Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikiyatr ve ilaç tecrübeleriniz

SIKYAHONAW

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

elesso said:

lustral hafif ilaç mı? içen tanıdıklarım mal gibi geziyolar, önünde dram yaşansa ehe ehe diyebiliyorlar... sertleşmeyide etkiliyomuş.

Ya bu lustralı herkes övüyor, erken boşalmayı engellemek için bile yazan doktor varmış, leblebi gibi içiyor millet. Ama kan basıncını düşürme etkisi oluyormuş, sımsıkı taş gibi sımdıkı taş gibi dimdik dimdik olmadıktan sonra geç boşalsa ne halta yarayacak, sana ne dediler bu yan etkisi için asdf

Tili sen gel anlat lan bari, en çok bağa sorcaksınız demişin madem

ahah sımsıkı taş gibi
Sosyal ağlarda paylaş

ilk post harici okumadım ama girme hocam o işlere.

şayet depresif haldeysen seni bu duruma sokan etkenleri iyi analiz edip hayatını daha sağlıklı bir yola sokman lazım. bu ilaç kafasına ben de girdim geçtiğimiz aylarda. konsantrasyon sorunu yaşıyorum haliyle hayatımı olumsuz yönde etkiliyor. tabi doktor hemen dayadı ritalini. iyi güzel tamam hani faydası oluyor da kırmızı reçeteli ilaç neticede kullanınca beyin kimyasındaki o değişimi çok net hissettiriyor. benim kendime bulduğum çözüm sadece çalışma üzerine ufak bir ortam hazırlamak kendi yaşam alanımda. ayrıca şunun farkına vardım eğer sabah erkenden yapmam gereken şeyin başına oturursam uzun süre o işe kendimi verebiliyorum henüz uyaranlara çok maruz kalmadığım için. onun haricinde spor mesela çok topluyor beni ki hiperaktivite varsa spor şart zaten o sıkışan dopamini salıyor bir rahatlıyorsun bir rahatlıyorsun anlatamam. keza haftada en az 1 gün temiz içerim o da bir nevi meditasyon benim için rahatlıyorum. bunun haricinde şehir hayatına mümkün olduğunca (en azından haftada 1) ara vermek lazım. doğaya at kendini boş beleş gezsem de doğanın içinde bu beni çok rahatlatıyor. istanbul'daysan belgrad ormanını tavsiye ederim. bentlerden yardır ormanın içine şarabını al kafanı dinle. hoş artık 3. köprünün ayak sesleri midir nedir zekeriyaköy yoluna yakın yerlerden hayvan gibi araç uğultusu geliyor anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende cok post okumadim ama ilk postlarin birinde stres ve dis sikmasindan falan bahsedilmis o bendede var ve sag taraftaki siniri bozdum galiba. agzim uzun sure kapali kalinca yemek yemek icin ilk isirikta falan sag tarafimda acayip bir agri oluyor sanki paslanmis bir civatayi uzun sure sonra sokermis gibi zorlaniyor. sonra azalarak devam ediyor agri :d
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
diş sıkmasından ben bahsetmişim...bence bir doktora gitmelisin. ilaçla düzelebilecek bir şey olabilir.

Odeon said:

bende cok post okumadim ama ilk postlarin birinde stres ve dis sikmasindan falan bahsedilmis o bendede var ve sag taraftaki siniri bozdum galiba. agzim uzun sure kapali kalinca yemek yemek icin ilk isirikta falan sag tarafimda acayip bir agri oluyor sanki paslanmis bir civatayi uzun sure sonra sokermis gibi zorlaniyor. sonra azalarak devam ediyor agri :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...