Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzak mesafe evililik

chrome

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

Ve üzücü finalimi yapayım: şu an erzurum'da öğretmenlik yapıyor. dıkş. Başlığa selam olsun.

Gerçi seninki kadar üzücü değil (senin durum bayağı üzücü ya napim) ama benim de kız arkadaşım şu an izmir de öğretmen, ikimiz de ortak nokta, büyüdüğümüz şehir ankara ya taşınacağız işte bakalım.

Olacaksa olur yani bir yol bulursunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ilgi, sevgi ve istek konularını aramızda birbirimize karşı açıkça ilan ettik de, dünyaya bunu bi ilişki şeklinde ilan etmiyoruz. Gerek de yok. İki mantıklı insan olarak kendi aramızda da belli bir mesafeyi aşmamaya çalışıyoruz. Şartlar zor. Öyle şeylere girersek dediğin gibi "üzücü" bir duruma sürüklenecek her şey. Şu anda da inanın birbirimiz için gayet özeliz.

Edit: Hatta benim dobralığım arkadaş çevremde espri ve alay konusu olmuştur. Geçen gün kıza şöyle bir şey söyledim: "Ben yavaştan hayatımdaki diğer kızları tahliye etmeye başlayayım öyleyse?". Ağzıma sıçtı ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu "ismi konulmamış ilişki" durumu beni hafif düşündürdü doğrusu.

hani,normal bir hatun olsa eyvallah,ama evlenebiliriz diyorsun

İlişkinin "isminin koyulması" , önemli bir adım,yanında bir sürü sorumluluk ve ayrı bir kafa yapısı getiren bir durum

ailelerin,arkadaşların,çevrenin tepkileri nasıl olacak ?

Siz zihinsel olarak bu yükle nasıl başa çıkacaksınız?

Komik gelecek ama,belki hatunun eski sevgilisi çıkıp rahatsızlık verecek,ne bilim o durumla başa nası çıkacaksın?

bunlar hep,evlenmeden önce çözülmesi gereken sorun yahut durumlar.

Yani senle mutlu olabilir hatun kiş,ama bakalım en yakın arkadaşlarına "evet bu adamla sevgiliyim,hatta evlenmeyi düşünüyorum" derken ne hissedecek,sahiplenebilecek mi bu ağzından çıkanları

hani sadece facebookta ilişki durumunu değiştirmekten ibaret değil,ayrı bir sorumluluk,dünyaya ilişki yaşadığını duyurmak

tabi daha var evlenmemize diyorsun,kız zaten ayrı bi şehirde,onun da etkisi vardır ilişki durumunuzun "resmiyete" kavuşmamasında

lakin elbet atılması gereken bir adım bence,beraber yaşamak gibi.

Şimdi ben böyle diyip kafana kurt sokmak istemiyorum,hele gidip kızı darlayıp kavga mavga edersiniz abooo,hiç gerek yok

ama düşün yani üzerinde

çok öenmli bir soru var ayrıca,tamam bayadır tanışıyorsunuz ama,ne zamandır berabersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

çok öenmli bir soru var ayrıca,tamam bayadır tanışıyorsunuz ama,ne zamandır berabersiniz?

Abi ben baya hevesli anlattım,ettim ama daha atılması gereken çok adım var zaten. Umarım günü geldiğinde "bakın size zamanında bahsettiğim kişi ile böyle böyle yollar katettik" vs diyebilirim :) bir seneye yakın bir süredir yoğun bir paylaşım içerisindeyiz. İkimiz de bir şeyleri hızlıca yaşayıp tüketelim atalım kafasında olan insanlar değiliz, bu yüzden ağır ve keyifli sürüyor şu an. Dostluk ile aşk arasında bir yerdeyiz. Mührü fazla kaldırmak istemiyoruz. Anlatabiliyor muyum bilemiyorum ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

RamsesII said:

Gençler valla böyle ortamınız varken kıymetini bilin.

Son 3 senedir iş hayatı bir yandan, çirkinleşen vücudum (kilo vs) bi yandan iyice karşı cinsten koptum...

Benim beğendiğim beni beğenmiyo, beni beğeneni ben beğenemiyorum :(

100+ kilo mu oldun nedir abi?

Akşam fotomu koyarım buraya, aynen öyle oldum abi...
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Adam en zor bulunan şeyi akıllı zeki kızı bulmuş, kıskanıp yanlış yönlendirmeyin lütfen, genelden farklı belli ki hem kendisi hem kız. Uzaktan ezber şablonları dayamayın adama, kafasını karıştırmayın.

Tatar adamımsın.

İkinizde duygusal erişkinliğe ulaştıysanız, hayattan ne istediğinizi bilip kendinizi tanıyorsanız (çok önemli bu) erkeni geci olmaz bu işin.

Akıllı kadın zaten yok, bulmuşun devam et canım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hem akıllı, hem vicdanlı, hem gideri varsa, kızı direk kendine register etmesi lazım abi insanın. 1,5 Afganistan gibi ülkeyiz malum insanların seviyesi ve kafa yapısı.
Yani öyle ilişkiye henüz dönüşmedi falan filan dersen, kekonun biri atak davranır aradan sıyrılıverir ağzın açık bakarsın resimlerine sdfg başlat sen gerisi gelir akışına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Yaş 24.5 :P Son 5-6 yılım baya aksiyonlu geçti aslında ya.

Hani ölçeği anlamanız için söyleyeyim, annemin iş arkadaşıyla falan yattım sdglşkjsh

Ben kalbimin sesini dinleyeceğim sevgili patiler. Doğru seçimi yapacağıma inanıyorum. Eyvallah.

abi vur diyince öldürmeseymişsin iyiymiş. bu milf hastalığını da anlamıyorum neyse lksadjasklj
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Adam en zor bulunan şeyi akıllı zeki kızı bulmuş, kıskanıp yanlış yönlendirmeyin lütfen, genelden farklı belli ki hem kendisi hem kız. Uzaktan ezber şablonları dayamayın adama, kafasını karıştırmayın.

sus bakim. bildiğimiz var bizim. boşa konuşmuoruz. hem kafasını açıyoruz bir kere :|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...