Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 benim arkadaşlar da yapmış 130 falan paragon, bütün hafta sonu no lifer styla oynamışlar. sağolsun 1-2 saatte beni boostladılar torment 4'te 3 riftle 70 oldum. itemsiz dımdızlak torment 1 bounty yapmaya çalışıyorum da yemiyor, en kötü public falan giricem item düşürmeye, yoksa tek başına işkence ^^. az bişiler kesebilsem kendim de akarım da leş direk. dün akşam 3 tane goblin pack buldu bizimkiler sayemde, etraf legendary gölü oldu, paralar otlar boklar, adamlar aylardır ilk defa görmüş, beni boostlarlarken 3 kere çıktı ahaha
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 tek basina en hizli levellama yolu ne? torment1 rift ve bounty yapiyorum. 5 saatte ancak 42 olabildim daha.
µh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Borastus said: bir haftasonunda paragon 150+ falan yapanlar vardı nası oluyor bu iş bilmedigimiz bir mevzu mu var yoksa oynamayı mı bilmek gerek. mümkün olduğunca 4 kişi oynamak fazla oynamak biraz da şans aşırı şanslı başladım ben mesela, sezon başladıktan sonra 30 saat içinde calamity+witching hour+ancient mrauder set düşürdüm. 4 parça mrauder yapıp cindercoat taktım, torment 4'ü solo çok rahat dönüyordum. esas mesele zaten idare eder seviyeye çıkmakta, ondan sonra lvl çok rahat geliyor tormen 5 ve 6'da, 4 kişi oynarken. benim önerim hiçbir zaman tek oynamayın. public partylere girin eğer yalnızsanız, kötü party var ise zorlamayın iyi party bulana kadar çıkıp girin.
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Namessar said: tek basina en hizli levellama yolu ne? torment1 rift ve bounty yapiyorum. 5 saatte ancak 42 olabildim daha. birinin boostlaması çok hızlı oluyor riftle.
Auril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 çok saçma bi soru sorcam botlar çalışıyor mu hala :P
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Madcat said: Namessar said: tek basina en hizli levellama yolu ne? torment1 rift ve bounty yapiyorum. 5 saatte ancak 42 olabildim daha. birinin boostlaması çok hızlı oluyor riftle. boostsuz tek basina olanlari merak ediyorum ben. exploit degil sordugum. ornegin su anda torment 1 bounty yapabiliyorum. ancak expert daha mi hizli olur? ya da master? rift mi daha iyi bounty mi?
Seru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hızına bağlı torment 1de ağır kesiyosan master'a indir.
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 neyse, baktim yalniz basina olmayacak, girdim bir torment 1 public gruba, level 40 tan 70 e 3 saatte bitti.
µh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 t6 yapabilecek seviyeye gelince 35-40 greater riftlere girin 3 kişiyle, sadece towndaki npc ile konuşunca bile 200M exp falan geliyor harita sonunda. 2 dakikada 1 lvl geliyor
Öne çıkan mesajlar