Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 dün stadda demirören var mıydı? tüm tribünlerin şeref tribününe dönüp(şerefin önünde oturanların özellikle) yeter yıldırım demirören diye bağırması baya iyiydi de, acaba orda mıydı bizim şişko?
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Esnaf said: fatih terim izlanda maçından sonra yeni yapılanmaya gidicez demişti.pek bi umudum yoktu zaten ama bu nasıl yapılanma lan asljfhalsf.izlanda maçından tek farkı kaleci ve volkan şen ahahaha ülke futbolunun içine ettiler sadece 1 yılda.şu ülkede tek zevk aldığım şey futboldu onunda içine etti akp sağolsun.artık ne kendi takımımı nede milli takımı takip edesim kalmadı. bir de utanmadan yuhlayanlar gelmesin demişler.taraftarlarda mal kimse gitmez umarım bundan sonra hiç bir milli maça şu fatih terim e verdikleri parayı bassınlar alman bir danışmana.neyimiz eksik ne yapmamız lazım ona bırakalım.bizim türk aklıyla olacak iş değil bu.kazakistanı zar zor yendik lan asfljahsflasahaha dun kadroyu gorunce bunu dedim. yeniden yapilanma kapsaminda ozan tufan vardi bi tek, o da gokhan sakat diye lol. ne oguzhan, ne hakan, ne alper. bu arada yuhlayan herkes gitmeli abi. yuhluyolar cunku. baska nasil protesto edecek ki adam? ama kufur baska, kufredene verilen o tepkiye hak veriyorum ben.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ha bu arada basin mensuplarina uzuldugumden degil de, emre'nin orada ne isi varmis? emre o yuzden ceza almali. bunun yani sira o fenerbahce guvenlik gorevlileridir, oradaki hasan cetinkaya bizim kulupte mudur mu ne yine, onlar da ceza almali. ha bu ulkede dayak atan ceza almaz, o ayri.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Aynen ya. Volkan kendi çıkıp gidemiyo mu da amcalarını çağırıyo? Bi de korumaları hangisi çağırıp da saldırma emri verdiyse bulunmalı, ve azmettirmekten hapis falan yatmalı. Olay sadece arabasıyla oraya gelmesi kadar masum değil. Ayrıca protestolarn bitmesi için Demirörenin bi kere istifası şart. Yetmez ama evet.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 İğrendim yemin ediyorum Emresinden de Volkanın da babaları Azizden de. Okulda çete kurup herkese çile çektiren ergenler gibiyiz lan futbol camiasında, herkese atar herkese saldırı. Azizin de dahiliyeye değil psikiyatriye gitmesi lazım o sinirle. Tüpçü ve FT mafyalarının da defolması daha profesyonel insanların gelmesi lazım, ama nereye gönderiyorsun. Dün Rasim hıyarı FTye çok giydiriyordu tvde, belki bi umut Teyoyla kapışırlarsa bu ikisini tek silebilecek güç Teyo olur. Ama Azize kimsenin gücü yetmiyor maalesef, o geberene kadar başkan kalır.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bu arada volkan ikinci yarı doping kontrolu yüzünden geldiği söyleniyor ceza gelebilirmiş uefadan afilli bir ceza hani mutlaka orada olması hatta güzel bir senaryo yazmalıymışız neden son dk 18den alındığı hakkında
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 asdgasyıdsa acaba doping mi kullanıyor :D
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Volkan ve Emre'nin futbolu biraktigi gun ne kutlu gundur sdf.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yanlis anlamissiniz olayi. stada donmesinin sebebi doping kontrolu olabilme ihtimali. eger donmeseydi doping testinden kacmis ve doping yapmis muamelesi gorulebilirdi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 kaleci niye doping yapsın ki zaten
Remus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 FBTV'de çıkmış Mahmut Uslu bir de koruyo güvenlikçileri. Hay Allahım çıldırmamak elde değil. Bu nasil bir terbiyesizliktir. http://www.fanatik.com.tr/2014/11/17/kulup-guvenliklerini-yildirim-yollamis-396987 Kulüp güvenliklerini Yıldırım yollamış Merak edilen soru yanıtını buldu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kulüp profesyonellerine, "Ortalık gergin. Arena'ya gidin" talimatı verdiği ortaya çıktı.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 daha kötü olamaz dediydim maçtan sonra aziz'in goonları basını dövmüş ahaha
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 arcane said: daha kötü olamaz dediydim daha da kötüsü olmuş, Federasyon açıklama yapmış ve basın mensupları kızdıracak soru sormasın, dikkat etsin demiş ahah bu ne lan soru sormakta suç
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 daha kötüsü bir üstteki mesajı alıntılaman
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 üstteki mesajın tamamı alıntılanmaz, ama bir kısmı alıntılanabilir.
Öne çıkan mesajlar