Mal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 abi ne limiti. kim kredi kartı verir bana. babam ödedide sorun işte. kaç yaşındasın sen diyor bana. nası 31 diyim şimdi adama. 850 dedim. az çok tanıyonuz varımdır zaten 850 felan. yarın eve dönecem bakıyım nolacak. götürüp bi 200-300 vereydim iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 biliyorum sıktı bu 31 muhabbetide yukardaki mesajı 21:31 de yazmışım. bugün zar zor yer buldum ankaraya, adam 31 numara kalmış nasıl diye sordu. nediyim yumruğumu sıktım çok iyi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 sonra da bi 3. patlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 yok yarına saklıyorum otobüs yolculuğu bu yaz günü zaten, belli olmaz ne macera çıkar karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 aynen şimdi 31-D karayolunun 31. kilometresinde yol çalışması vs. karşına çıkabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ne biliyim abi iyi oldu ama bi rahatladım 31 yaşıma girince. değişik bi farkındalık yarattı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 avukatta taksit yapabilir hatta devlet bile yapabilir icra dosyası açıldıysa tahahüt verebilirsin ama ödeyemessen hapse girersin icra diaresinde tahahhüt verirsen o sebeble avukata mantıjklı bi şekilde açıkla ödeme gücün olmadığını icra ile alabilecekleri bir şey yoksa yardımcı olurlar aranızda bi anlaşma yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ttnete 600tl borcum vardı geçen sene hala ödemedim, 1.000tl olsun gidip öderim mahkeme felan fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar