PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ulan hangi gerizekalı app'e update çıkarır da "hadi font ayarını kaldıralım ehe ehe" der ki? küçük küçük kullanıyodum işte bok varmış gibi büyüdü. lanet olsun hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 biz paşalar gibi kullanıp karıya kıza yavşamaya devam ediyoruz http://im.ezgif.com/tmp/gif_400x300_149943.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 whatsapp = oramızın buramızın fotoğraflarını birbirimize atma app. Telegram = Güvenle ve rahat iletişim app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 PrudenT said: ulan hangi gerizekalı app'e update çıkarır da "hadi font ayarını kaldıralım ehe ehe" der ki? küçük küçük kullanıyodum işte bok varmış gibi büyüdü. lanet olsun hepinize KATILIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yeni update geldi düzelttiler tekrar font size olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar