Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balkanlarda karadeniz kıyısı mı yunanda ege kıyısı mı

Drall

Öne çıkan mesajlar

pasaportların süresini uzatıyoruz bu haftaiçi yeniden. bu sefer otostopu batıya çekelim dedik. ya yunan ya bulgar ile başlıcaz. hangisi nasıldır?
çadırımızı bi kilise bahçesine, bi benzinliğe, bi deniz kenarı bi yere kursak en normal karşılanacağımız istikamet hangisi olur?
sovyet zamanı bulgaristanda otostop çok yaygın olduğu için (araba azlığından dolayı) orada otostop çok normal karşılanıyormuş diye okudum ufak bir araştırmada. yunan hakkında fikrim yok ama onlar da normaldir gibi geldi bana. şu önümüzdeki on gün hangisi daha keyifli olur?

1 eylülde okul açılıyo zaten son golü attık attık sonra yine istanbulun taşı toprağı arsenik
Sosyal ağlarda paylaş

pasaport isleri uzayacak gibi duruyor. Yunandan baslayip hirvatistana falan gecmeye karar verdik halledebilirsek. Halledemezsek yapcek bisey yok tabi.
Tercih meselesi abi, otele giden bana mal gibi gorunmez. Ben baskasina mal gibi gorunuyorsam o baskasinin problemi. tatili seninkinden farkli yasayan insanlara bakip bakip mal la bu diyosan zaten cok mutsuz bi adamsindir abi, cikma tatile falan
Sosyal ağlarda paylaş

oha çok mantıklı. ama evrağın düzenlendiği ile göre almak zorundaymışız sanırım. neyse yarın kargodan evrağı alalım da belki öyle bişey yoksa hemen başvuralım eyvallah

fak dis şit. bundan sonra önce patiye danışıcam sdf
evrak istanbul il emniyete göre düzenlenmiş :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...