LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Çıktığı gün aldım, neredeyse hiç oynamadım... Topu topu 6 kere falan şarj edildi. Vatan bilgisayardan almıştım ama alalı 2 seneyi geçti heralde, unuttum çıkış tarihini. Playstatin Vita wi-fi 16 GB memory card Uncharted: Golden Abyss (kutusuz) Killzone (kutulu) Modnation Racer (kutusuz, ama önce nerde bulmam lazım) 450 TL düşünüyorum. Piyasa araştırması yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Oynayacağımı bilsem alırım da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Mgs filan çok zevkli oluyor bunlarda yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 valla çok güzel fiyat. JRPG dışında oyun olsa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 psp oyunları için alınır ya, ben bile bu kadar varkit harcıcağımı sanmıyordum, persona 4 ve psp oyunları ile parasını çıkarmışımdır. Tabi indielerde var güzel değer bence 400 filan memory card varmış 16 450 iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 erucalavera, mesa atmışın özelden ama kutun dolu heralde, gitmiyor mesajlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Erucalavera tarafından alınmıştır. Güle güle kullan erucalavera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Çok teşekkürler, tertemiz alet, Uncharted da fena değil gibi şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar