moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben 4-5 yıl önce yurtdışında bi thai masaja gitmiştim. güzel masaj yaparken bi şeyler dedi bok gibi aksanıyla cücggücücgüc falan diye bende ok ok dedim. hop parmagı yedik sonuna kadar. alışımla gurur duyarım o günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hep anlatıp rahatlamak istemiştim bu olayı. bugüne kısmetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mutlu Sonlu masaj olmuş ama senin açından pek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 masaj ucuzdu sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yok abi baya pahalıydı. 2.5 saatlik bi şeydi. bizim masaj salonları gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 abi hem pahalı hem kökledi diyorsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 MasterHapLo said: hatunlar neye açık olacak abi ASDHAHA Abi sen bi kız arkadaşından ya da eşinden prostat masajı isteyebilir misin bana onu söyle ve bunun cevabını ver sonra konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 moriarty said: ben 4-5 yıl önce yurtdışında bi thai masaja gitmiştim. güzel masaj yaparken bi şeyler dedi bok gibi aksanıyla cücggücücgüc falan diye bende ok ok dedim. hop parmagı yedik sonuna kadar. alışımla gurur duyarım o günden beri. senin gibi adama yapılır mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Hoşuna gitmiş adamın belli ki, zaten bu işe bi başlayan duramazmış sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 kardeşim orada bile farkımı gösterdim ama. maşallahım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hiç sorma lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 abi sdsfsdfsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hiç mi yalamadılar kıçınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 dil ulaşamıyo benimkine, 1.moriarty ormanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Asdfsd Rimmimg boktan bisi. Literally. Prostat ile ayni konseptte gspot, paraurethral gland prostatvari enzimler iceriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 lan konuşulmadık pati'de bir bu kalmıştı 10 küsür senedir onu da buldunuz helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Yok ya daha önce de konuşmuştuk. Ayrıca p-noktası derken bundan bahsediyordum, moriarty madem başlamışsın gerçek bir romalı gibi parmağı iki kademe geçip aşkı en saf haliyle yakala ;) MasterHapLo said: https://www.google.com.tr/search?q=klipitoris&oq=klipitoris&aqs=chrome..69i57j69i61&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#filter=0&q=klipitoris Şu topikle patide xunn u ne kadar özlediğimi fark ettim. Yokluğu gerçekten hissediliyor adamın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 aquila said: bulamayanlarin uydurmasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 barbu said: abi hem pahalı hem kökledi diyorsun. :( pahali oldugu icin kokluyo zaten, ucuz olsa parmagi ucundan sokar birakirdi. ne kadar yuksek fiyat, o kadar fazla hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Esh said: Asdfsd Rimmimg boktan bisi. Literally. Prostat ile ayni konseptte gspot, paraurethral gland prostatvari enzimler iceriyo. yok yaw..skene bezleri var onlar bagyan prostati onlar da on panele aciliyor uretra yaninda.g spot arka iceri de.zaten olmasi gereken de o .sonucta cinsiyet degisimleri olana kadar malzeme ayni..embrioloji gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar