Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik kaçak olma sorusu

logtrig

Öne çıkan mesajlar

Vidar said:

master doktoranın askerlikten kaçma mevzusuna alet edilmesi olayının bitmesi lazım bi şekilde. artık askerlik zorunluluğu mu kaldırılır, ya da master doktoranın tecil etme durumu mu değiştirilir bilemiyorum.

üniversite sektörüne ağır darbe olur. binlerce yüksek lisans programı kapanır. sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

run lola run.

veriyorlar kafadan 2015-2016 falan ama güvenmeyeceksin öyle şeylere.

2 farklı yüksek lisans yapıyordum, birisinde bir dönem ders mers almadım. tecili iptal ettiler bakaya durumuna düştüm. yüksek lisanslardan sadece biri tecil yapabiliyormus, onda da ders almazsan direkt iptal ediyorlar tecilini, haber falan vermek hak getire.

kafamdaki soruyu cevaplamışsın eyvallah
Sosyal ağlarda paylaş

bugün askerlik şubeye gittim. 616 tl gibi ceza çıkmış, bi gün eve göndericeklermiş artık ne zaman bilmiyorum.

tamam dedim ne zaman gidiyorum askere. kasım celbini kaçırdın anca şubata kaldın dediler. şubat 2015 olarak da sistem kabul etmedi, ağustos 2015'e öteledi 4 yıllık okul okuduğum içinmiş.. :D

yani 1 sene daha buralardayım. mastır falan çakabilir miyim onun peşindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni yaşadım benzer bi durumu,

bilgi'den mezun kağıdım 2011 de gelmiş ama hiç bi askerlikle alakalı kağıt almamıştım. 1 senedir de yurtdışında 2. üniversite okuyorum defalarca git gel yaptım. geçtiğimiz haziran postada bi mektup gördüm askeriyeden ''bulunduğunuz yerde tutuklanacaksınız '' diye. maltepe şubeye gittim kadıköye orası da ümraniyeye(kayıtlı oldugun yere) yönlendirdi. orda kontroller yapılmadan önce 2 senedir kaçak ve maddi ceza hükümlüydüm, kapıdan çıktığımda 2 sene tecil hakkım vardı ve borcum kalmamıştı. nüfus kağıdıında yazan kayıtlı olduğun ilçeye git bu durum için. zaten kaçakken gidince 15 gün kağıt toplama belgesi vs veriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...