logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 arkadaşlar 2012 yaz okulu ile mezun oldum. mezun olmadan 1 hafta önce işe giriş için belge toplamam gerekiyordu ve tecil belgesini de şubeden aldım. 2015 ekim olarak tecilli bir şekilde belgeyi aldım. bugün tecil belgemi tekrar başka bir sebepten dolayı almaya gittiğimde ise 2 senedir kaçak olduğumu öğrendim. eve ne gelen ne giden bir şey oldu bu sürede. o kadar yurtdışına çıktım, polis kontrollerine takıldım ülkede, hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım bugün tam bir şok yaşadım zaten. okul bitince diplomayı ibraz etmemiz gerekiyormuş şubeye gidip ama bunu zaten okullar yapmıyor muydu? okul eylül 2012 de bilgi vermiş mezun olmuştur diye. şimdi ne yapmam gerekir? ales'im yok ve yana yakıla yüksek lisans bakıyorum acaba kurtarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 kaçmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 uzatınca öyle saçmalıklar olabiliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Bu askerlik durumunun ogrenildigi bi siye mite bisey var MI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Geçmiş olsun kardeş inzibatlara dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 asker kaçağı değil yoklama kaçağısın para cezası var,mezun olur olmaz askerlik şubesine gitmek lazımmış okul sadece tecil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yok abi,ya direk askerlik şubesini arıyorsun yada içinden çıkamadıklarında ille gel görcez diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 aquila said: Bu askerlik durumunun ogrenildigi bi siye mite bisey var MI. kendi askerlik şubene telefon et söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 askerlik subem nere acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 kafa kagidinda nufuse kayitli oldugun yerdeki askerlik subesi olmadi konsolosluga telefon et nedir benim durum de arastirsinlar kopek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hazır kaçış başlamışken hiç durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 aquila said: Bu askerlik durumunun ogrenildigi bi siye mite bisey var MI.e devlet şifren varsa askerlik durumunu sorgulayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Fin said: asker kaçağı değil yoklama kaçağısın para cezası var,mezun olur olmaz askerlik şubesine gitmek lazımmış okul sadece tecil ediyor. abi böyle bir şey varsa ben nasıl bilmiyorum bunu ya? ben sanıyorum ki okul hallediyor? keza eylülde mezun olunca mezun olmuştur diye bilgi vermiş okul. o zaman benim tekrar diploma götürmeme ne gerek var? ve ben 2 senedir çalışıyorum bir kurumda, şimdi apar topar askerlik olur mu dersiniz? akıl verin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ilk tecil belgesini nasıl aldın ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 dostum 2012 de mezun olmadan 1-2 hafta önce (yaz okulundayken) aldığımda 2015 ekime verdiler. heralde hala öğrenci, 2013 te mezun olur 2 sene de atar diye gördü sistem. mezun olur olmaz da okul mezun oldu diye bilgi vermiş o zaman 2014'e atıyor otomatikman diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Fistan said: aquila said: Bu askerlik durumunun ogrenildigi bi siye mite bisey var MI.e devlet şifren varsa askerlik durumunu sorgulayabiliyorsun e-Devlet şifresi ile askerlikten muaf veya terhis olmuş olanlara bilgi veriliyor. Askerliği tecil olanlar şubeye gidip sormak zorundaymış. Şimdi denedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 run lola run. veriyorlar kafadan 2015-2016 falan ama güvenmeyeceksin öyle şeylere. 2 farklı yüksek lisans yapıyordum, birisinde bir dönem ders mers almadım. tecili iptal ettiler bakaya durumuna düştüm. yüksek lisanslardan sadece biri tecil yapabiliyormus, onda da ders almazsan direkt iptal ediyorlar tecilini, haber falan vermek hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 aydın üniversitesinde program var ales istemeyen, direk ptesi gidip başvuru yapsam, tecil hakkım olur mu? diplomayla gittiğimde direk askere gidiyosun lan sen derler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yüksek lisans programları kayıt için askerlik tecil belgesi istiyor, belki ales yerine para isteyen programlar istemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 sanmıyorum. bakaya ya düşünce bile yüksek lisans tarihinin bakayaya düşme tarihinden önce olması lazımmış tekrar tecil yaptırabilmek için. sen o yolları çoktan geçmişsin, artık kaçaksın. en iyisi kütüğünün bağlı olduğu askere alma daire başkanlığını araman. oradaki adamlar memur merak etme, gelip almazlar. bana en cok onlar yardımcı olmustu. üniversitenin kendine hayrı yoktu. ama kaçaksın sen tabii, yerini yurdunu sakla, bir kaçkın olarak ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Todesengel said: yüksek lisans programları kayıt için askerlik tecil belgesi istiyor, belki ales yerine para isteyen programlar istemiyordur. abi ne tecili tecil olsa niye başvurayım mastıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Bizde onu diyoruz işte. Yüksek lisans programına kayıt olabilmek için tecil belgesi istiyorlar. Paralı olan programlar belki istemez dedik ama pek okumamış gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 okumamışım hakkaten panikten aydın üni şöyle yazmış sitesinde TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER Askerlik Durum Belgesinin Orijinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 master doktoranın askerlikten kaçma mevzusuna alet edilmesi olayının bitmesi lazım bi şekilde. artık askerlik zorunluluğu mu kaldırılır, ya da master doktoranın tecil etme durumu mu değiştirilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Yoklama kacagisin. Aynisini benimde basima gelmisti. Mezun olduktan sonra ASAL'a ugramadan Ingiltere'ye gittim, orda da tecil fln ettirmedim. Bir sene sonra donup ben askere gidicem dedigimde, ASAL'daki calisan "aaa senin cezan varmis" dedi. Ne kadar gelir diye sordum "300 kusur" fln bisiler salladi. Askere gittim geldim, 4 ay(!) sonra ceza kagidi eve geldi. (Totalde 2 sene sonra oluyor iste) Sonucta 119tl, erken odeme indirimiyle 89tl mi ne odedim bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar