chrome Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8wW7c58nMI4 ben bu kadar bilmiyordum. gerçi tanıdığım evlenip çok boşanan da var. ama böyle bir durum da var. topağı olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ukraine kotuymus, rusyaya gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Odessa'nın kızları, buz gibidir suları Yala yala bitmez, pastanın kirazları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Vay be çok ilginçmiş. 7. dakikadaki adam çok iyiymiş. Bunlar "used" dedi "i need a test drive". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 21.dakikadaki adam da tam bir son of a bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ulan kiev otobüsü demek sadece bize özel bir şey değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 odessa iyi bu arada beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 abi bir yandan da trajik. sonlara doğru konuşan bir kadın var. içim parçalandı. kendimizi eşya gibi hissediyoruz diyor. erkekler yanımızdan geçip sırayla bize bakıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 sarisin kiz hakli, onu ben alirim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Soris said: ulan kiev otobüsü demek sadece bize özel bir şey değilmiş. ucuz kadın her yerde, her kültürde talep görüyor netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=HLwGpCjGGUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 en iyisini de siyahlı yaşlı kurt almış tam çakal ya 26:20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 İnsanlık adına ben utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 reddit'te bunla ilgili tecrubesi olan var mi diye bir thread vardi. herkes 'bir arkadasim' seklinde anlatmis. kizlarin neredeyse hepsi 5 yil sonunda evi terketmisler. ama gordugum kadariyla bunun sebebi de insanlarin gercekten mal gibi davranmalari kizlara. bi tane kiz yazmis. tabi ne kadar dogrudur bilemem. cok mutluyum kocamla, 2. cocugumuz geliyor diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 iğrenç ya. hani bizim milletin tecavüz-sapıklık haberlerini marifetmiş gibi hemen tvlarda, gazetelerde koca koca basarlar,izleriz. Şu izlediklerim en az onlar kadar iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 İnsanlık tarihi boyunca olmuş bu, köle ticareti bir nevi, o kadınlar kaçıyor zaten bir süre sonra. Adanalı kızlar da ABDli askerler için sıraya girermiş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Bu arada biz böyle bir çiftle tanıştık bir süre önce. Bi hatun arkadaşla barda otururken arka masadaki orta yaşların sonunda çirkince bi adamla sarışın, güzel yabancı bi hatun benim arkadaşa bakmaya başladılar; ben dönüp kaş göz yapınca adam kalkıp masaya geldi özür dilemeye... X bankasında döşekli bir pozisyondaymış adam, kızla Ukrayna'da tanışmışlar. Nişantaşı'nda beraber yaşıyorlarmış. Hatun daha 22 yaşındaydı ve 3. evliliğiymiş. Ukraynalı olan ilk kocasından da bi tane çocuğu varmış. Adam sürekli my love <3 yapıp elini tutuyordu kızın ama kız biraz geri duruyordu. Garip işler. Umarım mutlu olurlar ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 trakyada ise kızlar, doğululara kendi rızaları ile kaçıyorlarmış, 1-2 sene sonra geri dönüyorlarmış garip işler, biz mesela çarşı için yakın yer dururken 1 saat lik yere gönderiyorlardı, bölge halkı şikayet etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 14:25 te ne diyor bu Tony? Turkish men diyor, tam anlayamadım ordaki olayı, Şükrüyü getirin bana çevirsin orayı sdf Feamer said: trakyada ise kızlar, doğululara kendi rızaları ile kaçıyorlarmış, 1-2 sene sonra geri dönüyorlarmış garip işler, Bunu ilk kez senden duyuyorum, Edirnedeki çingene kesim belki daha zenginler diye yapıyor olabilir bazen ama onun dışında imkan yok şuna. Tam tersi desen anlarım ve Doğuda askerlik yapana kaçan kız zaten oluyor çok uzun zamandır. 25. dakkada röportaj veren kız için bu tura katılabilirim asdasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 "Tatar Ramazan" said: 14:25 te ne diyor bu Tony? Turkish men diyor, tam anlayamadım ordaki olayı Sauna and Turkish Bath diyor. Sauna ve hamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Feamer said: trakyada ise kızlar, doğululara kendi rızaları ile kaçıyorlarmış, 1-2 sene sonra geri dönüyorlarmış garip işler, biz mesela çarşı için yakın yer dururken 1 saat lik yere gönderiyorlardı, bölge halkı şikayet etmiş Millet karısını kızını çarşı izni olduğu günler dışarı çıkartmıyor küçük şehirlerde, kasabalarda vs. Düşünsene büyük çoğunluğu hayvan oğlu hayvan olan bir bölük abazayı toplum arasına salıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 off bir de 5 ve üstü gruplar olunca daha da hayvanlaşıyor bunlar. Bireysel olarak bir çoğu daha nazik insanlardır eminim. Üniforma+askerlik+grup/sürü psikolojisi=ilkel hayvan gibi tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 deadwoll said: Feamer said: trakyada ise kızlar, doğululara kendi rızaları ile kaçıyorlarmış, 1-2 sene sonra geri dönüyorlarmış garip işler, biz mesela çarşı için yakın yer dururken 1 saat lik yere gönderiyorlardı, bölge halkı şikayet etmiş Millet karısını kızını çarşı izni olduğu günler dışarı çıkartmıyor küçük şehirlerde, kasabalarda vs. Düşünsene büyük çoğunluğu hayvan oğlu hayvan olan bir bölük abazayı toplum arasına salıyorsun. valla, unimogun arkasında 5-10 kişiydik, 19 mayıs civarıydı, kostümlü kızlar baya baya el salıyordu kamyona, gerçi kışın kız yokmuş zaten yazın geliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 konuyla zıt bir haber brezilyalı kadınlar koca arıyor!! http://www.karsigazete.com/dunya/brezilyali-kadinlardan-erkeklere-ilginc-cagri-h7825.html gidelim mi? edit:vazgeçtim hatunlar çok tırtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar