quixef Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 O değil GTA V yok mu lan orada ETA: Ohaaa 4 var 5 yok lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Gayet normal liste diyen de gördük. Aboov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 listede dota 2 var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Komutan said: Yine gereksiz tepki verilmiş. Gayet normal bir liste. Listede kendi beğenmediği oyunları gören kopmuş. Göreyim, yapın biriniz en iyi 100 oyun listesini ve şu forumdaki kimse de seçimlerinize itiraz etmesin. abi ben liste yapsam misal fallout u f3 e yedirmem mesela yada grim fandongo yu yada en kötüsü monkeyi listenin sonu yapmam hangi tür seversen sev kült olmuş oyunlara haksızlık bu. halo ney ya dota 2 ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ilk 10 mu yazıcaz al pc master race olarak bence ben yazıyım sırasını dusunmek lazım ama quake wolfenstein starcraft daggerfall civ (bence 2) aok monkey island 3(grimfandago bence kontrol yuzunden zorlamıştı beni keza ya da full throttle ve ya day of the tentacle da olabilir yane 1 tane lucas arts adventuresi sart) heroes (2 yada 3) wow (uo yada everquestte ilk 20 de olur babaları diye) minecraft (indie akımının doruk noktası) ne yazıkki lol de bi yer hakediyor f2p ile para kazanabileceğini öğretti insanlara al mesela ilk 10 ilk aklıma gelen 10 oyun bunnar az daha oturup dusunmek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 mass efect 2 best game 4evar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 and evaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar