibi değilsin evini kapatamaz, eee her süper kupa finalinde 10-100 bin melyon şişe atıp kimsenin sahası kapanmasın mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Kardes cahil misin salak misin oldboyz musun kararini ver, vaktin varsa git disiplin talimatini oku, basi haric 32 sayfa. Finallerde alinan cezalar (tarafsiz saha dahi olsa) bir sonraki resmi macta infaz edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Keşke 11 yıl önce Trabzon'un sahasında 3 tane Fenerlinin yaptığından dolayı Fener'e gelen ilk deplasman maçından dolayı saha kapatma cezasında da tepki verseydin canısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Seni ilgilendiren kisim 31. sayfa bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 gecen sene fenerin ya da bizim aldıgımız bir cezadan sonra burda mı hatırlamıyorum bi yerde bunun aptallıgı hakkında bayagı bi tartısmıstım birisiyle. kuralın ilk varlıgından beri super aptalca oldugunu dusunenlerdenim. Burada daha once acılmadıysa ya da konusmadıysam bilemiyorum. Hala aynı yere donuyoruz. Biz ceza aldık zaten 250k gibi baya da saglam boyle 6. kez ceza alınınca alınan kıvamda ceza aldık. TFF cıktı yok kardes daha fazla diye PDFK yı "uyardı"(onu degistir dedi). Hele bi de zaten cıkan olayların hepsinin suclusu TFF nin yapmadıkları iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Theridone said: Finallerde alinan cezalar (tarafsiz saha dahi olsa) bir sonraki resmi macta infaz edilir.Bu ne perhiz demiroren said: "Deplasmanda alınan ceza deplasmandaki taraftara kesilecek" TFF Başkanı, ceza sistemini tamamen değiştirdiklerini kaydederek, "Yaptırımlar kademe kademe ilerleyecek. Ev sahibi takım taraftarı ceza alsa bile, rakip takım taraftarı maça gidebilecek. Deplasman yasağı da kalkacak. Mesela Galatasaray İzmir'de maça gitti ve deplasman seyircisi ceza aldı diyelim. O zaman Türk Telekom Arena'daki taraftar etkilenmeyecek, yine deplasmandaki taraftar ceza alacak" dedi. bu ne lahana tursusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Cezada bir usulsuzluk yok, kendi kendine demirorenin soyledigini yapistirip duruyorsun yalniz orada macin statusunden (final karsilasmasindan) bahsetmemis bile. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 11 sene diyorum... O tarihten itibaren deplasman, tarafsız saha, sokak, stad dışı nerede olursa olsun taraftarların yaptıklarından kulüpler mesul. İsyaaaaaaaaaan etmenin bir alemi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Cezada usulsuzluk yoksa bile disiplin kararnamesinde "celiski" ve "mantıksızlık" var ozaman. Deplasmandan cezaların eve tasınmasını engelleyen mantık ne? Tarafsız sahadan cezaların eve tasınmasını saglayan mantık ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Okuma - yazma dersleri 1. sinifta da, okudugunu anlama dersleri kacinci sinifta bilmiyorum. Sen devam et deplasman geyigine sdf He canim iki takim da deplasmandaydi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 okuma yazma degil dersimiz mantık bir takımın deplasmandaki taraftarının sucu neden eve tasınmaz? bu soruya net bir cevap istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Smoke said: 11 sene diyorum... O tarihten itibaren deplasman, tarafsız saha, sokak, stad dışı nerede olursa olsun taraftarların yaptıklarından kulüpler mesul. İsyaaaaaaaaaan etmenin bir alemi yok yani11 senedir sokaklara dokulmedigim icin ozur dilerim kanka bu kadar dertli oldugunu bilseydim gezi parkında bi aktivite de bunun icin yapardım. konusu acıldıgı yerde konusuyorum. turkiyeyi kurtarmak gibi. rakı masasında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Bak guzel kardesim. Talimat ne diyor "final maclarinda alinan cezalar bir sonraki resmi musabakada infaz edilir" Bu ne demektir? Final maclari tek mactir ya hani, ayni statuyu tekrar oynatamazlar ya. Yani rovansi yoktur ya hani. O yuzden bir sonraki resmi musabakada infaz ediliyor. Mantigi da nedir biliyor musun? Tekrar finalin oynatilmamasi. Simdi senin mantiginla gidersek, fener ve galatasarayin tekrar super kupa finali oynamasi ve gs'nin seyircisiz cikmasi gerek maca. Ama neden olmuyor bu. Cunku final maci Cunku bir sonraki finalde iki takimin karsilasmasini beklemek yillar surebilir. Simdi yavas yavas tane tane oku lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 abi mersindeki maç için gs'nin nasıl bir ceza almasını isterdin onu söyle peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Cok basit bir soru sordum bir takımın deplasman taraftarının yaptıgı suc neden eve islenmemeye karar verilir? Nasıl bir mantık gudulmustur? Para cezası tamam işte. Gerekirse daha da fazla para cezası kessinler. Bu kesilen paralarda spesifik olarak tarafların "egitimine" harcansın. Ya da takımlar bu paraları odemek istemiyorlarsa kendi taraftarlarını "egitsinler". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 çünkü maç deplasman değildir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Gecen sene Kayseri macından Fenerbahce evinde seyircisiz mac cezasu aldı. Bu sene aynı durumda almayacak. Bunun sebebi nedir? Cok basit. Vallahi cok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mac deplasmanda olsaydi kadikoyde oynardi galatasaray. Sen ne tugla herifsin ya halen deplasman diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar