Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendi elimle rezil oldum

telorgu

Öne çıkan mesajlar

Red said:

forumda kız var demişlerdi :(

yok be 2. defa yazdım bunu valla. hani erken boşalmayı rezillik geç boşalmayı gurur kaynağı olarak görüyoruz da bence ideali 15 dakka falan bu işin. neyse dark geç boşalmayı rezillik olarak öne sürünce şaşırdım ondan yazdım sdfs. bence erkekte geç boşalmanın ne kendine ne partnerine bi yararı yok diye düşünüyorum. forumda selam ben seks yapıyorum temalı msg atmıyorum da benim hakkaten 40 dakka hatta 1 saat falan sürüyor malesef sdfs. iş keyiften çıkıyor bu noktada

Lan olm bi silktir git 1 saat yol yürüsen yorulursun ak, 1 saat sekste 2 kilo verir insan be. Biz de Red sallamaz diyorduk 1 saat diyor lol
Ha bide forumda karı kız yok olm, gizlisi bile yok asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

forumda kız var demişlerdi :(

yok be 2. defa yazdım bunu valla. hani erken boşalmayı rezillik geç boşalmayı gurur kaynağı olarak görüyoruz da bence ideali 15 dakka falan bu işin. neyse dark geç boşalmayı rezillik olarak öne sürünce şaşırdım ondan yazdım sdfs. bence erkekte geç boşalmanın ne kendine ne partnerine bi yararı yok diye düşünüyorum. forumda selam ben seks yapıyorum temalı msg atmıyorum da benim hakkaten 40 dakka hatta 1 saat falan sürüyor malesef sdfs. iş keyiften çıkıyor bu noktada

senin agzin ne diyor.aaaa kikikikikiki
Sosyal ağlarda paylaş

telorgu said:

uzun zamandır görmedigim kuzenim geldi, bana kız ayarlamıştı 3 sene önce ve kızdan 4 ay sonra ayrılmıştım,arkasından atıp tuttum kızın. Neyse kuzenime facebooktan birisinin fotosunu gösterecektim tak o ayarladıgı kızın ismi linkte belirdi ama görmesin diye cıkmaya calısırken enter yaptım kızın fotoları acıldı >:D< rengim attı lan,hemen f4 cektim ama kuzen gördü yani hala iliklerime kadar rezilligimi hissedebiliyorum,

kuzenim bu arada kız, ama 3 senelik meseleyi görmesinden utandım sanki başka kızı yokmuş gibi, o tanıştırdıgı kız nişanlanmış şimdi hem evlenecek kıza baktıgımdan beni yadırgar diye utandım lan.

lütfen kuzeninin fotosunu gönderirmisin
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

telorgu said:

uzun zamandır görmedigim kuzenim geldi, bana kız ayarlamıştı 3 sene önce ve kızdan 4 ay sonra ayrılmıştım,arkasından atıp tuttum kızın. Neyse kuzenime facebooktan birisinin fotosunu gösterecektim tak o ayarladıgı kızın ismi linkte belirdi ama görmesin diye cıkmaya calısırken enter yaptım kızın fotoları acıldı >:D
kuzenim bu arada kız, ama 3 senelik meseleyi görmesinden utandım sanki başka kızı yokmuş gibi, o tanıştırdıgı kız nişanlanmış şimdi hem evlenecek kıza baktıgımdan beni yadırgar diye utandım lan.

lütfen kuzeninin fotosunu gönderirmisin

napcaksınız lan sapıklar, neyse yabancı değilsiniz

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...