Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Bir önceki sayfada gittim bulamadım demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 edit: Bayağı hatam varmış, eski bir festival tarihine bakmış oradan da yanlış çıkarım yapmışım. sahaflarda da yoksa gg karşim. holy saygılar klsdklsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 R'den önceki yürümen öm olarak geldi canım, bilgine ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Komutanina mi vercen la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Holy said: R'den önceki yürümen öm olarak geldi canım, bilgine ahaha biliom ondan saygılar dedim zaten kajdhkjash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sahaf festivali 7sine kadar var, sahafların veritabanı nadirkitap.com da vardır dedi sahafın biri o yüzden tek tek sormadım orda. biri de sonra gel bakayım falan dedi. kobay diye de basılmış kitap ama o da yok yani delireceğim resmen. komutana niye kitap vereyim abi deli mi dürttü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Sparkcaster said: ...sahafların veritabanı nadirkitap.com da vardır dedi sahafın biri o yüzden tek tek sormadım orda... abi oldu, o zaman niye stand açmaya kasıolar? yahu festivale gittiğinde sahafın kendisi bilmio ne kitaplar var, veritabanı %100 doğru ve tam olabilir mi? askldjaslkdjas holy nerede holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 OP yalancı çıktı, gittim sordum dedi halbuki bir esnaf sahafına gidip kitap sormuşluğu yok. Anca internetten bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 yüz liraya buldum bir tane http://www.nadirkitap.com/algernon-a-cicekler-prof-daniel-keyes-kitap4527053.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 hardbacki $16.28, paperbacki $8.74 olan kitabı (kargosu tüm dünyaya bedava) yüz liraya satıyorlar. tam bir backwater memleketiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar