Rott Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bence oyun için amd programcılık için intel ideal.. sizce ??[hline] Massive ownz the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=25983[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? [Bu mesaj Fistan tarafından 22 December 2003 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bizce eski topicleri incelemen ideal[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paran Az ise AMD, paran çoksa Intel ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ne ealeakası var? amd intelin aynı hızlı modellerinden daha iyi. mesela 1.8athlon 1.8p4 den iyi? paran varsa cebinde kalsın amd al[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hayir paran varsa intel daha iyi yeter artik herkez tartisti burda 2 tane forum okumus admin dedigiyle bisey olmiycak intel amd den barton vs p4 olarak daha ustun ama intel daha pahali ve fiyat perfomans da amd daha ustun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cart da ustun degil curt da ustun degil. ben polemige degil onumdeki alete bakarim. 4 yildir amd kullaniyorum, her vakit oynayamamam gereken oyunlari en ust detay settinglerinde oynadim. intel varken maymun oluyordum period. gorunen koy kilavuz istemez.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 İşte bu kadar! aynen katılıyorum benim için de aynı durum geçerli[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 valla intel kullanıyorum. gayet de memnunum. en azından hatalı ürün çıkardıklarında haberdar ediyor ve geri topluyorlar.. soğutmasında sorun olan ürünler piyasaya sürüp sessiz sakin satmıyorlar. ayrıca dandirikten amd ve intel kavgasında boğaz boğaza gelmeseydiniz keşke.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Tam böyle bir thread açıcaktım üstüne geldi. Şimdi ben makinemi upgrade edicem. Intel fiyatları çok uçuk athlon2500 kafama yattı ama bi kaç şey oturmadı. 1. Benim makina 7/24 açık amd alsam yanabilirmi? 2. Sorun çıkarırmı donanım/yazılım vs.. 3. o/c yapmayacam genellikle programlar arasıra oyun için iyimi? Cevaplarınızı bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 amd işlemciler için bi sürü fanlar var. al bi bakır master cooler fan tak bişey olmaz. cool master falanda var hangisi gerçek bilmiyom ama. :)[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yahu yanma manma olayi 4 yil oncesinde kaldi. eski zaman efsanesi o. Amd 2500+ nvidia nforce 2 anakart, 512 400 kingston DDR ram ve inanilmayabilir ama Asus GeForce 4 Mx440 64 DDR ile Star Wars Galaxies i en ust detayda sorunsuz oynuyorum, frame de 15 dan asagi dusmuyor kalabalik sehirlerde bile.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 burada söylenecek tek şey var amd i kötüleyen arkadaşlar hiç amd kullandı mı? Ben 1996dan beri intel kullandım ve amd çıktığından beri amd i kötüledim(kullanmamama rağmen) taki 3 ay önce pc mi amd e upgrade edene dek, şunu söyleyebilirimki p4lerin performansı berbat oyunlarda kasıyor abuk sabuk windows hatalarını her gün karşınıza çıkartıyor ama amd e geçtiğimden beri 1 kez bile mavi ekran ile karşılaşmadım canavar gibi herşeyi kaldırıyor (amd 2500 - abit nf7-s mainboard - 512mb pc 2700 ddram) bilen bilir daoc çift client makinenizi 512 ram ise cidden kastırır ve ben 2 daoc client+winamp+icq+outlook express+10 iexplorer u sorunsuz olarak aynı anda açtım kullandım ve hiç bir kasma yaşanmadı bunu p4 de denesem heralde sistem belleği kalmadı diye mavi ekran gelirdi herneyse amd sıcak yanar diyorlar boş bunlar sadece çamur at izi kalsın misali yapılan yorumlar, benim işlemcim stabil 35 derece ben belleği+işlemciği yorabildiğimce yordum buna rağmen sıcaklık genede değişmedi. bütün bunlardan sonra cebimde bok gibi parada amd e yetecek parada olsa gidip gene amd alırım çünkü verdiğiniz paranın 2.5 katı fiyatındaki intel işlemciden daha iyi verim veriyor.[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 demek 3000 ha[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Fistan, 22 December 2003 18:41 tarihinde demiş ki: ne ealeakası var? amd intelin aynı hızlı modellerinden daha iyi. mesela 1.8athlon 1.8p4 den iyi? paran varsa cebinde kalsın amd al[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Hayatında görebilcegın en büyük yalanlardan bir tanesi. İnanma ASLA. ASLA[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: unity100, 22 December 2003 22:48 tarihinde demiş ki: cart da ustun degil curt da ustun degil. ben polemige degil onumdeki alete bakarim. 4 yildir amd kullaniyorum, her vakit oynayamamam gereken oyunlari en ust detay settinglerinde oynadim. intel varken maymun oluyordum period. gorunen koy kilavuz istemez.