Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 problemlerinizi silkiyim sizin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Red said: benim hakkaten 40 dakka hatta 1 saat falan sürüyor malesef sdfs. iş keyiften çıkıyor bu noktada elin erimiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kız olsam red e verirdim.hatta şuan bile düşünmüyor değilim. bence herkes red e vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Red said: forumda kız var demişlerdi :( yok be 2. defa yazdım bunu valla. hani erken boşalmayı rezillik geç boşalmayı gurur kaynağı olarak görüyoruz da bence ideali 15 dakka falan bu işin. neyse dark geç boşalmayı rezillik olarak öne sürünce şaşırdım ondan yazdım sdfs. bence erkekte geç boşalmanın ne kendine ne partnerine bi yararı yok diye düşünüyorum. forumda selam ben seks yapıyorum temalı msg atmıyorum da benim hakkaten 40 dakka hatta 1 saat falan sürüyor malesef sdfs. iş keyiften çıkıyor bu noktada Lan olm bi silktir git 1 saat yol yürüsen yorulursun ak, 1 saat sekste 2 kilo verir insan be. Biz de Red sallamaz diyorduk 1 saat diyor lol Ha bide forumda karı kız yok olm, gizlisi bile yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 harbiden 1saat ne ag. sen bence direk pron sektörüne adım atmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 yav he he.. nasırlaşmış pipi,çok seks yapıyorum imajı mode on açık kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 yahu ne takıldınız şu süre olayına askldasjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 çekememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Red said: forumda kız var demişlerdi :( yok be 2. defa yazdım bunu valla. hani erken boşalmayı rezillik geç boşalmayı gurur kaynağı olarak görüyoruz da bence ideali 15 dakka falan bu işin. neyse dark geç boşalmayı rezillik olarak öne sürünce şaşırdım ondan yazdım sdfs. bence erkekte geç boşalmanın ne kendine ne partnerine bi yararı yok diye düşünüyorum. forumda selam ben seks yapıyorum temalı msg atmıyorum da benim hakkaten 40 dakka hatta 1 saat falan sürüyor malesef sdfs. iş keyiften çıkıyor bu noktada senin agzin ne diyor.aaaa kikikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=evDAi77IDhY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kuzenin güzelmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 telorgu said: uzun zamandır görmedigim kuzenim geldi, bana kız ayarlamıştı 3 sene önce ve kızdan 4 ay sonra ayrılmıştım,arkasından atıp tuttum kızın. Neyse kuzenime facebooktan birisinin fotosunu gösterecektim tak o ayarladıgı kızın ismi linkte belirdi ama görmesin diye cıkmaya calısırken enter yaptım kızın fotoları acıldı >:D< rengim attı lan,hemen f4 cektim ama kuzen gördü yani hala iliklerime kadar rezilligimi hissedebiliyorum, kuzenim bu arada kız, ama 3 senelik meseleyi görmesinden utandım sanki başka kızı yokmuş gibi, o tanıştırdıgı kız nişanlanmış şimdi hem evlenecek kıza baktıgımdan beni yadırgar diye utandım lan. lütfen kuzeninin fotosunu gönderirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bir adet foto ben de alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kermit said: telorgu said: uzun zamandır görmedigim kuzenim geldi, bana kız ayarlamıştı 3 sene önce ve kızdan 4 ay sonra ayrılmıştım,arkasından atıp tuttum kızın. Neyse kuzenime facebooktan birisinin fotosunu gösterecektim tak o ayarladıgı kızın ismi linkte belirdi ama görmesin diye cıkmaya calısırken enter yaptım kızın fotoları acıldı >:D kuzenim bu arada kız, ama 3 senelik meseleyi görmesinden utandım sanki başka kızı yokmuş gibi, o tanıştırdıgı kız nişanlanmış şimdi hem evlenecek kıza baktıgımdan beni yadırgar diye utandım lan. lütfen kuzeninin fotosunu gönderirmisin napcaksınız lan sapıklar, neyse yabancı değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 8/10 wud bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 arkadasin burada cani fena sikilmis ve hetero oldugunu belirterek paticikte kizlarin cokluguna inanip tel orgulerin arkasinda kalmis cinsel arz... ugh, gibi geldi bana. hayat, bir umut iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar