Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cesme Merkez (en ucuz konaklama)

Goering

Öne çıkan mesajlar

hmmm biz booking den bi yer bulmustuk adam bası 20 tl ye mi ne kalmıstık 2 sene once
oda dediğim böle 2 kişilik yatak var onun dısında yer yok tadında bi yer
klima yok
tv felan hiç bişi yok
bi tualet(duş sadece bi duş hortumu var küvet felan yok giderden gidiyo su) bide yatak
neydi adı acep ya
hala en ucuzdur ılıca tarafındaydı sanırsam kaldığımız yer
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi neden?

This(aşağıdaki mesaj). Otelde durmuyorum ben genelde Çeşme Bodrum gibi yerlerde. İçmeyede yemeğede dışarı gidiyorum. Tek önemli olan şey temiz olması onun dışında lüks aramıyorum. Ha o sene 3 kişiydik bide o önemli bi faktördü 3üncü arkadaş tek kalsa baya kaçıcaktı bizde ucuz bi yer tercih ettik.

BabacumMostors said:

çünkü 20 tl, çünkü yatmaktan yatmağa

yerin adını hatırlarsan ben de istiyorum ondan

Sorarım İldeniz şimdi hatun kişiye o hatırlar kesin.

tambjk said:

Çeymede o paraya, evsizden bank kiralarsın anca. Önünüze de bir şapka atın, yoksa su bile içemezsiniz.

Gitmeyin kardeşim çeşmeye, pişmanlıktır...

Valla Avrupanın yarısını gezdim. Ucuz yaşanabilir otel bulunabiliyo ararsan her yerde. Hostel değil ama hostel nazi işkencesi elin ayak kokulu odasında 2 kuruş ucuza kalmak ayrı bişi, 5 kuruş verip eli yüzü düzgün bi yerde kalmak ayrı bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bodrumda yalıkavakta bir yere gitmiştik (aha hatırladım şurası http://www.sandima37suites.com/web/tr) butik otel otelden çıkma ihtiyaı hissememiştik sadece bir kere beache gidelim demiştik de otelden araçla götürmüşler di akşama da almaya gelmişlerdi

iyi para vermiştik (hoş ilk açıldıkları seneydi şimdiye göre daha ucuzdu ama yine de iyi paraydı) aldığım himetten memnun kalmıştım

ama hani otelde kalmayacaksam ayağı yanmış it gibi zıran zıran gezeceksem temiz bir tesiste yatak ve duş için 40-50 tl den fazla vermek istemem kişi başında. yani bana odaya konan tv, minibuzdolabı, vs kulanmayacaksam para vermek istemem kullanacaksam ederi neyse de veririm
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

2009 falandı bu yankının oteli olduğunu bile iki sene önce öğrendim lan ahahahah yani turizm işi falan biliyordum da

bi orçunu biliyordum BİTEZDEKİ EVİMİZ!

orçunların otel iyiydi lab
fiyatıda uygundu
babasıda çok kafa adamdı bildiğin adam kaç kere bira felan ısmarladı muhabbet ettik
adamı otçundan çok gördüm herif odadan çıkmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Sis daha da konusma.

Gerci o otel de iyi, daha yeni bi kere bi de otel gibi yapildigi icin mantikli.

Ben misafirevi koseptiyim onlar otel, oyle diyim daha anlasilir olur.

Benim kara kasima kara gozume gelmek isteyen gelebilir, otel isteyen oraya gitsin

olm zaten trip advisorda felan kara kaşın kara gözün yazıyo
kimse otel şöle güzel böle güzel yazmamış
yankı şöle yankı böle çok misafirperver bana mangal yaptı beni gezdirdi mokoko yaptı felan falan
Sosyal ağlarda paylaş

O parayla şezlongda kalırsın, yok çadırda kalırsın mantığına hastayım. İstanbul kafası sağolsun bir belirlemiş Çeşme'de herkes celebrity tatili yapar diye. Çeşmeli sayılacak biri olarak yardımcı olayım arkadaşa, mesela Faik Otel var merkezde, baya ünlüdür ashdsdhf, millet sadece gece kalmak için kullanır. Klima, tv, duş falan iyi yani yanlış anlaşılmasın orta Avrupa hostelleri gibi değil.

Örnek olarak 5 Eylül Cuma haftasonu için şu an booking fiyatı 310 TL 2 gecelik. Yani gecesi adam başı 77 falan. Bütçeniz civarı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

hmmm biz booking den bi yer bulmustuk adam bası 20 tl ye mi ne kalmıstık 2 sene once
oda dediğim böle 2 kişilik yatak var onun dısında yer yok tadında bi yer
klima yok
tv felan hiç bişi yok
bi tualet(duş sadece bi duş hortumu var küvet felan yok giderden gidiyo su) bide yatak
neydi adı acep ya
hala en ucuzdur ılıca tarafındaydı sanırsam kaldığımız yer

ilica uzak ya,
kamp mekani da olur cadir da var 2 tane...

cesme merkez'de kalicak yer hala ariyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Ara oteli bu fiyati ver, %20 indirim iste nakite

BulletRide said:

O parayla şezlongda kalırsın, yok çadırda kalırsın mantığına hastayım. İstanbul kafası sağolsun bir belirlemiş Çeşme'de herkes celebrity tatili yapar diye. Çeşmeli sayılacak biri olarak yardımcı olayım arkadaşa, mesela Faik Otel var merkezde, baya ünlüdür ashdsdhf, millet sadece gece kalmak için kullanır. Klima, tv, duş falan iyi yani yanlış anlaşılmasın orta Avrupa hostelleri gibi değil.

Örnek olarak 5 Eylül Cuma haftasonu için şu an booking fiyatı 310 TL 2 gecelik. Yani gecesi adam başı 77 falan. Bütçeniz civarı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ucuz ve çeşme diyince .... gülesim geldi...bizden başkaları da varmış deidm. Biz de bu yaz arkadaşlarla gittik Çeşmeye ve hiç yer mer bulmadan pat diye, arabayla izmirden geçtik. Para konusunda hepimiz sıkıntılıydık...ve aynen dediğin gibi kahvaltı falan gereksiz yatacak yer bulalım dedim. Boyoz çay götürürz.

Bir sürü pansiyon gezdik, her girdiğimiz yerde daha da indirtttik, nerdeyse beleşe getirecekti bizim arkadşlar utanmasa=)

Zarife Pansiyon var merkezden biraz ötede, temizdir...kişi başı 30'a kaldık. O zaman temmuzdu şimdi daha da ucuz olabilir.İki yaşlı teyze ve amca zaten işletenler sakin munis insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...