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. HEHEHE ben UO yu nıye bıraktım? AMD 1700 üm yüzünden ! AMA NEDENSE 2 SENE BOYUNCA 5 SENELIk p2 200 MAKINAMLA BABALAR GİBİ OYNADIM? HEMIDE 16 RAM :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: n0x, 23 December 2003 05:07 tarihinde demiş ki: Tam böyle bir thread açıcaktım üstüne geldi. Şimdi ben makinemi upgrade edicem. Intel fiyatları çok uçuk athlon2500 kafama yattı ama bi kaç şey oturmadı. 1. Benim makina 7/24 açık amd alsam yanabilirmi? Belli olmaz. Ama 7/24 yaptım 2 kere ben iki tane amd 1700 yanıyordu nerdeyse. hemde 5000 rpm hızla dönen fan var. regedit ayarları bozuluyor işlemci cok ısınınca nedense anlamadım. Yazın kafayı yemiştim .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: XaYd3r, 23 December 2003 13:18 tarihinde demiş ki: burada söylenecek tek şey var amd i kötüleyen arkadaşlar hiç amd kullandı mı? Ben 1996dan beri intel kullandım ve amd çıktığından beri amd i kötüledim(kullanmamama rağmen) taki 3 ay önce pc mi amd e upgrade edene dek, şunu söyleyebilirimki p4lerin performansı berbat oyunlarda kasıyor abuk sabuk windows hatalarını her gün karşınıza çıkartıyor ama amd e geçtiğimden beri 1 kez bile mavi ekran ile karşılaşmadım canavar gibi herşeyi kaldırıyor (amd 2500 - abit nf7-s mainboard - 512mb pc 2700 ddram) bilen bilir daoc çift client makinenizi 512 ram ise cidden kastırır ve ben 2 daoc client+winamp+icq+outlook express+10 iexplorer u sorunsuz olarak aynı anda açtım kullandım ve hiç bir kasma yaşanmadı bunu p4 de denesem heralde sistem belleği kalmadı diye mavi ekran gelirdi herneyse amd sıcak yanar diyorlar boş bunlar sadece çamur at izi kalsın misali yapılan yorumlar, benim işlemcim stabil 35 derece ben belleği+işlemciği yorabildiğimce yordum buna rağmen sıcaklık genede değişmedi. bütün bunlardan sonra cebimde bok gibi parada amd e yetecek parada olsa gidip gene amd alırım çünkü verdiğiniz paranın 2.5 katı fiyatındaki intel işlemciden daha iyi verim veriyor.[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Salla salla. Tamamı sallama. Fiyata diyicek lafım yok . Ama neymiş 2 daoc client+winamp+icq+outlook express+10 iexplorer ------> Yalanın daniskası. Sistem belleği kalmadı diye ekran cıkıyormuş?? ZHUAHUZHUAHU . AMD İşlemci ile KAC kere bu sorun SADECE UO ACIKKEN karsıma cıktı ve kafayı yedım. p3 800 128 ram asus board lı makınada 2 clıent acılıyor. Aama 1700 de Sistem belleği yetersiz diyor . GÖr bakalım sen o AMD nı yazın ne oluyor .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Deli333, 23 December 2003 15:32 tarihinde demiş ki: Hayatında görebilcegın en büyük yalanlardan bir tanesi. İnanma ASLA. ASLA kim atmis o yalani ? amdm de var intelim de var amdlerim intelleirmden hep iyi oldu bu gune kadar. asil tersi en buyuk yalan.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Deli333, 23 December 2003 15:41 tarihinde demiş ki: Salla salla. Tamamı sallama. Fiyata diyicek lafım yok . Ama neymiş 2 daoc client+winamp+icq+outlook express+10 iexplorer ------> Yalanın daniskası. Sistem belleği kalmadı diye ekran cıkıyormuş?? ZHUAHUZHUAHU . AMD İşlemci ile KAC kere bu sorun SADECE UO ACIKKEN karsıma cıktı ve kafayı yedım. p3 800 128 ram asus board lı makınada 2 clıent acılıyor. Aama 1700 de Sistem belleği yetersiz diyor . GÖr bakalım sen o AMD nı yazın ne oluyor .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions ZHUAHUZHUAHU o zaman senin makinanda bi sorun var baska yerlerine bak makinanin ZHUAHUZHUAHU demek oyle oluyor. ben onun yaptigindan daha fazlasini yapiyorum, ustelik swg oynuyorum bir yandan bir yandan makinede apache web server bir yandan php coder bir yandan 3 tane icq penceresi msn messenger 5 tane de explorer window calisiyor, bazen de arkasina winamp calistiriyorum tik demiyor ZHUAHUZHUAHU demek boyle al sana ZHUAHUZHUAHU. ZHUAHUZHUAHUZHUAHUZHUAHUZHUAHUZHUAHU <--- nedir bu ya ? 1 k pls mi ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Lort[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Şöyle 100$'lık filan AMD varsa ne kadardır? Zerre kadar anlamıyorumda bu işlerden, mazur görün.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ben yeni aldım 2500+ henüz montajını yapmadım fakat en güzel Fiyat/Prformans işlemcisi olarak tavsiye ediyor herkeş. Fiyatı 100-106$ +KDV arası değişiyor.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ben 80 dolara mi 60 dolara mi almistim hatirlamiyorum barton box. bi de 110 dolara asus nforce 2 anakart yaptin mi ohh. bakin anakart cok onemli aldim amdyi sorun cikti bik bik diyosaniz anakartiniza bakar. kaliteli olcak anakart.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: unity100, 23 December 2003 18:25 tarihinde demiş ki: bakin anakart cok onemli aldim amdyi sorun cikti bik bik diyosaniz anakartiniza bakar. kaliteli olcak anakart. mesela epox anakartlar ii gidio amd ile dimi? ya benim amd 1800+ coolermaster fanlı olmasına rağmen 70 derecelere wuruyo ısısı nedendir nası düzelir? ama bu arada hiç performans kaybı yok ben acıyorum sadece 70 derece olmasına[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar