aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 iste bunlara dogal ve anlasilabilir seyler dendikce daha beterleri olcak, ama size onu anlatmak muslumana neden allah olmadigini dusundugunu anlatmaktan daha zor. tobo dovcok olm nopcokto bosko.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ulan Şükrü de olmasa şu forum çekilmez arkadaşB)- http://www.youtube.com/watch?v=bU9xlYw-Qms
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ahahah herifi gelip burda savunmak tam bir beşiktaşlı duruşu
Tori Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hayır herşey bir kenara ya töre gidicek ya çalhanoğlu > töre haksız ve mal > çalhanoğlu gelecek vadediyor ve kısmen daha iyi oyuncu ... -törenin tarafını tutup onu milli takımda tutalım http://media.tumblr.com/a832a2341b2f82c03a64e7a942f12afc/tumblr_inline_mjiy7lCSjq1qz4rgp.gif tam şu işte souldarkorn said: Milli takımda arkadaşının ağzına silah sokan adamı haklı çıkaran tek millet biz olurduk zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 terim kendi gibi delikanlı olanın tarafını seçmiş işte, ılıklık yapmamıs lol
S-H Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bu töre napmış ne etmiş bi link falan bişey var mı okuyayım.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 souldarkorn said: Dark ve apple sırf gökhan bjkli diye nasıl kıvırcağınızı şaşırmışsınız. Bir de takımcılık yapmayın diyorlar. BJK'lik ile alakası yok. Caner olayında da ağzını açanlara karşıydım burada da Gökhan'ı bir "iddia" ile yok edenlere karşı da Kavga var. Bir şey oldu ve büyük ölçüde gökhan hatalı bunu da kabul ediyorum. Ama 20'li yaşlarındaki adamların kendi aralarındaki kavgayı milli takım hocaları ki bu ülkenin öyle ya da böyle en saygı değer, kül yutmaz egoistlerinden biri bile gerekli muameleyi gösterip, affedip geri alıyorsa demek ki işi abartanlar var. Kavga var ve Gökhan'ın bir bok yaptığı belli ama silah olayı sadece zamanında ve bugün Hakan'ın babasının iddiaları, bunu kanıtlayabilecek tek bir şey bile yok. Bunun yanında hocaları, genel menejerler vs. böyle bir şey olamaz diyor. Siz inatla silah çekilmesi üzerine gidiyorsunuz. Sorun orada, bu kadar yalanlanırken her şey inatla "SİLAH" üzerinden yorum yapıyorsunuz. Burada takımcılığı siz yapıyorsunuz. Gökhan bir bok yemiş, hatalı ve cezasını öyle ya da böyle çekmiş. Beşiktaş'tan aldığı sözleşmede düşüş var. Sezon öncesi önemli milli takım kampına alınmamış, 7 maç kaçırmamış. Üstüne olayı ortaya çıkıyor 3 gr'lik itibarı da tekrar dibe çöküyor. 21 yaşındaki adamdan bahsediyoruz. Ligin abilerinden biri şu kavgaya girse atıyorum Olcay, Sivok, Emre, GG, Caner vs. bu kadar iyi niyetli olamam. Genç yaştaki futbolcular ikinci bir şansı hak ediyor. Olayın takımcılık yapanlar kadar abartılı bir şey olmadığı da bu kadar ortadayken Gökhan'ının başını bu kadar kesmeye gerek yok. Gerekirse bir 7 maç daha atsınlar milli takımdan, bir şey demem. Ama sadece iddia üstüne yapılan şu linç saçma değil mi? Benim bu olayda Gökhan'ı savunduğum tek şeyde bu...
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hepinizin ağzına şarjörü boşaltırım susun artık
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1377338964_machine-gun.gif
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://galeri8.uludagsozluk.com/429/bingollu-kenan_547744.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 S-H said: bu töre napmış ne etmiş bi link falan bişey var mı okuyayım. Hakan, Gökhan'ın sevgilisine mi kızına mı yavşıyor. Ömer de gidip gavatlık yapıyor. Gökhan'ın arkasından iş yapıp kızı Hakan'a hüplettiriyor. Gökhan'ın bir kamp sonrası bundan haberi oluyor ve gidip ikisine de bir şeyler yapıyor. Hakan'ın babasının iddiasına göre kampta oda basıp Hakan'ın ağzına silah dayıyor, tehdit ediyor. http://i.imgur.com/38MFix7.png 7 ay kadar önce haberi çıkıyor. Önder Özen o zamanda konuşmuştu bir tadsızlık var ama silah olayı yalan diye, sonra iş bir anda unutuluyor gidiyor. Olayın gerçekleşmesinden sonra FT, Gökhan'ı milli takıma çağırmıyor. Yedi maç sonra affediyor gel diyor. Bu süreçte ÖÖ'nün iddiasına göre hem bu olay hem de gece kulübü salaklığı yüzünden BJK de hem daha önce teklif ettiği sözleşmeyi geri çekip, daha düşük bir şeye Gökhan'a imza attıyor hem de transfer sürecinde bunu kullanarak bonservis pazarlığı yaparak Gökhan'a sezon öncesi kaçırttırıyor vs... Tekrar milli takıma çağırılıyor. Hakan'ın babası ve Türk medyası el birliği ile olayı tekrar resleyip, ağzına silah dayadı. IŞID'e mühimmat sağlıyor vs. diye haber yaptırıyor. Milli takım ve hocaları kavganın olduğunu ama işin kamp dışında gerçekleştiğini söylüyor. Ayrıca silahlı bir olay olmadığını söylüyor. Haberi yarı yarıya yalanlıyor. Kavga kısmında da FT oyuncuyu koruyor. 21 yaşındaki çocuğa sahip çıktım, özür dilerim diyor. İçimizde sorunu hallettik, bu mevzuyu alevlendirenlerin niyeti bellidir diyor. Sonra Fiko çıkıyor. Bu haberi yapanlar delikanlıysa yeke yek gelsinler diyor. https://pbs.twimg.com/media/Bzgt5QAIgAA61IU.jpg Ondan sonra işte linç ediciler ortaya çıkıyor. Kamp, silah, maganda, kavga, melo, caner keywordsleriyle lince başlıyor vs... gerisi burada mevcut.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 iddiadan cıktı artık olay. fatih terim doğruladı olayı. iddia yazıp durma abi. silah olayı gayet doğruılandı ayrıca.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 olmus bitmisse, herkes cezasini cekmisse, niye hala bu gavat, oteki serefsiz gokhan da genc ve hakli oldugu icin yapmis bi yaramazlik diye savunuyosun adami.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 FT olay var dedi, silahtan bahsetmedi. Aralarında zaten bir bok olduğu geçen yılda belliydi. Önder Özen o zamanda konuşuyordu. Silah olayını hem o gün hem bugün dillendiren adamlar Hakan'ın babası ve yanılmıyorsam eski olayda babasıyla birlikte menejeriydi. Bu da zaten bir iddia, ağza silah dayama olsaydı zaten Gökhan'ın kendisi Messi, Ronaldo, Bale değil. FT bir daha hayatta milli takıma almazdı. Soyunma odasında kendisine ters cevap verip, özür dilemediği için Fatih Tekke'yi milli takımdan kesen ve kariyerinin zirvesinde olduğu zamanlar takımda forvet yokken bile takıma almayan da kendisiydi. Ciddi bir kavga var ve ağza silah dayama olmasa da Gökhan bir bok yemiş orası net bir şekilde belli ama cezasının bittiğine inanmış ve geri almış. Demek ki iddialardaki kadar büyük bir olay yok... FT'den bahsediyoruz. Gökhan'ın yerine 2 tane benzer adam çıkartır rahatlıkla bu ülkeden eğer cidden o olay bu kadar büyük bir problem yaratsaydı...
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 haber tamamen doğdurudr, zamanlama yanlışyıt dedi ft bugün basın toplantısının sonunda. izledim ben vidyoyu. kıvırma abni hiç gözünü seviyim ya. olmuş işte.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 "Bir araştırın bakalım, ne var bu yazıların altında. 'Hadise doğru değil' demiyorum ama çok önemli bir şeyi atlıyorsunuz. Verilmek istenen mesaj, kampta böyle bir şey olduğu ve bizim hiçbir şey yapmadığımız. Hayır, kamptan sonra gerçekleşen bir hadise. Hangi gece kulübüne gidildi falan, onlara sorun. Biz kampı dağıtmışız. Kampımızda olsa tabii ki müdahale ederiz. Kimsenin tırnağına bir şey gelsin istemeyiz. Bu görevde bugün benim, dün başkasıydı, yarın da bir başkası olacak. Ama değişen bir şey olmayacak. Benim üzüntüm bunadır. Oyuncumda yaptığı tahribata çok üzülüyorum." "Ya gidiyoruz, gelin diye bağırıyorsunuz. Geliyoruz, gitmem için ne lazımsa yapıyorsunuz. Ne yapacağımı ben de şaşırdım arkadaşlar" ifadelerini kullanan Terim, "Lüfen sevindiklerinize bir bakın. Kulüp bazında ve milli takım bazında bu ülkenin sevindiklerine bakın, kim var orada? Beni fiziken, yüz olarak, huy olarak sevmeyebilirisiniz ama lütfen doğruları konuşalım, Başka bir şey istemiyoruz. Hadise olmuş mu? Evet olmuş ve yazılan doğru. Zamanlaması bu mudur? Benim rakiplerim olan 5 takımın antrenörleri Allah aşkına böyle şeylerle mi uğraşıyor? Siz bize manipülasyonla bir şeyler mi yapmaya çalışıyorsunuz? Neden yapıldığını, kimler tarafından yaptırıldığını, biz hepsini biliyoruz. Yeri gelince, 'burası hepimizin milli takımı', eleştirirken, sahibi gibi eliştiriyorsunuz. Maça çıkarken de sahibi gibi motive etsenize" değerlendirmesinde bulundu.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 tam bir shitstorm. iddialar dogruysa adli vaka olmasi lazim. spor nezdinde kalacaksa en basitinden disiplin sorusturmasi. gel gor ki hakanin babasi tore milli takima cagrildigi icin serzenis ediyor. gokhan cagrilmasa hersey ok yani. e senin mentaliten buysa terim herkesi azarlar, olay kapanir. sopranos izliyoruz sanki. hepsinin kafasina sicayim.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ya bu olay olduysa niye davacı olmadılar ben onu anlamıyorum.Birinin agzına silah dayamak bizim ulke sınırları içinde bile suc olay hollanda da faln olmadı mı neden sikayetci olmadılar. kaldıki ft dedikleri dogru ise olay tamamen spor alanları dısında münferit bir hadise direk adamın cezasını keserler.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 aquila said: olmus bitmisse, herkes cezasini cekmisse, niye hala bu gavat, oteki serefsiz gokhan da genc ve hakli oldugu icin yapmis bi yaramazlik diye savunuyosun adami. üçü de mal, ben gökhan'ı affedelim onları kovalım mı diyorum. üçüne de ikinci şans tabii ki verilmeli ki ömer ve hakan hiç takımdan kesilmediğine göre zaten onlara FT cezasız bir ayar çekmiştir. Bu arada eğer Ömer de cidden Hakan'a Gökhan'ın sevgilisine yol alması için yardım ettiyse bu olaydaki bir numaralı ibne kendisidir. Ayrıca olaydaki mevzuya sebep veren Hakan'ı anlıyorum. 18 yaşında erken ünlü olup, hızla atılım yapmış bir adamın kanı kaynar. Bir ton bokluğa ya da bilinçsizce her şeye atlayabilir. Burada zaten Hakan'ı durdurması gereken Ömer'di. O ibneliği yürüten adam. Ben de empati yapıyorum orası ayrı. bu Gökhan için değil sadece. 20 yaşındayken birlikte çalıştığım ya da düzenli vakit geçirdiğim iki arkadaşım benim ardımdan iş çevirip kız arkadaşımı hüpletirse çıkıp "MÜKEMMEL İŞ ÇOCUKLAR" demem, allah yarattı demeden sıfatlarına kayarım. Sıradan insanlar değil, öyle ya da böyle sırtını dayadığın insanlar bunlar. Aralarında çok yakın arkadaşlık olmasa bile böyle bir şey net olarak şerefsizliktir. Kendinizin başına şuan gelse ortalığı dağıtacağınız olayda sizden yaşça ufak bir adam bir şeyler yaptı diye kellesini istiyorsunuz. Olay keyfi bir kavga, ağalık büyük taslama değil ki FT de zaten empati kurup adamı sonunda affedebiliyor. Yaşa, kan kaynamasına verebiliyor. Takımcılıktan çıkıp yetiştikleri kültüre ve buna bağlı ar-namus vs. tabanında olaya bakarsanız Gökhan'ın arıza çıkarması bana normal geliyor. Silah dayama halen iddia, çıkıp sıkıştırıp dövdüyse de normal derim. Kendinizin başına gelse benzer bir şey yapacağınız o kadar netken çıkıp sadece ünlü vs. diye adamı linç etmek gerçi normal bir davranış biçimi ama azıcık empati...
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://dash.ponychan.net/chan/files/src/133384177415.png
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 moriarty said: adam hala iddia diyo ahahah. hacı bold'a aldığın yerden silah olayı kesin var diyemezsin. Hadiseden bahsediyor, kavgadan bahsediyor. Yazılanlanlar doğru demesi her yazılan doğru anlamına gelmiyor çünkü yazılanlar doğru derken iddiaların yarısından fazlasını zaten yalanlıyor. Babasının dediği şeylerin %75'i yalanlanıyor. Adam sadece kavgadan bahsediyor. Ağza silah dayama olmasa ciddi bir darp vs. var bu arada tahminen. Olay şu direkt; oldun said: ya bu olay olduysa niye davacı olmadılar ben onu anlamıyorum.Birinin agzına silah dayamak bizim ulke sınırları içinde bile suc olay hollanda da faln olmadı mı neden sikayetci olmadılar. Madem böyle bir olay var. Milli takıma çağırılmayınca silah diye ağlayıp zırlayacağına adli dava açsınlar. O zamanda açamadılar şimdi de açamıyorlar çünkü dayanak yok. Gökhan'ın barda vurulmasının tam üstüne babası mı menejeri mi ne çıkıp yine silahlı bir hikaye uydurmuştu. Onun devamı işte... Silahın tek bir kanıtı bile yok. Kanıtı olmayan şeye kötü kurulmuş bir cümle üzerinden -ki o cümlede bile çıkarım yapmaya yetecek düzeyde kelime yok- sadece sizde iddiada bulunuyorsunuz. Neyse bitmeyecek zaten bu tartışma da gereği zaten hocaları, yöneticileri tarafından yapılmış ve oyuncunun arkasında durulmuş. Adam silmenin bu ülkedeki numaralı ismi bile böyle iddialar karşısında bir adamın arkasında duruyorsa, Bilic ve Önder Özen gibi Beşiktaş'ta adam silme konusunda inatlarıyla bilinen adamlar bile onun arkasında duruyorsa benim için bu olayın iddia boyutu tartışılmazdır. Siz neye inanmak istiyorsanız inanın.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mustafa Doğan gurbetçilerin öncüsü durumu açıkladı TRT de. Bu adamın anlattığı bence çok büyük ihtimalle doğrudur. İş Almanya gurbetçi dendi mi bu adamın bilmediği yok. Hollanda'ya yenilince Gökhan, Ömer ve Hakan gece kulübüne gidip orada karşılaşmışlar. Gökhan'ın Almanya'dan sevmediği bir adam bu ikisinin yanındaymış. Gökhan bu adamı gece kulübünde ki korumalara dışarı attırmış. Sen bizim arkadaşımızı attırırsan bizde gideriz diye ayrılmışlar mekandan Ömer ve Hakan. Sonra Gökhan silah sahibi bir arkadaşı ile milli takım oteline gelmiş. Doğal olarak anahtar olmadığı için bunların odasının kapısını açamamış. Sonra otelde nasıl başardıysa bunların odasına ait anahtarı almış ve direk baskın basanındır diye dalmış içeri. İçeri de artık nasıl fantazi döndü bilemem anlatmadı Mustafa Doğan. Ağzına mı sokmuş silahı ne yapmış belli değil. Hadise arkadaşı dışarı attırırken edilen muhabbet belli ki. Ne düzeyde geçti ise adam sindirememiş oda basıyor. Kız arkadaş falan hikaye diyor. Tekrar söylüyorum konu gurbetçi tayfası ve Almanya olunca bu adamın anlattıkları uydurma olmaz diye düşünüyorum.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 DarKRideR said: FT olay var dedi, silahtan bahsetmedi. Silah olayını hem o gün hem bugün dillendiren adamlar Hakan'ın babası ve yanılmıyorsam eski olayda babasıyla birlikte menejeriydi. Bu da zaten bir iddia, ağza silah dayama olsaydı zaten Gökhan'ın kendisi Messi, Ronaldo, Bale değil. FT bir daha hayatta. Ya FT zaten Adanalı delikanlı takılan bi tip, hatta Töreye hak vermiştir sözlüsünü ayartmışlar çocuğun iyi yapmış demiştir, sen neyi anlatıyorsun Dark ya. Silahı ağızlarına sokmuş işte, evirip çevirip durmayın gereksiz yere, sonra kendisi aynı boku yiyip sırtından vuruldu bikaç ay önce barda. Bi bok olacağı yok zaten bu denyonun bu kafayla ne diye kastırıyorsunuz ki hem kulüp hem taraftar?
Öne çıkan mesajlar