Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

top sektirme [vicecity]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilmem dikkat ettiniz mi?? bu starfish islanddaki evlerin arkalarında havuz var.ve havuzun içinde de top var. saydırdıkça para veriyo sanıırım bi deneyin.[hline]ama çooh kamink suun
Mesaj tarihi:
levie para verdiini görmedimde süper zevkli bi olay bu:P
en fazla 22 yaptım:P
superki ne süper:P
belki 25 e falan ulaşınca bişiler oluyodur...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Mesaj tarihi:
para verio mu vermio mu ona göre denicem[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
para veren bişe var mı görev dışında ?
kısa yoldan zengin olsam.. ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
o topu ben çok önce görmüştüm ama o sırada polislerden kaçmakla meşgul olduğumdan pek ilgilenemedim.
bir bakayım :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi!
Tek rakibi gölgesi...
Mesaj tarihi:
mp3lerinin hepsini mp3 klasorune koy.. sora atla bi taksiye aç mp3 player ı.. boyuna git... ben bunu yaklaşık 3 saat yaptım sıkılmıyosun auhauhauahua...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Mesaj tarihi:
benim baya hoşuma gitti açıkçası eğlendim baya onunla.bu arada dün oyun bitti onu da söyliyim gerçi önceden bitiren olmuştur.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 05 June 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
para veren bişe var mı görev dışında ?
kısa yoldan zengin olsam.. ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.

Savaş 6 yıldız olunca gelen tanklardan birini çal
git kaydet oyunu tankla
ondan sonracıma çık oyundan tekrar git
polsiler gidiyor peşinden
bas TAB a yan görevi al
para katlana katlana gidiyor
bölümler inanılmaz kolay.
Ben böyle 200.000$ rahat kazandım 15dk da[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Bi de Lvl dergisi alın orda hidden packetlar war hasta hasta seyler cıkıyo tabi sifresiz oynuyosanız bi de en kolay para kazanma yolu al bi tane motosiklet atla rampalardan eger harbi hareket yaparsan 500 $ civarı bisiler yapıosun ...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Mesaj tarihi:
öylesine giderken yaptığınız maximum jumpın parası ne kadar?? bende 2305$ kendi rekorumdu:)aklımda oyuüzden[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Mesaj tarihi:
kolay para kazanma yolu :

bir çete etrafında polis gördüğünüz an onların yanında kalın, polis devamlı çetedeki adamlara sataşacaktır, sizde polisin dövdüğü adama 1 yumruk atarak 50$ kazanırsınız, bütün gün yapıyor polis bunu, hem uğraş gerektirmiyor hemde az kazandırmıyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
ehe ben onu macroya bırakırım valla

yok yok en iyisi tank spawn cheat i yapayım sonra tank görevi kasayım :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
ehehe Levie ben onda 600 $ yapmıstım... Manyak bi rampa war havaalanında bi 200 metre geriden uctum takla attım onden atınca dusmuyosun ayakta kalsam bi 1500 $ gelirdi de dustum sora 600 $ geldi ehehe[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Mesaj tarihi:
gir tamirciye duzelsin araba:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
  • Yeni Oluştur...