Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Vidar said: master doktoranın askerlikten kaçma mevzusuna alet edilmesi olayının bitmesi lazım bi şekilde. artık askerlik zorunluluğu mu kaldırılır, ya da master doktoranın tecil etme durumu mu değiştirilir bilemiyorum. üniversite sektörüne ağır darbe olur. binlerce yüksek lisans programı kapanır. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Daemir said: sanmıyorum. bakaya ya düşünce bile yüksek lisans tarihinin bakayaya düşme tarihinden önce olması lazımmış tekrar tecil yaptırabilmek için. abi yapma şu an bitirdin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Zorunlu askerligin kalkmasi lazim zaten kimseye daldigimiz yok biri dalsa biz birbirimizi bitiririz zaten bisi yapmalarina gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Valla kötü haber vericem ama bildiriyim. Herhangi bir yüksek lisans'a yazılmak için (tezli - tezsiz fln hiç farketmiyor ) mutlaka askerlik tecil belgesi götürmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ehe ehe..adamlar askerden kacmak icin zorla akademik kariyer yapiyor ...eh bee..az daha kacin docent olursunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 aquila said: Bu askerlik durumunun ogrenildigi bi siye mite bisey var MI. edevlet'te var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Daemir said: run lola run. veriyorlar kafadan 2015-2016 falan ama güvenmeyeceksin öyle şeylere. 2 farklı yüksek lisans yapıyordum, birisinde bir dönem ders mers almadım. tecili iptal ettiler bakaya durumuna düştüm. yüksek lisanslardan sadece biri tecil yapabiliyormus, onda da ders almazsan direkt iptal ediyorlar tecilini, haber falan vermek hak getire. kafamdaki soruyu cevaplamışsın eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bugün askerlik şubeye gittim. 616 tl gibi ceza çıkmış, bi gün eve göndericeklermiş artık ne zaman bilmiyorum. tamam dedim ne zaman gidiyorum askere. kasım celbini kaçırdın anca şubata kaldın dediler. şubat 2015 olarak da sistem kabul etmedi, ağustos 2015'e öteledi 4 yıllık okul okuduğum içinmiş.. :D yani 1 sene daha buralardayım. mastır falan çakabilir miyim onun peşindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 moral bozmus olmayayim ama askerliginin tecilli olmasi lazim master icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 istisna okul var mıdır? bazı okullar askerlik durum belgesi diyor bendeki de bunun yerine geçmiyor mu? elimdeki belgede 30.06.2015 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ha ben direk askere geliyor bu adam gibi bir sey verdiklerini farzettim kagitta ek not yoksa deneyebilirsin, sakincasi yokur denilen tarih zannedersem onemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bakaya kalmış olanların bakaya kaldıktan sonra okula kayıt yaptırınca askerlikleri ertelenmiyor diye biliyorum, yüksek lisans da dahildir herhalde. http://www.asal.msb.gov.tr/ Sol tarafta SıkçaSorulanSorular/1111SayılıAskerlikKanunundakiDeğişiklikler - Soru20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Abi yüksek lisans dahil olsa belirtirlerdi diye düşünüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yeni yaşadım benzer bi durumu, bilgi'den mezun kağıdım 2011 de gelmiş ama hiç bi askerlikle alakalı kağıt almamıştım. 1 senedir de yurtdışında 2. üniversite okuyorum defalarca git gel yaptım. geçtiğimiz haziran postada bi mektup gördüm askeriyeden ''bulunduğunuz yerde tutuklanacaksınız '' diye. maltepe şubeye gittim kadıköye orası da ümraniyeye(kayıtlı oldugun yere) yönlendirdi. orda kontroller yapılmadan önce 2 senedir kaçak ve maddi ceza hükümlüydüm, kapıdan çıktığımda 2 sene tecil hakkım vardı ve borcum kalmamıştı. nüfus kağıdıında yazan kayıtlı olduğun ilçeye git bu durum için. zaten kaçakken gidince 15 gün kağıt toplama belgesi vs veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ayrıca yüksek lisans askerlik erteletmiyor. sadece İLK lisans programı erteletiyor. kısacası mezun olmamanız lazım. master yapıyorum diyosanız askere gidiyorsunuz ama okuldan kaydınız silinmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Yüksek lisans nasıl erteletmiyor? Millet gitmemek için niye yüksek lisans yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yüksek lisans erteletiyor 33.5 yaşına kadar phd ve master erteliyor ama onlara başvuru şartı için zaten mevcut tecilin olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yüksek okuduğun sürece erteliyor 35 e kadar, bitirmemen lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 35 değil o 33.5 :. 30 yaşından sonra yüksek doktora farketmiyor 3 yıl tecil veriyorlar işte (6 ayda sonraki döneme gidiyosun diye)3.5 yıl gibi oluyor tecil o olay değişti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Askerlik şubedeki kadın dedi yüksek lisans yapabiliyosan 2015 i de ertelersin. Kağıtta 2015 haziran sonuna kadar sakıncası yoktur askerlik bakımından diyor. Bu tecille aynı şey mi acaba? Altında da apustos 2015 celp dönemi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ya git yap gel bu kadar kasmana degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar