Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 "SD card has damaged. You may have to reformat...." şeklinde bir uyarı aldım. Android kullanıcısıyım. SD card'ı hiçbir şekilde bilgisayara bağlayamıyorum, yani erişilemiyor. google'dan birkaç yöntem denedim ama olmadı. mesela cmd aracılığıyla fix komutlarını yazdım, file extractor programını denedim ama yok. olmuyor. napıcaz şimdi gitti mi karttaki her şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 malesef gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 aynen gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 file recovery programları dene dicem ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bence yapabileceğin en iyi şey formatı çakıp güzel bi recovery ile kurtarabildiğini kurtar, çünkü diğer türlü açabilme şansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 formatı çakarsam kurtarma şansım olur mu? formatsız ne denediysem olmadı zaten, karta erişilemiyor hiçbir türlü :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 SD kartı biçimlendirmek istiyorum bana mısın demiyor, sanırım biçimlendirilemiyor da. hâlâ daha hasarlı olarak gözüküyor. bilgisayara bağlayamıyorum(görmüyor) oradan değil telefondan biçimlendirmeyi denedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 telefona format atma sakın. kart da gg sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 yok telefona atmadım da kart telefona takılıyken karta atmayı denedim. ama sanırım kartı çöpe atıcam. kartında değilim de içindekiler işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 abi karta format at. formattan sonra yeni depolama yapmadıkça silinenleri geri çağırabilirsin recovery programları ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 hocam formatlıyorum da gene aynı hatayı veriyor. notifications bar'da sürekli "Damaged SD Card" uyarısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://www.tomshardware.co.uk/forum/299276-32-recover-files-corrupt-card buraya bi bak istersen bir de http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/storage/3481659/how-get-files-off-corrupt-sd-card/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 enteresan bi şekilde kendi kendine düzeldi. şimdi file recovery zamanı. herhangi biriyle girişeyim mi işe, yoksa şu en iyisi diyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben "recover my files" diye bişi kullanıodum zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar