Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 2 gün gelcem dedin gelmedin. sora bidi bidi. napim? sevgilime "aa devrim bana diablo kastıracak bu gecesi uygunmuş" mu diyeyim? sonra yeni sevgili bulman gerekir başına ekşirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 De olm. Vur yumruğunu masaya. Öyle instagramdan aşk dolu fotolar paylaşarak nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 DA2019 said: De olm. Vur yumruğunu masaya. Öyle instagramdan aşk dolu fotolar paylaşarak nereye kadar? yine yok herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Geri al şimdi sözünü. HADİ BAKİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 TAAM TAAM. DÜN ÇOK YARDIMCI OLDU BANA DEVO Tişikkirlir! Aynı yardımı bu akşam da bekliyorum laskdjaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 eheh 70 ledikten sonra public gameler ne güzel paragon aldırıyor. gerçi daha 29 um bebe moddayım ama olsun, 150 200 abiler yardırıyor önden ben de sebepleniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Fakin' Leechers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Abi millet T4e T5e falan sarı gearlarla geliyor, biz taşıyoruz. Şimdi ben T6 ya girmeye başladım. Varsın millet beni taşısın. Hala furnace düşecek diye bekliyorum. Ömrünü bitirdin kadalaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 kadala da tonla (bana göre) harcama yaptım sadece 1 tane leg 2h sword düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Gangren said: Fakin' Leechers shut up and boost me ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dworgian said: kadala da tonla (bana göre) harcama yaptım sadece 1 tane leg 2h sword düştü Sen 5 bloodsharda set farmlıcan abi önce. Sonra diğerlerine bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 set farmlıcan derken? set item çıkana kadar kafa, gövde fln mı alıcam random? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Clan'da olmayanları boostlamıyorum. Geceleri 22:00 gibi oyundayım, gelirsen boostlarım T6'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Onur hala kabul etmedin benim friend requesti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dworgian said: set farmlıcan derken? set item çıkana kadar kafa, gövde fln mı alıcam random? Evet. set glove çıkana kadar glove alıcan mesela. iyi leg çıkarsa kullanıcan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 fu kadala o zaman. ne saçma rng si var bi de onun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 DA2019 said: Onur hala kabul etmedin benim friend requesti? GELMİYOR GELMİYOR Friend list full olanlara yeni request gelmiyor. /w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 La olm 1 kişiyi sil o zaman. Zor mu bu kadar? Ha istemiyorum de, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Gangren said: Clan'da olmayanları boostlamıyorum. Geceleri 22:00 gibi oyundayım, gelirsen boostlarım T6'da clan pati mi? bu devo beni dün bi clan a aldı kasjdlkas anında satarım ama gerekirse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 beni clandan niye attınız şimdi farkettim halbuki oynuyordum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 pati clanındaki turkleader kim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 spompas said: beni clandan niye attınız şimdi farkettim halbuki oynuyordum arada Arada müdürü (Gangren) şöyle bi' övücen klanda, aylık genelde. Yapmadıysan demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dworgian said: Gangren said: Clan'da olmayanları boostlamıyorum. Geceleri 22:00 gibi oyundayım, gelirsen boostlarım T6'da clan pati mi? bu devo beni dün bi clan a aldı kasjdlkas anında satarım ama gerekirse :D Paticiğin diğer yarısı bizim clanda zaten Efe. Git git boostlasınlar seni orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Abi o diilde şu an bulunduğum clan tr-gavur karışık dimi? ama inva dan birileri var gibi sanki bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar