senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ne iticisi adam chick magnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=OGx6aTiN9sM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 liselilerle muhattabı kes duymazsın bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=OGx6aTiN9sM Bune ya ahahahaha. Bunların tükettiği oksijene acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 talep bu, "maçoluk ya da maşizm, erkeğin toplumsal veya cinsi bakımdan kadına egemen olduğu ve bu nedenle efendilik ayrıcalıkları olması gerektiği düşüncesine dayanan akım. masculine ve fascism sözcüklerinin birleştirilmesiyle türetilen machismo kelimesinden türkçeye geçmiştir. genelde kadınlar üzerinde erkek egemenliğini davranışlarına yansıtan, aynı zamanda faşist yönelimli erkeklerin zihniyetine verilen isimdir. bu zihniyeti savunan ve hayata geçiren insanlara maço denir. aynı zamanda maçoluk, sonradan benimsenen bir görüş bütünü olmaktan öte, daha çok bireylerin çevrelerinden algıladığı, kendiliğinden normalleşen, toplumsal cinsiyetin öne çıkan etmenlerinden biri olarak varlık gösterir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sparkcaster said: Rıdvanın tip ne itici ya, hipster elemental adam burdan mozambiğe kadar hipsterlar'la benim kadar billur geçen kimseyi bulamazsın. sen benim siyasi görüşlerim yüzünden böyle düşünüyorsun kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 thread tam bir lise dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bi kızla tanıştım erkek arkadaşı topikteki kriterlere uyan. kız dedi ki "tipim kötü olunca bunlara kalıyoruz işte " ciddi ciddi. ki kıza biraz makyaj bassam 10/10. kıza dedim manyak mısın güzelsin gayet falan, eşek kadar üstelik. öyle miyim gerçekten dedi. öylesin dedim, ezdirme kendini falan dedim. 'ardımı döv o zaman seni şapşal' dedi. şaka şaka demedi, ben de niyetli değilim zaten. oğlanın tipi de gördüm tam dayaklık bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 abi psikopat fln geçiceksin 10 yaşında cocuk alıyor eline mutfaktan bıçağı anlık sinirle 2 kişi doğruyor kavgada bi anlık cinnet babasının silahını alıp aileyi katleden liseliler neler neler psikop psikopat dersin hiç alakasız sakin ılımlı adamın öyle bir kanına damarına dokunur ki gözü döner genelde asıl psikopatlar pasif agresiflerden cıkıyor çok sakin sessiz etliye tuzlaya karışmayan tiplerden pasif ola ola bir patlıyor cinnet anı gogogo genelde duygularını sürekli dışa vuran insanlar "psikopat" diye adlandırılanların cinnet geçirmesi daha az görünür pasif agrasifler egöre yani eğer sakin birisi varsa damarına basmayacaksın belki o anda dayağını yer ama yerden bir taş alıp atar kafana hayatın boyunca yatalak yaşarsın laptop sark olsun diye yazdım oldu kill la kill izlicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 straw dogs izle http://pmcmovieline.files.wordpress.com/2011/12/straw_dogs_posters-thumb-630x441-36001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar