JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Selam Yaklaşık 1.5 senelik bi ilişkim var, aramızda 1.5 saatlik yol mesafesi var, lakin bu 1.5 yıl içerisinde değil karşılıklı görüşmek, telefonla bile konuşma eylemi bile gerçekleşmedi. İnternet üzerinde karşılaştık 1-2 oyunda ventrilodan çok az konuştuk hepsi o. Fake değil facebookta beğeni yapan 1-2 arkadaşına sormuşluğum var vs. Şimdi arkadaş bu nasıl bi iştir. Nerdeyse tüm kavgalarımız hep bu görüşüp konuşmama üzerine oldu, ve halen ısrarla ikna olmuyor. Kendine göre nedenleri varmış, ama 1.5 yıl insaf be, en son şeytana uyucam bu sefer o isteyince ben 2 sene yatıcam nadasa. Varmı hiç böyle bi olay yaşayan, nedir bu kafadaki insanların düşünceleri, ben çevremde bi allahın kulunda görmedim. Sizin oralarda mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi afedersin ama ilişkin olduğundan emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bu yazdıkların ciddi değil değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kozalak said: abi afedersin ama ilişkin olduğundan emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ciddi, sadece facebook üzerinden, sabahtan akşama kadar konuştuğum biri, ilgi alanlarımız çoğunlukla aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 dokunmadan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kozalak said: abi afedersin ama ilişkin olduğundan emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi bu ilişki değil sana yanlış anlatmışlar olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi kelimeler kifayetsiz kaldı bende yazdım yazdım sildim sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kesin tolldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 içimde o küçücük umutla 1.5 sene bekledim lan işte evet allah belamı versin malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Abicim yani tamam hepimizin zaafları filan var ama bu apayrı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 1 buçuk yıldır sevişme umuduyla mı yaşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 resminikoysana neye odaklanmışsın merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 lisedeyken olmuştu böyle bir ilişkim, sadece telefonla mesajlaşıyoduk.1 hafta sonra bitti ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 çok haklısın JrStorMesT, koç gibisin aslan gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 selam, yaş 17 boy 1.72 kg 122 ilgi alanlarım dota, wow, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 liebenin 2. hesabı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 pm attım kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 lan 2 hafta sonra nişanım var benim götümde ayı bağırıyo ne 2. hesabı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 zaaa ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 karşındakinin kız olduğuna emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 evet o konuda sorun yok ben kafasındaki düşünceyi anlayamadım, neyse yakında facebooktan evlilik yapar 1-2 tanede küçük çocuk hesabı açıp "çocuklarımız" deriz heralde. sdfusgkdhfh abi ölmek istiyorum,ne boktan bi talihim var lan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 jr konuyu tam olarak anlayabilmek için soruyorum yanlış anlama lütfen yaşınız kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar