Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 pasaportların süresini uzatıyoruz bu haftaiçi yeniden. bu sefer otostopu batıya çekelim dedik. ya yunan ya bulgar ile başlıcaz. hangisi nasıldır? çadırımızı bi kilise bahçesine, bi benzinliğe, bi deniz kenarı bi yere kursak en normal karşılanacağımız istikamet hangisi olur? sovyet zamanı bulgaristanda otostop çok yaygın olduğu için (araba azlığından dolayı) orada otostop çok normal karşılanıyormuş diye okudum ufak bir araştırmada. yunan hakkında fikrim yok ama onlar da normaldir gibi geldi bana. şu önümüzdeki on gün hangisi daha keyifli olur? 1 eylülde okul açılıyo zaten son golü attık attık sonra yine istanbulun taşı toprağı arsenik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 uhd otelde 5 gece 6 gün konaklayıp xxxx tele veriyorum, canım sıkıldıkça tekrarlıyorum ve bi çok insana mal gibi gözüküyorum. bi çok insan da bana mal gibi gözüküyor (sözüm meclisten dışarı), demek ki insan çok garip bi varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Bulgaristanda otostop iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 pasaport isleri uzayacak gibi duruyor. Yunandan baslayip hirvatistana falan gecmeye karar verdik halledebilirsek. Halledemezsek yapcek bisey yok tabi. Tercih meselesi abi, otele giden bana mal gibi gorunmez. Ben baskasina mal gibi gorunuyorsam o baskasinin problemi. tatili seninkinden farkli yasayan insanlara bakip bakip mal la bu diyosan zaten cok mutsuz bi adamsindir abi, cikma tatile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bulgaristanı bosverin yunandan direk hırvatistan kıyıları akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Bulgaristan tırt aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Fistan said: bulgaristanı bosverin yunandan direk hırvatistan kıyıları akar herkse aynısını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 otostop? Bol bol yürürsünüz tahminimce. Ne zaman gidiyorsunuz? Yanınızdan hızla geçerken korna çalıp selam vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 denalir said: Bulgaristanda otostop iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 çıkamıyoz istanbul il emniyet müdürlüğü tee bi hafta sonrasına randevu veriyo. yeşil pasaportu yenilemek için randevu almak şart de mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 eger ikametinin oldugu yerden alma zorunlulugun yoksa go yalova il emniyet, pendikten 15 lira gidis gelis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 oha çok mantıklı. ama evrağın düzenlendiği ile göre almak zorundaymışız sanırım. neyse yarın kargodan evrağı alalım da belki öyle bişey yoksa hemen başvuralım eyvallah fak dis şit. bundan sonra önce patiye danışıcam sdf evrak istanbul il emniyete göre düzenlenmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar