KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gidip 600 e windowz phone al sıfır. üzülmezsiniz ya da 2gbramlik bi model al 2. el g2 bulursun 900e garantili temiz. ya da g2 olmasa da yine 2gbramli başka telefon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 GERGE said: Türkcell kullanıyorsan T50 al geç. Bu cihazlarda SAR değeri çok yüksek çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 1.253 W/kg çıkmış en yüksek. iPhone'da 1 değil mi? En düşük SAR değeri Note 2'deymiş bu arada. Bir tek orada batırmamışlar, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ucuz android başağrısı demektir, Lumia al hiç olmadı veya ucuz Ayfon kovala 2.el şu çok doğru şimdi telefonu alır almaz mesela güncellemek isteyecek ve telefonun inanılmaz yavaşlayacak üst versiyon androidler baya baya donanım, özellikle ram istiyor. Düşük butçe ile alınabilecek en iyi telefon lumia serisi. Android alıcaksa bu devirde g2/s4 falan ile başlamasını tavsiye ederim ki onlarda 1300 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 pedere lumia 625 aldım, çift taraflı kamerası var video calllar için, canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 general mobile discovery'lere sms olarak = (bayaa eşittir) atınca telefon kendini kapatıp açıyo asdfsd. kendi default sms programını kullanan telefonlarda oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bende pedere 630 aldım, önde kamerası yok arka kamerada flash yok.. donanım kötü.. tasarım iyi.. akıcılık müthiş.. f/p için tercih edilebilir. ama ben olsam yinede 2. el iyi bi telefon alırdım biraz daha ekleyip üzerine.. mp3 programları falan da eski android gibi her türlü korsana açık.. youtube için program yapmışlar.. baya youtube programı ama yanında indir butonu var, keza mp3player var aynı şekilde çohiyi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar