xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ps4 gold wireless şu cihaz ebayden türkiyeye gelir mi? satıcı gönderiyor fakat limitin altında olmasına rağmen sorun çıkartır mı? soruyorum çünkü amazon.com göndermiyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 gönderir sorun da çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 türkiyeye shippingi olan bi satıcıdan alırsan neden göndermesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 gönderir de ben amazon göndermiyorum diyince gümrükle alakalı sorun olur mu diye şüphelendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 amazon türkiyedeki değişiklikleri, kanunları vs. takip etmekle uğraşmak istemediğinden güvenli tarafta kalıyor. yoksa bu eşyanın gelmemesi için bir sebep yok. ebay'den alabilirsin rahatça, ya da başka uluslararası gönderen sitelerde de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar