downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 "Democracy is the worst form of government, except for all those other forms that have been tried from time to time."- Winston Churchill Sorun sistemlerde değil insanlarda.İnsanlardaki sorunu da sistemlerle çözemezsiniz.İnsan elinin deydiği her şey yozlaşmaya mahkum , istersen dünyanın en iyi yönetim sistemini getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Feamer said: misal, geçimleri biraz sekteye uğrayınca hemen aşırı sağ politikacıların goygoylarına geldiler, ve adam nerdeyse seçiliyordu ama ne oldu derin devlet araya girdi ve adam trafik kazasında öldü... kim bu ölen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Yöneticisi iyi olduktan sonra bütün yönetim biçimleri aynı. Demokrisinin farkı halkın en iyi olduğunu düşündüğünü şeçebilmesi. Kısa aralıklarla. Böylece devamlı iyi yöneticiler ile devletin yönetilmesi. Büyük bir bugı var bizim gibi geri toplumlarda işe yaramıyor. Bizim gibi toplumlar için aydınlanmış diktatörlük en iyisi. Zaten dünyadada demokrasiler hep uzun süreli aydınlanmış diktatörlüklerden (yada benzeri) sonra kurulmuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 işte elimizde öyle olmadığı kanıtlayan bir roma dönemi var, adamlar insan elinden çıkmış en büyük imp. biri cumhuriyet ile kurdular, sonra krallık ve kendi kendini yeme evresine girdiler... platon devlete yazdığı gibi, döngü, yanlış hatırlamıyorsam, anarşi, demokrasi, tiranlık ve anarşi olarak gidiyordu ama bakmak lazım ölen adamda adını unuttum avusturyalıydı galiba ferrarisi ile kaza yapmıştı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Feamer said: misal, geçimleri biraz sekteye uğrayınca hemen aşırı sağ politikacıların goygoylarına geldiler, ve adam nerdeyse seçiliyordu ama ne oldu derin devlet araya girdi ve adam trafik kazasında öldü... jörg haider'den mi bahsediyorsun burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Yönetimi tanrılara bırakmak lazım amma ve lakin daha bir tane düzgün gelmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar