Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

o maçta güvenlik açığıydı.
maçtan saatler önce gişeler kırıldı polis müdahale etmedi, ota boka gaz sıkan copa davranan polis, oturdu izledi.

benim üstümü aramadılar o maça girerken, bilete bile ben gösterdim de öyle baktılar.

napsın Beşiktaş 3000 kişilik polis ordusu mu tutsun, o maçta gelmiş geçmiş en büyük güvenlik zaafı vardı maç oynandı, 4 maç sahamız kapandı. 70000 biletli yere 85000 kişi girdi.

ha cezayı hak ettik mi ettik, ama bunu önleyecek olan Beşiktaş klübü değil, nasıl Manisa'da gs cezayı hak ettiyse ama önleyemiyorsa
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

o maçta güvenlik açığıydı.
maçtan saatler önce gişeler kırıldı polis müdahale etmedi, ota boka gaz sıkan copa davranan polis, oturdu izledi.

benim üstümü aramadılar o maça girerken, bilete bile ben gösterdim de öyle baktılar.

napsın Beşiktaş 3000 kişilik polis ordusu mu tutsun, o maçta gelmiş geçmiş en büyük güvenlik zaafı vardı maç oynandı, 4 maç sahamız kapandı. 70000 biletli yere 85000 kişi girdi.

ha cezayı hak ettik mi ettik, ama bunu önleyecek olan Beşiktaş klübü değil, nasıl Manisa'da gs cezayı hak ettiyse ama önleyemiyorsa
Besiktasın stadıysa besiktas onluycek gerekirse 20bin kisilik ordu tutucak. yoksa cezasını cekicek. Cunku onun sorumlulugu. Aynisi arenada gs icin sukrude fb icin gecerli.
Sosyal ağlarda paylaş

demiroren said:

"Deplasmanda alınan ceza deplasmandaki taraftara kesilecek"

TFF Başkanı, ceza sistemini tamamen değiştirdiklerini kaydederek, "Yaptırımlar kademe kademe ilerleyecek. Ev sahibi takım taraftarı ceza alsa bile, rakip takım taraftarı maça gidebilecek. Deplasman yasağı da kalkacak. Mesela Galatasaray İzmir'de maça gitti ve deplasman seyircisi ceza aldı diyelim. O zaman Türk Telekom Arena'daki taraftar etkilenmeyecek, yine deplasmandaki taraftar ceza alacak" dedi.

bak yapıstırıp duruyorum biriniz okur belki diye. Deplasmandaki cezanın evde cekilmemesinin sebebi ne olabilir bi dusunun bakalım?

Belki de Rize stadında gs nin bir yaptırımı olmaması olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ama işte yönetmelikte öyle gözükmüyorsa orda bir açık bulup yapıştırmıştır TFF, aynısını 1-2 sayfa önce de söyledim abi.

Adamların amacı mesaj vermek, bu sene acıma yok, bu işi temizleyeceğiz diyorlar.

Hayır o zaman tarafsız sahada nasıl bir ceza gelecek, deplasman değil deplasman veremezsin, ev sahibi değilsin evini kapatamaz, eee her süper kupa finalinde 10-100 bin melyon şişe atıp kimsenin sahası kapanmasın mi.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene fenerin ya da bizim aldıgımız bir cezadan sonra burda mı hatırlamıyorum bi yerde bunun aptallıgı hakkında bayagı bi tartısmıstım birisiyle. kuralın ilk varlıgından beri super aptalca oldugunu dusunenlerdenim. Burada daha once acılmadıysa ya da konusmadıysam bilemiyorum.

Hala aynı yere donuyoruz. Biz ceza aldık zaten 250k gibi baya da saglam boyle 6. kez ceza alınınca alınan kıvamda ceza aldık. TFF cıktı yok kardes daha fazla diye PDFK yı "uyardı"(onu degistir dedi). Hele bi de zaten cıkan olayların hepsinin suclusu TFF nin yapmadıkları iken.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Finallerde alinan cezalar (tarafsiz saha dahi olsa) bir sonraki resmi macta infaz edilir.
Bu ne perhiz

demiroren said:

"Deplasmanda alınan ceza deplasmandaki taraftara kesilecek"

TFF Başkanı, ceza sistemini tamamen değiştirdiklerini kaydederek, "Yaptırımlar kademe kademe ilerleyecek. Ev sahibi takım taraftarı ceza alsa bile, rakip takım taraftarı maça gidebilecek. Deplasman yasağı da kalkacak. Mesela Galatasaray İzmir'de maça gitti ve deplasman seyircisi ceza aldı diyelim. O zaman Türk Telekom Arena'daki taraftar etkilenmeyecek, yine deplasmandaki taraftar ceza alacak" dedi.

bu ne lahana tursusu?
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

11 sene diyorum... O tarihten itibaren deplasman, tarafsız saha, sokak, stad dışı nerede olursa olsun taraftarların yaptıklarından kulüpler mesul. İsyaaaaaaaaaan etmenin bir alemi yok yani
11 senedir sokaklara dokulmedigim icin ozur dilerim kanka bu kadar dertli oldugunu bilseydim gezi parkında bi aktivite de bunun icin yapardım.

konusu acıldıgı yerde konusuyorum.

turkiyeyi kurtarmak gibi. rakı masasında falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak guzel kardesim.

Talimat ne diyor "final maclarinda alinan cezalar bir sonraki resmi musabakada infaz edilir"

Bu ne demektir?

Final maclari tek mactir ya hani, ayni statuyu tekrar oynatamazlar ya. Yani rovansi yoktur ya hani.

O yuzden bir sonraki resmi musabakada infaz ediliyor.

Mantigi da nedir biliyor musun?

Tekrar finalin oynatilmamasi.

Simdi senin mantiginla gidersek, fener ve galatasarayin tekrar super kupa finali oynamasi ve gs'nin seyircisiz cikmasi gerek maca.

Ama neden olmuyor bu.

Cunku final maci

Cunku bir sonraki finalde iki takimin karsilasmasini beklemek yillar surebilir.

Simdi yavas yavas tane tane oku lutfen
Sosyal ağlarda paylaş

Cok basit bir soru sordum

bir takımın deplasman taraftarının yaptıgı suc neden eve islenmemeye karar verilir?

Nasıl bir mantık gudulmustur?

Para cezası tamam işte. Gerekirse daha da fazla para cezası kessinler. Bu kesilen paralarda spesifik olarak tarafların "egitimine" harcansın. Ya da takımlar bu paraları odemek istemiyorlarsa kendi taraftarlarını "egitsinler".
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...