haydari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Nerden bakalım ? Pendikte honda bayiinde bakmıştım. Maltepede nerde var bi el atalım. görmeden alamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 google dan ilk bulduğum yer http://www.maltepemotor.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Neden acil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Yani maltepeye kadar gitmişken kızıltoprak taraflarına gidip çok çeşit ve daha kaliteli malzemeler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 dreagloth said: Neden acil ki moto üşümüş olabilir, havalar soğudu tihihihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 zaman yok. arabanın üstü leke olmuş. şu ziebart mıdır nedir oraya randevu aldım. ordan köprünün karşısında bir işim var ordan da biraz giyim kuşam bakıp. eve geçmeyi düşünüyorum. zaman sorunu var. kızıltoprağa fırsat bulabilirsem giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar