Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ben de mimarım ama ben de çok az biliyorum yığmaları. hem izmirde yaşamak hem de pek karşılaşmamaktan olsa gerek. gerçi tasarım ağırlıklı öğretildiği için okulda mezun olduğumuzda kiriş görünce uzaylı görmüş gibi oluyoruz o yüzden ben saylanmam. hemen öğreniyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 kurtuluştaki tipik yapı tipi işte 3-4 katlı apartman. gittim saat 3-4 gibi, bu sabah tutmuş biri ben de kaldım öylece. kiralayacaktım yani satın alma değildi ama tabii içinde ne az 1-2 sene yaşayacağımdan önemli bir karardı. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 betonarmeye kılım abi ben. düzgün bi yığma evde oturmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 depremde öldürmesin isterse muşambadan yapsınlar umrum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ben biliyorum yığma yapıları şantiyelerini de çok kontrol ettim eskisehiri bilen cengiz topel caddesinde çarşı karakolunun karşısında 8 katlı apartmanları bilirler onlar yığma yapıdır, kuzey anadolu fay hattının üstünde kaç deprem geçirmiş çatlak bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bi boktan haberiniz yok. cahil teknik adamlar grubu toplanmis paticikte. anca goy goy. yonetmelikte bile yaziyor acin okuyun biraz. annexleri var bunun eurocode lari var. dasaa vardi memeci o bilirdi hep. scia yi bile o soylemisti bana simdi izmir bayii oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 benim mahalle, hangi sokakta ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 altay sokak, ama tutulmuş. aynı mahalleden başka ev bulmam gerek, ya da 230 durağına yakın olan herhangi bi ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 yıgma bina degil de bu belediyenin, toki nin yaptırdıgı binalar asil tehlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ya 2014 yılında alaturka tuvalet ev yapan var anasını satayım çok mu zor alafranga alıp takmak oraya çok mu zor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Akito said: altay sokak, ama tutulmuş. aynı mahalleden başka ev bulmam gerek, ya da 230 durağına yakın olan herhangi bi ev. bizim sokak.bu aralar çok kiralık daire var ama genelde leş, binalar eski olduğu için.hayvan bağlasan durmayacak evlere, çok yüksek kiralar istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/ankara-cankaya-ileri-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=KAsnEm44IcqluVEHuzbJ2A==&new=1 tam karşımdaki bina, gel komşu olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar