Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapı Tipi : Yığma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de mimarım ama ben de çok az biliyorum yığmaları. hem izmirde yaşamak hem de pek karşılaşmamaktan olsa gerek. gerçi tasarım ağırlıklı öğretildiği için okulda mezun olduğumuzda kiriş görünce uzaylı görmüş gibi oluyoruz o yüzden ben saylanmam. hemen öğreniyorum ama.
Mesaj tarihi:
kurtuluştaki tipik yapı tipi işte 3-4 katlı apartman. gittim saat 3-4 gibi, bu sabah tutmuş biri ben de kaldım öylece.
kiralayacaktım yani satın alma değildi ama tabii içinde ne az 1-2 sene yaşayacağımdan önemli bir karardı. teşekkürler.
Mesaj tarihi:
ben biliyorum yığma yapıları
şantiyelerini de çok kontrol ettim
eskisehiri bilen cengiz topel caddesinde çarşı karakolunun karşısında 8 katlı apartmanları bilirler
onlar yığma yapıdır, kuzey anadolu fay hattının üstünde
kaç deprem geçirmiş çatlak bile yok
Mesaj tarihi:
bi boktan haberiniz yok. cahil teknik adamlar grubu toplanmis paticikte. anca goy goy. yonetmelikte bile yaziyor acin okuyun biraz. annexleri var bunun eurocode lari var. dasaa vardi memeci o bilirdi hep. scia yi bile o soylemisti bana simdi izmir bayii oldum.
Mesaj tarihi:
Akito said:

altay sokak, ama tutulmuş. aynı mahalleden başka ev bulmam gerek, ya da 230 durağına yakın olan herhangi bi ev.

bizim sokak.bu aralar çok kiralık daire var ama genelde leş, binalar eski olduğu için.hayvan bağlasan durmayacak evlere, çok yüksek kiralar istiyorlar.
  • Yeni Oluştur...